Please enable Javascript
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διεθνές Αεροδρόμιο Nashville (BNA)

Αναζητάτε μια εναλλακτική λύση αντί για την κλασική επιλογή για μεταφορά με λεωφορείο ή ταξί στο Αεροδρόμιο Nashville; Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Uber που γνωρίζετε ήδη για να μεταβείτε στον προορισμό σας, είτε από το Αεροδρόμιο Nashville στο Μπρόντγουεϊ είτε από το κέντρο του Νάσβιλ στο Αεροδρόμιο Nashville. Στείλτε αίτημα για διαδρομή από και προς το BNA με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Nashville, TN 37214
+1 615-275-1675

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

Μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 700 σημαντικές τοποθεσίες, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της οδήγησης σε μια άγνωστη πόλη.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με την Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας λειτουργίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Ways to ride in the area

Pickup at Διεθνές Αεροδρόμιο Nashville (BNA)

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την εφαρμογή Uber και στείλτε αίτημα για διαδρομή προς τον προορισμό σας. Ορίστε την επιλογή μετακίνησης από το Αεροδρόμιο Nashville που ανταποκρίνεται στο μέγεθος της ομάδας σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις πινακίδες προς το Ground Transportation Center

Θα λάβετε οδηγίες απευθείας στην εφαρμογή, για τα σημεία παραλαβής στο Αεροδρόμιο Nashville. Η τοποθεσία παραλαβής στο Αεροδρόμιο Nashville βρίσκεται στο επίπεδο 1 του Κέντρου Επίγειων Μεταφορών. Αναζητήστε τις πινακίδες που αναγράφουν «Ride App Pickup».

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής στο Αεροδρόμιο Nashville, όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή, στο πρώτο πεζοδρόμιο του Κέντρου Επίγειων Μεταφορών στις ζώνες A1-B3. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μη βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη σε εσάς έξοδο. Το όνομα του οδηγού, η πινακίδα κυκλοφορίας και το χρώμα του οχήματος θα εμφανίζονται στην εφαρμογή. Επαληθεύστε το όχημα σας προτού επιβιβαστείτε. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Αεροδρόμιο Nashville Map

Το Αεροδρόμιο Nashville περιλαμβάνει 4 αίθουσες, με την αίθουσα A να λειτουργεί ως αεροσταθμός για τις διεθνείς πτήσεις.

Χάρτης Αεροδρομίου Nashville

Top questions from riders

  • Ναι. Μεταβείτε σε αυτήν τη λίστα αεροδρομίων σε όλο τον κόσμο, όπου μπορείτε να στείλετε αίτημα για διαδρομή με Uber.

  • The cost of an Uber trip to (or from) BNA depends on factors that include the type of ride you request, the estimated length and duration of the trip, tolls, and current demand for rides.

    You can see an estimate of the price before you request by going here and entering your pickup spot and destination. Then when you request a ride you’ll see your actual price in the app based on real-time factors.

  • Οι τοποθεσίες παραλαβής μπορεί να εξαρτώνται από τον τύπο διαδρομής που θα ζητήσετε και από το μέγεθος του αεροδρομίου. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για το σημείο όπου θα συναντήσετε τον οδηγό σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις πινακίδες που σας κατευθύνουν προς τις καθορισμένες ζώνες επιμερισμού διαδρομής του αεροδρομίου.

    Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

  • Ο κωδικός αεροδρομίου BNA είναι η συντομογραφία του «Berry Field Nashville».

More information

  • Οδηγείτε μέσω Uber;

    Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

  • Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

    Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 700 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

1/2

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο Nashville

Στο Διεθνές Αεροδρόμιο Nashville σήμερα επιχειρούν 20 αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν 575 εισερχόμενες και εξερχόμενες πτήσεις την ημέρα. Το Αεροδρόμιο Nashville, η πύλη εισόδου στην πολιτεία του Τενεσί, απέχει 15 λεπτά με το αυτοκίνητο σε ιδανικές κυκλοφοριακές συνθήκες από το κέντρο του Νάσβιλ, της πρωτεύουσας της πολιτείας, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 14 χιλιομέτρων (9 μιλίων) από το αεροδρόμιο.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου Nashville

Το Αεροδρόμιο BNA έχει έναν κεντρικό αεροσταθμό, που ονομάζεται Robert C.H. Mathews Jr . Ο αεροσταθμός αποτελείται από 4 αίθουσες, Α έως D, με 44 συνολικά πύλες. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες.

Αίθουσα A

  • Air Canada
  • Frontier
  • United

Αίθουσα B

  • Alaska
  • Boutique Air
  • British Airways
  • Contour
  • Delta
  • JetBlue
  • Sun Country
  • WestJet

Αίθουσα C

  • American
  • Southwest

Αεροσταθμοί πτήσεων εξωτερικού Αεροδρομίου BNA

Το Αεροδρόμιο BNA προσφέρει πτήσεις χωρίς ενδιάμεσο σταθμό στις Μπαχάμες, τον Καναδά, τη Δομινικανή Δημοκρατία, την Τζαμάικα και το Μεξικό, αλλά και μία απευθείας πτήση στο Αεροδρόμιο London Heathrow. Οι αναχωρήσεις του Διεθνούς Αεροδρομίου Nashville πραγματοποιούνται στις Αίθουσες Α και Β.

Επιλογές φαγητού στο Αεροδρόμιο Nashville

Πάνω από 24 επιλογές για φαγητό και ποτό είναι διαθέσιμες στον Αεροσταθμό Mathews, με ποικιλία γευστικών προτάσεων, που περιλαμβάνουν καφέ, σούσι, fast-food και σάντουιτς. Ο κύριος χώρος εστίασης του Αεροδρομίου Nashville βρίσκεται στην Αίθουσα C, ωστόσο υπάρχουν καταστήματα εστίασης σε όλες τις αίθουσες.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο Nashville

Το Αεροδρόμιο BNA έχει έναν κεντρικό επιβατικό αεροσταθμό. Αν χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη στο αεροδρόμιο, απευθυνθείτε στην αεροπορική σας εταιρεία.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο Nashville

Στο Αεροδρόμιο BNA πραγματοποιούνται διάφορες εκθέσεις τέχνης, στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος Arts at the Airport, με έργα από τοπικούς, περιφερειακούς και εθνικούς καλλιτέχνες, στις οποίες μπορούν να περιηγηθούν οι επισκέπτες του. Η τέχνη στο Αεροδρόμιο BNA δεν περιορίζεται ωστόσο στις εικαστικές τέχνες. Η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτιστικής παράδοσης του Νάσβιλ, και το αεροδρόμιο φιλοξενεί μουσικές εκδηλώσεις σε καθημερινή βάση.

Στις Αίθουσες B και C, οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ένα μασάζ. Στην Αίθουσα C υπάρχει ένα σαλόνι ομορφιάς, που παρέχει υπηρεσίες κομμωτηρίου και περιποίησης νυχιών. Δύο παιδότοποι βρίσκονται στις Αίθουσες A και B.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο Nashville

Τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος του Διεθνούς Αεροδρομίου Nashville βρίσκονται στην τράπεζα του αεροδρομίου, ανάμεσα στις Αίθουσες A και B, καθώς και στο Ταξιδιωτικό Κέντρο, ανάμεσα στις Αίθουσες C και D.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο Nashville

Εάν έχετε αναμονή για πτήση μετεπιβίβασης, ολονύκτια καθυστέρηση της πτήσης σας ή επιθυμείτε διαμονή κοντά στο Αεροδρόμιο BNA, υπάρχουν αρκετά ξενοδοχεία και καταλύματα σε κοντινή απόσταση.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Nashville

  • Cumberland Park
  • Ζωντανές μουσικές παραστάσεις στις περιοχές Music Row και Lower Broadway
  • Μουσεία ιστορίας και τέχνης του Νάσβιλ

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Διεθνές Αεροδρόμιο Nashville εδώ.

Facebook
Instagram
Twitter

This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.