Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber
Uber

Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson (ATL)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο ATL στο Georgia Aquarium είτε από το Atlanta Botanical Garden στο Αεροδρόμιο ATL, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

6000 N. Terminal Parkway, Atlanta, GA 30320
+1 800-897-1910

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας δυνατότητες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Υπολογισμός τιμής Uber

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Τρόποι οδήγησης

 • Express Pool1-2

  Μοιράζεστε τις διαδρομές, μειώνετε το κόστος

 • Pool1-2

  Μοιράζεστε τις διαδρομές, μειώνετε το κόστος

 • UberX1-4

  Οικονομικά προσιτές, καθημερινές διαδρομές

 • Comfort1-4

  Newer cars with extra legroom

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο από το Αεροδρόμιο ATL

Βγείτε έξω, από το κάτω επίπεδο αφίξεων

Για παραλαβή από τον αεροσταθμό πτήσεων εσωτερικού, κατευθυνθείτε στο κάτω επίπεδο αφίξεων από την αίθουσα αναζήτησης αποσκευών, βγείτε από το αεροδρόμιο, διασχίστε τη ζώνη πεζών και ακολουθήστε τις πινακίδες «Rideshare».

Για παραλαβή από τον αεροσταθμό διεθνών πτήσεων, συναντήστε τον οδηγό σας δίπλα στο εξωτερικό πεζοδρόμιο.

Στείλτε αίτημα όταν βρίσκεστε στη ζώνη παραλαβής «Rideshare»

Για παραλαβή από τον αεροσταθμό πτήσεων εσωτερικού, περπατήστε προς τη ζώνη παραλαβής «Rideshare» και έπειτα στείλτε το αίτημα για τη διαδρομή σας. Μην στέλνετε αίτημα εκ των προτέρων, καθώς ο οδηγός σας μπορεί να χρειαστεί να πληρώσει για στάθμευση, εάν βρίσκεται στον χώρο για περισσότερα από 15 λεπτά.

Συναντήστε τον οδηγό στο καθορισμένο σημείο παραλαβής

Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στον σωστό αεροσταθμό και στο σωστό σημείο παραλαβής, για να συναντήσετε τον οδηγό Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω των επιλογών επικοινωνίας της εφαρμογής.

Χρεώσεις στάθμευσης στο Αεροδρόμιο Atlanta

Αν προγραμματίζετε να πάτε στο αεροδρόμιο Αεροδρόμιο Atlanta με το αυτοκίνητο, μπορείτε να δείτε τις χρεώσεις στάθμευσης εδώ.

Επιλογή στάθμευσης

Διεθνές

Εσωτερικού

Economy

Χώρος στάθμευσης διεθνών πτήσεων Park-Ride

Χώροι στάθμευσης Park-Ride A και C

Χρέωση

36$ ανά ημέρα
19$ ανά ημέρα
14$ ανά ημέρα
14$ ανά ημέρα
10$ ανά ημέρα
Οι χρεώσεις στάθμευσης ενδέχεται να μην είναι πάντοτε οι πιο πρόσφατες. Αυτές οι πληροφορίες ενημερώθηκαν στις 20 Νοεμβρίου 2018.

Χάρτης Αεροδρόμιο Atlanta

Οι αίθουσες A-E είναι για τις πτήσεις εσωτερικού και η αίθουσα F για τις πτήσεις εξωτερικού. Μπορείτε να βρείτε θέσεις στάθμευσης περιμετρικά της αίθουσας T.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

Ναι. Αγγίξτε εδώ για τη λίστα των αεροδρομίων παγκοσμίως, όπου μπορείτε να στείλετε αίτημα για διαδρομή με Uber.

Το κόστος μιας διαδρομής με Uber προς (ή από) το Αεροδρόμιο ATL εξαρτάται από παράγοντες όπως ο τύπος διαδρομής, η εκτιμώμενη απόσταση και διάρκεια, τα διόδια και η τρέχουσα ζήτηση.

Μπορείτε να δείτε μια εκτίμηση της τιμής πριν στείλετε αίτημα, πληκτρολογώντας το σημείο παραλαβής και τον προορισμό σας στο εργαλείο υπολογισμού τιμών του Uber παραπάνω. Έπειτα, όταν στείλετε το αίτημα για διαδρομή θα δείτε την πραγματική τιμή στην εφαρμογή βάσει των πραγματικών συνθηκών.

Οι τοποθεσίες παραλαβής μπορεί να εξαρτώνται από τον τύπο διαδρομής που θα ζητήσετε και από το μέγεθος του αεροδρομίου. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για το σημείο όπου θα συναντήσετε τον οδηγό σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις πινακίδες που σας κατευθύνουν προς τις καθορισμένες ζώνες επιμερισμού διαδρομής του αεροδρομίου. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο Atlanta

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson Atlanta είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στον κόσμο, με 275.000 επιβάτες να περνούν τις πύλες του κατά μέσο όρο κάθε μέρα. Σε απόσταση μόλις 16 χιλιομέτρων (10 μιλίων) από το κέντρο της πόλης της Ατλάντας και εντός μιας μητροπολιτικής περιοχής στο μέγεθος της Μασαχουσέτης, αποτελεί δημοφιλές σημείο άφιξης τόσο για επαγγελματικά ταξίδια όσο και για ταξίδια αναψυχής.

Αεροσταθμοί Αεροδρομίου Atlanta

Το Αεροδρόμιο Hartsfield έχει 2 αεροσταθμούς: τον Αεροσταθμό πτήσεων εσωτερικού και τον Αεροσταθμό πτήσεων εξωτερικού. Τα κτίρια των αεροσταθμών βρίσκονται στα δύο άκρα του αεροδρομίου, με 7 αίθουσες να μεσολαβούν μεταξύ τους:

 • Η Αίθουσα T βρίσκεται δίπλα στον Αεροσταθμό πτήσεων εσωτερικού
 • Η Αίθουσα F βρίσκεται στον Αεροσταθμό πτήσεων εξωτερικού
 • Οι Αίθουσες A, B, C, D και E βρίσκονται με αλφαβητική σειρά μεταξύ του Αεροσταθμού πτήσεων εσωτερικού και του Αεροσταθμού πτήσεων εξωτερικού, με την Αίθουσα Α να βρίσκεται πιο κοντά στον Αεροσταθμό πτήσεων εσωτερικού

Και στους δύο αεροσταθμούς υπάρχουν διάφορες αίθουσες αναμονής του Αεροδρομίου ATL, μεταξύ αυτών τα American Airlines Admirals Club, Delta Sky Club και United Club. Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες.

Αεροσταθμός πτήσεων εσωτερικού του Αεροδρομίου Atlanta

Στον Βόρειο αεροσταθμό γίνεται ο έλεγχος εισιτηρίων για τις παρακάτω αεροπορικές εταιρείες:

 • Alaska
 • American
 • Boutique Air
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • Spirit
 • United

Στον Νότιο αεροσταθμό γίνεται ο έλεγχος εισιτηρίων για την Delta.

Αεροσταθμός πτήσεων εξωτερικού Αεροδρομίου Atlanta

Ο Αεροσταθμός πτήσεων εξωτερικού έχει 3 επίπεδα και τις Πύλες F1 έως F14 στην Αίθουσα F. Το επίπεδο αναχωρήσεων συνδέεται απευθείας με τον χώρο ωριαίας στάθμευσης και με το επίπεδο αφίξεων. Ο Αεροσταθμός πτήσεων εξωτερικού εξυπηρετεί περισσότερους από 75 προορισμούς σε 50 χώρες, φιλοξενώντας διεθνείς αερομεταφορείς, όπως η British Airways και η KLM.

Επιλογές φαγητού στο Αεροδρόμιο Atlanta

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson Atlanta προσφέρει πάνω από 110 επιλογές για φαγητό και ποτό, οι οποίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν αλυσίδες fast-food και πολυτελή εστιατόρια με υπηρεσίες σερβιρίσματος σε τραπέζι. Τα εστιατόρια και τα άλλα καταστήματα εστίασης του Αεροδρομίου ATL βρίσκονται στις διάφορες αίθουσες και στο αίθριο.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο Atlanta

Το Αεροδρόμιο Atlanta διαθέτει δικό του σύστημα υπόγειου σιδηροδρόμου, το Plane Train, το οποίο συνδέει όλες τις αίθουσες με τους δύο αεροσταθμούς πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού. Οι συρμοί του αποτελούνται από 4 βαγόνια και εκτελούν κυκλικά δρομολόγια σε μια τροχιά 5 χιλιομέτρων (3 μιλίων) κάθε 2 λεπτά. Κατά μέσο όρο, οι συρμοί μεταφέρουν πάνω από 200.000 επιβάτες την ημέρα. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν το SkyTrain, εκτός του αεροδρομίου, το οποίο συνδέει το Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο της Georgia με μερικά από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του αεροδρομίου.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο Atlanta

Το Αεροδρόμιο Hartsfield προσφέρει διάφορα αξιοθέατα, με εκθέματα σε διάφορα σημεία του αεροδρομίου στο πλαίσιο ενός πολιτιστικού προγράμματος. Ορισμένες εκθέσεις είναι μόνιμες ενώ άλλες είναι κυλιόμενες. Στο Αεροδρόμιο ATL πραγματοποιούνται 4 ετήσιες συναυλίες, στον χώρο του αίθριου. Για τους φιλόζωους, το αεροδρόμιο διαθέτει ένα πάρκο για σκύλους έκτασης 93 τετραγωνικών μέτρων. Αν έχετε ευκαιρία για ψώνια, τα εμπορικά καταστήματα του Αεροδρομίου Atlanta περιλαμβάνουν από περίπτερα μέχρι μπουτίκ.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο Atlanta

Περίπου δώδεκα ανταλλακτήρια συναλλάγματος βρίσκονται σε διάφορα σημεία του Αεροδρομίου Atlanta, στις αίθουσες A, B, D, E και F, αλλά και στο αίθριο.

Ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο Atlanta

Εάν έχετε αναμονή για πτήση μετεπιβίβασης, ολονύκτια καθυστέρηση της πτήσης σας ή επιθυμείτε διαμονή κοντά στο Αεροδρόμιο ATL, υπάρχουν περισσότερα από 60 ξενοδοχεία και καταλύματα σε κοντινή απόσταση.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Atlanta Airport

 • Βοτανικός κήπος της Ατλάντα
 • Centennial Olympic Park
 • Ζωολογικός κήπος της Ατλάντα

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Αεροδρόμιο ATL εδώ.

Facebook
Instagram
Twitter