Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber

Διεθνές Αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson (ATL)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο ATL στο Georgia Aquarium είτε από το Atlanta Botanical Garden στο Αεροδρόμιο ATL, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

6000 N. Terminal Parkway, Atlanta, GA 30320, Atlanta, GA 30320
+1 800-897-1910

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Βρείτε μέσο μετακίνησης οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να βρείτε μεταφορικό μέσο σε περισσότερα από 500 μεγάλα αεροδρόμια.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας με το Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας ευκολίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Υπολογισμός τιμής Uber

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Έκπτωση έως 15$

Get $5 off each of your first three rides. Use promo code **NEWRIDER15**. Expires 30 days after the promo code is applied to your Uber account.
Εγγραφή ως επιβάτης

Έκπτωση έως 15$

Get $5 off each of your first three rides. Use promo code **NEWRIDER15**. Expires 30 days after the promo code is applied to your Uber account.
Εγγραφή ως επιβάτης

Τρόποι οδήγησης

 • Express Pool1-2

  Μοιράζεστε τις διαδρομές, μειώνετε το κόστος

 • Pool1-2

  Μοιράζεστε τις διαδρομές, μειώνετε το κόστος

 • UberX1-4

  Οικονομικά προσιτές, καθημερινές διαδρομές

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο από το Αεροδρόμιο ATL

Βγείτε έξω, από το κάτω επίπεδο αφίξεων

Για παραλαβή από τον αεροσταθμό πτήσεων εσωτερικού, κατευθυνθείτε στο κάτω επίπεδο αφίξεων από την αίθουσα αναζήτησης αποσκευών, βγείτε από το αεροδρόμιο, διασχίστε τη ζώνη πεζών και ακολουθήστε τις πινακίδες «Rideshare».

Για παραλαβή από τον αεροσταθμό διεθνών πτήσεων, συναντήστε τον οδηγό σας δίπλα στο εξωτερικό πεζοδρόμιο.

Στείλτε αίτημα όταν βρίσκεστε στη ζώνη παραλαβής «Rideshare»

Για παραλαβή από τον αεροσταθμό πτήσεων εσωτερικού, περπατήστε προς τη ζώνη παραλαβής «Rideshare» και έπειτα στείλτε το αίτημα για τη διαδρομή σας. Μην στέλνετε αίτημα εκ των προτέρων, καθώς ο οδηγός σας μπορεί να χρειαστεί να πληρώσει για στάθμευση, εάν βρίσκεται στον χώρο για περισσότερα από 15 λεπτά.

Συναντήστε τον οδηγό στο καθορισμένο σημείο παραλαβής

Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στον σωστό αεροσταθμό και στο σωστό σημείο παραλαβής, για να συναντήσετε τον οδηγό Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω των επιλογών επικοινωνίας της εφαρμογής.

Χρεώσεις στάθμευσης στο ATL

Αν προγραμματίζετε να πάτε στο αεροδρόμιο ATL με το αυτοκίνητο, μπορείτε να δείτε τις χρεώσεις στάθμευσης εδώ.

Επιλογή στάθμευσης

Διεθνές

Εσωτερικού

Economy

Χώρος στάθμευσης διεθνών πτήσεων Park-Ride

Χώροι στάθμευσης Park-Ride A και C

Χρέωση

36$ ανά ημέρα
19$ ανά ημέρα
14$ ανά ημέρα
14$ ανά ημέρα
10$ ανά ημέρα
Οι χρεώσεις στάθμευσης ενδέχεται να μην είναι πάντοτε οι πιο πρόσφατες. Αυτές οι πληροφορίες ενημερώθηκαν στις 20 Νοεμβρίου 2018.

Χάρτης ATL

Οι αίθουσες A-E είναι για τις πτήσεις εσωτερικού και η αίθουσα F για τις πτήσεις εξωτερικού. Μπορείτε να βρείτε θέσεις στάθμευσης περιμετρικά της αίθουσας T.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

Ναι. Αγγίξτε εδώ για τη λίστα των αεροδρομίων παγκοσμίως, όπου μπορείτε να στείλετε αίτημα για διαδρομή με Uber.

Το κόστος μιας διαδρομής με Uber προς (ή από) το Αεροδρόμιο ATL εξαρτάται από παράγοντες όπως ο τύπος διαδρομής, η εκτιμώμενη απόσταση και διάρκεια, τα διόδια και η τρέχουσα ζήτηση.

Μπορείτε να δείτε μια εκτίμηση της τιμής πριν στείλετε αίτημα, πληκτρολογώντας το σημείο παραλαβής και τον προορισμό σας στο εργαλείο υπολογισμού τιμών του Uber παραπάνω. Έπειτα, όταν στείλετε το αίτημα για διαδρομή θα δείτε την πραγματική τιμή στην εφαρμογή βάσει των πραγματικών συνθηκών.

Οι τοποθεσίες παραλαβής μπορεί να εξαρτώνται από τον τύπο διαδρομής που θα ζητήσετε και από το μέγεθος του αεροδρομίου. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή για το σημείο όπου θα συναντήσετε τον οδηγό σας. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις πινακίδες που σας κατευθύνουν προς τις καθορισμένες ζώνες επιμερισμού διαδρομής του αεροδρομίου. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες επισκεπτών στο Αεροδρόμιο Atlanta

 • Alaska
 • Southwest
 • United
 • Centennial Olympic Park

Facebook
Instagram