Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber
Uber

Αεροδρόμιο Amsterdam Schiphol (AMS)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο Schiphol στο κέντρο του Άμστερνταμ είτε από το κέντρο του Άμστερνταμ στο Αεροδρόμιο Schiphol, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol, Netherlands
+31 20-794-0800

Ένας πιο έξυπνος τρόπος να μετακινείστε

Στείλτε αίτημα για διαδρομή οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να μετακινηθείτε από και προς το αεροδρόμιο σε περισσότερες από 500 σημαντικές τοποθεσίες.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας, με Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας δυνατότητες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Υπολογισμός τιμής Uber

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

Τρόποι οδήγησης

  • UberX1-4

    Affordable, everyday rides

  • Black1-4

    Premium rides in luxury cars

  • Μινιβάν1-7

    Spacious rides for groups up to 7

Πώς να βρείτε μεταφορικό μέσο Uber από το αεροδρόμιο

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την εφαρμογή για να στείλετε αίτημα για διαδρομή. Ορίστε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες για τα σημεία παραλαβής απευθείας στην εφαρμογή. Ενδέχεται επίσης να υπάρχει ειδική σήμανση στο αεροδρόμιο.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μην βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη σε εσάς έξοδο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Συμβουλές για το Αεροδρόμιο Schiphol

Wi-Fi στο Αεροδρόμιο AMS

Η υπηρεσία Wi-Fi διατίθεται δωρεάν σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Αεροδρομίου Amsterdam. Μπορείτε να συνδεθείτε στο δίκτυο του Αεροδρομίου Schiphol για 4 ώρες. Μετά το πέρας των 4 ωρών πρέπει να συνδεθείτε ξανά, για να συνεχίσετε.

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο Schiphol

Υπάρχουν πολλές επιλογές για στάθμευση στο Αεροδρόμιο Schiphol. Ο χώρος στάθμευσης μικρής διάρκειας P1 διατίθεται για παραλαβές και αποβιβάσεις, ενώ ο χώρος στάθμευσης μακράς διάρκειας P3 διατίθεται για στάθμευση μεγάλου χρονικού διαστήματος.

Χώρος φύλαξης αποσκευών στο Αεροδρόμιο Schiphol

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χώρο φύλαξης αποσκευών στο Αεροδρόμιο Schiphol, για να φυλάξετε χειραποσκευές και αποσκευές μέχρι 30 ημέρες. Ο χώρος φύλαξης αποσκευών του Αεροδρομίου Schiphol βρίσκεται στο υπόγειο μεταξύ των τομέων αφίξεων 1 και 2, και η χρέωση γίνεται με βάση το είδος αποσκευής αντί για το βάρος.

Συνηθέστερες ερωτήσεις από επιβάτες

Το Uber είναι διαθέσιμο στο Αεροδρόμιο Amsterdam και έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άνετη και βολική λύση, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

Βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας στην εφαρμογή Uber, αφού αποστείλετε το αίτημα διαδρομής.

Ακόμα κι αν μια διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη, οι χρεώσεις Uber από και προς το Αεροδρόμιο Schiphol μπορεί να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση και άλλους παράγοντες. Για το εκτιμώμενο κόστος μιας διαδρομής, χρησιμοποιήστε το εργαλείο υπολογισμού τιμών Uber.

Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών και άλλους παράγοντες.

Περισσότερες πληροφορίες

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Αεροσταθμοί Schiphol: Τι μπορείτε να κάνετε