Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Uber
Uber

Αεροδρόμιο Amsterdam Schiphol (AMS)

Είτε πηγαίνετε από το Αεροδρόμιο Schiphol στο κέντρο του Άμστερνταμ είτε από το κέντρο του Άμστερνταμ στο Αεροδρόμιο Schiphol, μπορείτε να βασιστείτε στο Uber για τη μετακίνησή σας.

Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol, Netherlands
+31 20-794-0800

Βρείτε μέσο μετακίνησης οπουδήποτε στον κόσμο

Αγγίξτε ένα κουμπί για να βρείτε μεταφορικό μέσο σε περισσότερα από 500 μεγάλα αεροδρόμια.

Μετακινηθείτε όπως οι ντόπιοι

Αφήστε την εφαρμογή και τον οδηγό σας να αναλάβουν τις λεπτομέρειες και απαλλαγείτε από το άγχος της άγνωστης πόλης.

Νιώστε σαν στο σπίτι σας με το Uber

Απολαύστε τις αγαπημένες σας ευκολίες, όπως την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο και τις πληρωμές χωρίς μετρητά, ακόμα κι αν βρίσκεστε σε ένα άγνωστο μέρος.

Οι ενδεικτικές τιμές επιβάτη είναι απλώς εκτιμήσεις και δεν λαμβάνουν υπόψη διαφοροποιήσεις που προκύπτουν από εκπτώσεις, καθυστερήσεις λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης ή άλλους παράγοντες. Ενδέχεται να ισχύουν σταθερές ή ελάχιστες χρεώσεις. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Black1-4

  Premium rides in luxury cars

 • Μινιβάν1-7

  Spacious rides for groups up to 7

Ανοίξτε την εφαρμογή σας για να στείλετε αίτημα για διαδρομή

Όταν είστε έτοιμοι, ανοίξτε την εφαρμογή για να στείλετε αίτημα για διαδρομή. Ορίστε μια επιλογή που να ανταποκρίνεται στο μέγεθος του γκρουπ σας και τον όγκο των αποσκευών σας.

Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή

Θα λάβετε οδηγίες για τα σημεία παραλαβής απευθείας στην εφαρμογή. Ενδέχεται επίσης να υπάρχει ειδική σήμανση στο αεροδρόμιο.

Συναντήστε τον οδηγό σας

Μεταβείτε στην καθορισμένη τοποθεσία παραλαβής όπως υποδεικνύεται στην εφαρμογή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τοποθεσία μπορεί να μην βρίσκεται πάντα στην πλησιέστερη προς εσάς έξοδο. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον οδηγό σας, επικοινωνήστε μαζί του μέσω της εφαρμογής.

Wi-Fi στο Αεροδρόμιο AMS

Η υπηρεσία Wi-Fi διατίθεται δωρεάν σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Αεροδρομίου Amsterdam. Μπορείτε να συνδεθείτε στο δίκτυο του Αεροδρομίου Schiphol για 4 ώρες. Μετά το πέρας των 4 ωρών πρέπει να συνδεθείτε ξανά, για να συνεχίσετε.

Στάθμευση στο Αεροδρόμιο Schiphol

Υπάρχουν πολλές επιλογές για στάθμευση στο Αεροδρόμιο Schiphol. Ο χώρος στάθμευσης μικρής διάρκειας P1 διατίθεται για παραλαβές και αποβιβάσεις, ενώ ο χώρος στάθμευσης μακράς διάρκειας P3 διατίθεται για στάθμευση μεγάλου χρονικού διαστήματος.

Χώρος φύλαξης αποσκευών στο Αεροδρόμιο Schiphol

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χώρο φύλαξης αποσκευών στο Αεροδρόμιο Schiphol, για να φυλάξετε χειραποσκευές και αποσκευές μέχρι 30 ημέρες. Ο χώρος φύλαξης αποσκευών του Αεροδρομίου Schiphol βρίσκεται στο υπόγειο μεταξύ των τομέων αφίξεων 1 και 2, και η χρέωση γίνεται με βάση το είδος αποσκευής αντί για το βάρος.

Το Uber είναι διαθέσιμο στο Αεροδρόμιο Amsterdam και έτσι μπορείτε να απολαύσετε αυτήν την άνετη και βολική λύση, όπου κι αν θέλετε να πάτε.

Βρείτε την τοποθεσία παραλαβής σας στην εφαρμογή Uber, αφού αποστείλετε το αίτημα διαδρομής.

Ακόμα κι αν μια διαδρομή δεν είναι πολύ μεγάλη, οι χρεώσεις Uber από και προς το Αεροδρόμιο Schiphol μπορεί να επηρεάζονται από την ώρα, την κίνηση και άλλους παράγοντες. Για το εκτιμώμενο κόστος μιας διαδρομής, χρησιμοποιήστε το εργαλείο υπολογισμού τιμών Uber.

Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τον αριθμό των διαθέσιμων οδηγών και άλλους παράγοντες.

Οδηγείτε με Uber;

Μάθετε πώς να κάνετε τις διαδρομές σας από και προς το αεροδρόμιο καλύτερες, από την παραλαβή επιβατών μέχρι τη συμμόρφωση με τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

Πηγαίνετε σε άλλο αεροδρόμιο;

Αποβίβαση και παραλαβή σε περισσότερα από 500 αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Το Uber είναι η ιδανική επιλογή για τις μετακινήσεις σας προς και από το Αεροδρόμιο Amsterdam Schiphol (AMS). Το Αεροδρόμιο Schiphol απέχει περίπου 20 λεπτά από το κέντρο της πόλης του Άμστερνταμ. Είναι εύκολα προσβάσιμο για τους ταξιδιώτες που μετακινούνται προς και από την πόλη του Άμστερνταμ, ενώ οι εξαιρετικές συνδέσεις μετεπιβίβασης στο Αεροδρόμιο AMS, όπως η σύνδεση με τρένο, λεωφορείο και ταξί, καθιστούν τη θέση του ιδανική για ταξιδιώτες και από την υπόλοιπη Ολλανδία. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα χρήσης Uber, εξασφαλίζοντας την εύκολη πρόσβαση για κάθε προορισμό σας.

Αεροσταθμοί Schiphol

Το Αεροδρόμιο Schiphol διαθέτει έναν κύριο επιβατικό αεροσταθμό χωρισμένο σε 3 επίπεδα. Στο ισόγειο του αεροσταθμού Schiphol, θα βρείτε την περιοχή των αφίξεων, καθώς και εστιατόρια, καφετέριες, ένα σούπερ μάρκετ και μια ποικιλία άλλων υπηρεσιών, όπως ερμάρια και κομμωτήριο. Στον 2ο όροφο είναι οι περιοχές ελέγχου εισιτηρίων και η περιοχή των αναχωρήσεων, ενώ το 3ο επίπεδο φιλοξενεί τις αίθουσες αναμονής VIP. Στις αεροπορικές εταιρείες που πετάνε από το Αεροδρόμιο AMS περιλαμβάνονται οι εξής:

 • Croatia
 • Delta
 • HOP!
 • Jet2.com
 • United

Εστιατόρια του Αεροδρομίου Schiphol

Στο Αεροδρόμιο Amsterdam Schiphol θα βρείτε πολλά διαφορετικά μέρη για φαγητό και ποτό, με πολλά σημεία για fast food, καφετέριες και μπαρ για να επιλέξετε. Το Αεροδρόμιο Amsterdam διαθέτει γευστικές επιλογές από κάθε ήπειρο, από φρέσκα μεσογειακά πιάτα μέχρι παραδοσιακές ολλανδικές σπεσιαλιτέ, επομένως σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα ευχαριστήσει τον ουρανίσκο σας.

Μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο AMS

Εφόσον υπάρχει ένας μόνο επιβατικός αεροσταθμός, μπορείτε να μετακινηθείτε εύκολα στο Αεροδρόμιο Schiphol με τα πόδια.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Αεροδρόμιο AMS

Από παιχνίδια και gadget μέχρι τυριά και σοκολάτες, οι αγορές στο Αεροδρόμιο Schiphol εγγυώνται μια απολαυστική εμπειρία, κάθε φορά. Γιατί να μην κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στο εαυτό σας ενώ περιμένετε την πτήση σας; Εάν έχετε πάθος με τα καλλυντικά, θα βρείτε όλες τις αγαπημένες σας επωνυμίες καλλυντικών στα καταστήματα του Αεροδρομίου Amsterdam. Επίσης, με τόσα πολλά καταστήματα αδασμολόγητων ειδών, το Αεροδρόμιο AMS είναι το ιδανικό μέρος για να αγοράσετε ένα μοναδικό και αφορολόγητο δώρο για τους φίλους και την οικογένειά σας.

Συνάλλαγμα στο Αεροδρόμιο Schiphol

Το ανταλλακτήριο συναλλάγματος της ABN AMRO του Αεροδρομίου Schiphol μπορεί να ανταλλάξει συνάλλαγμα σε 60 νομίσματα και αποτελεί ιδανική λύση για όποιον θέλει να εξασφαλίσει ένα χρήσιμο ποσό μετρητών πριν ξεκινήσει να εξερευνά το Άμστερνταμ. Οι ανταλλαγές με ελάχιστη αξία 200 ευρώ γίνονται χωρίς χρέωση. Εάν πρόκειται να ανταλλάξετε κάποιο μικρότερο ποσό από αυτό, θα χρειαστεί να καταβάλετε μια μικρή χρέωση, επομένως είναι προτιμότερο να τραβήξετε μεγαλύτερα ποσά εάν σκοπεύετε να μείνετε αρκετό καιρό.

Ξενοδοχεία στο Αεροδρόμιο Amsterdam

Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία που απέχουν μια σύντομη διαδρομή με Uber από το Αεροδρόμιο AMS, ενώ θα βρείτε και μια σειρά από ξενοδοχεία σε απόσταση περπατήματος από το Αεροδρόμιο Amsterdam. Επομένως, όποια μέρα και αν φτάνετε, είτε είστε στην πρώτη πρωινή πτήση είτε στην τελευταία βραδινή, θα βρείτε σίγουρα κάπου να ξεκουραστείτε με άνεση. Επιπλέον, σε πολλά από τα ξενοδοχεία διατίθενται επιχειρηματικά κέντρα, ιδανικά για επιχειρηματίες που ταξιδεύουν.

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Αεροδρόμιο Schiphol

Εάν το Αεροδρόμιο Schiphol αποτελεί ενδιάμεση στάση στην πτήση σας, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε, ειδικά εάν θέλετε να κάνετε μια σύντομη εκδρομή στο κέντρο της πόλης του Άμστερνταμ.

 • Το σπίτι της Άννας Φρανκ
 • Dam Square
 • Rijksmuseum
 • Royal Palace

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αεροδρόμιο AMS εδώ.