Please enable Javascript
Gå til hovedindhold

Reservér en tur med Uber på forhånd i London City Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til London City Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.

Destination
Vælg dato og tidspunkt

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/09/21.

9:14 AM
open

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 600 store knudepunkter

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • Uber Pet

  1-3

  Ride with your pet

 • Uber Exec

  1-4

  High-end biler med top-vurderede chauffører

 • Lux

  1-4

  Luksusbiler med bedst vurderede chauffører

 • Grøn

  1-4

  Bæredygtige ture i elbiler

 • Comfort

  1-4

  Nyere biler med ekstra benplads

 • UberXL

  1-6

  Billige ture til op til seks personer

 • UberX

  1-4

  Prisvenlige hverdagsture

1/7

Afhentning i London City Lufthavn (LCY)

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i LCY lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i London City Lufthavn direkte i appen. Afhentningsstederne kan variere alt efter terminal. Der findes muligvis også afhentningsskilte i forbindelse med samkørsler ved London City Lufthavn.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i LCY, du har fået tildelt i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Uber er tilgængelig i LCY Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

 • Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

 • Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra London City Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Der føjes muligvis også parkeringsafgifter og lufthavnsgebyrer til din endelige turpris.

 • Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er m.m. Tjek appen for at se en forventet ventetid, når du har anmodet om din tur.

Flere oplysninger

 • Kører du med Uber?

  Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

 • Skal du til en anden lufthavn?

  Bliv afleveret eller afhentet i mere end 600 lufthavne verden over.

1/2

Terminalerne i London City Lufthavn: information til rejsende

Uber er det perfekte valg for rejsende til og fra London City Lufthavn (LCY). LCY Lufthavn har omkring 5 millioner rejsende hvert år med fokus på erhvervsrejsende til Europa og New York City.

Terminaler i LCY

London City Lufthavn er en mindre lufthavn sammenlignet med de mere velkendte lufthavne i London som Heathrow, Gatwick og Stansted. Den består af én passagerterminal fordelt på 2 etager. Stueetagen består af indtjekningsskranker og forskellige tjenester. Den øverste etage består af butikker, venteområder, lounger og de fleste restauranter. Følgende luftfartsselskaber flyver fra LCY Lufthavn:

 • Alitalia
 • British Airways
 • British Airways drevet af SUN-AIR
 • CityJet
 • Flybe
 • KLM
 • Lufthansa
 • Luxair
 • SWISS
 • TAP Air Portugal

Restauranter i LCY

Der findes en lang række restauranter, caféer og barer i London City Lufthavn, både før og efter sikkerhedskontrollen. Så du kan få et godt måltid mad inden afgang, uanset om du leder efter frisklavede retter eller fastfood på farten.

Sådan kommer du til LCY

LCY Lufthavn ligger 10 kilometer øst for det centrale London, kun 5 kilometer fra Canary Wharf, og er dermed en af de lettest tilgængelige lufthavne i byen. Der er mange transportmuligheder for rejsende til og fra LCY Lufthavn og kun 30 minutter til det centrale London. Docklands Light Railway (DLR) er det primære offentlige transportmiddel, men der kører også mange busser til og fra lufthavnen. Der findes gode parkeringsmuligheder, hvis du rejser til London LCY i bil, og Uber er også et godt valg. Det anbefales at bestille forud, hvis du ønsker at parkere din bil ved lufthavnen.

Butikker i LCY

Der er mange valgmuligheder i LCY, uanset om du er på udkig efter rejsefornødenheder eller luksuriøse souvenirs. Desuden er de toldfrie butikker i London City Lufthavn – som ligger i afgangshallen efter sikkerhedskontrollen – perfekte til en smule forkælelse inden en lang flyvetur, uanset om du leder efter luksuriøse ure eller kvalitetskosmetik.

Valutaveksling i LCY

Der findes serviceskranker til valutaveksling i LCY. Du kan forudbestille valuta eller forudbetalte valutakort indtil 4 timer inden afhentning.

Hoteller i nærheden af LCY

Der ligger over 10 hoteller i nærheden af LCY Lufthavn med et fremragende udvalg af overnatningsmuligheder for rejsende, som ønsker et hotel lige i nærheden. Det centrale London er lige om hjørnet. Her kan rejsende vælge mellem mange dyre og prisvenlige hoteller, som passer perfekt til erhvervsrejsende. Mange af hotellerne tilbyder mødelokaler og kontorfaciliteter til erhvervsrejsende på farten.

Seværdigheder i nærheden af LCY

Hvis du har tid til lidt sightseeing inden din flyvetur, ligger LCY tæt på Londons finansdistrikt, Canary Wharf, og har let adgang til resten af byen. Greenwich er kun et stenkast væk, hvor nogle af områdets bedste seværdigheder er:

 • The Cutty Sark
 • Greenwich Park
 • The National Maritime Museum
 • The Royal Observatory

Få flere oplysninger om LCY Lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartswebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvist. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte knyttet til Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.