Gå til hovedindhold

San Luis Obispo: Få en tur. Rejs. Udforsk.

Det er nemt at planlægge en tur med Uber. Sammenlign transportmuligheder, og se, hvad der sker i nærheden af dig.

Skal du et andet sted hen? Se alle byer, hvor du kan køre med Uber.

San Luis Obispo: Vælg en tur

 • UberX

  1-3

  Affordable, everyday rides

 • Comfort

  1-3

  Newer cars with extra legroom

 • UberXL

  1-5

  Billige ture til op til seks personer

1/3

Afhentninger i San Luis Obispo County Regional Airport

Find ud af, hvor du mødes med din chauffør, og få en detaljeret rutebeskrivelse til dit afhentningssted.

Den samme app, uanset hvor du er

Få adgang til de samme funktioner, du har adgang til derhjemme, når du rejser, herunder sikkerhedsfunktioner såsom døgnsupport, GPS-sporing og nødhjælp.

Sådan samarbejder vi med byer

Vores forhold begynder muligvis med et tryk, men i byerne stopper det ikke der. Det er vores mål at være et forbillede for andre i forhold til at forbedre livskvaliteten og bygge smartere og mere effektive byer i fremtiden.

Uber Movement

Vores anonymiserede data deles med byplanlæggere og lokale ledere, så de kan tage velbegrundede beslutninger om infrastruktur og transport.

Trafiksikkerhed

Ved at opfordre alle til at foretage sikrere valg kan vi bidrage til at forhindre dårlig kørsel og gøre vejene sikrere for alle.

Vi støtter byerne

Vi samarbejder med lokale myndigheder om at skabe bedre byer ved f.eks. at være med til at reducere CO2-udledning og styrke offentlig transport.

Uber accepterer ikke, at chauffører, der bruger Uber-appen, drikker alkohol eller tager narkotika. Hvis du mener, at din chauffør er påvirket af narkotika eller alkohol, skal du bede chaufføren om at afslutte turen med det samme.

Erhvervskøretøjer kan være underlagt ekstra statsskatter, som pålægges oven i vejafgiften.

Når chaufføren har afsluttet turen, bedes du sende feedback, når du vurderer turen i Uber-appen, ved at sende en e-mail til customercomplaints@uber.com, gå tilhelp.uber.com eller ringe til 800-664-1378.

Du kan også kontakte California Public Utilities Commission på 800-894-9444 eller CIU_intake@cpuc.ca.gov.

I henhold til bestemmelserne fra CPUC må du ikke transportere en uledsaget mindreårig på ture, der er arrangeret via Uber-appen i Californien. Husk, at i Californien skal en passager være over 18 år for at tilmelde sig en Uber-konto, men hvis du tror, at passageren er mindreårig, kan du bede passageren om at bekræfte sin alder og fortælle vedkommende, at du må annullere turen, hvis han/hun er under 18. Desuden kan du indberette anmodninger om transport af uledsagede mindreårige ved at indsende feedback i appen.

Ture med UberX og Assist til eller fra SBP bliver pålagt et tillægsgebyr for lufthavne på 1,25 USD samt eventuelle vejpenge. Ture med UberXL til eller fra SBP bliver pålagt et tillægsgebyr for lufthavne på 1,75 USD samt eventuelle vejpenge.