Gå til hovedindhold

Philadelphia: Få en tur. Rejs. Udforsk.

Det er nemt at planlægge en tur med Uber. Sammenlign transportmuligheder, og se, hvad der sker i nærheden af dig.

Skal du et andet sted hen? Se alle byer, hvor du kan køre med Uber.

Philadelphia: Vælg en tur

 • UberX

  1-3

  Prisvenlige hverdagsture

 • Komfort

  1-3

  Nyere biler med ekstra benplads

 • UberXL

  1-5

  Billige ture til op til fem personer

 • Hourly

  1-3

  Request a ride by the hour to get around in a dedicated car

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Pool

  1-2

  Delte ture, laveste pris

1/6

Afhentninger i Philadelphia Internationale Lufthavn

Find ud af, hvor du mødes med din chauffør, og få en detaljeret rutebeskrivelse til dit afhentningssted.

Den samme app, uanset hvor du er

Få adgang til de samme funktioner, du har adgang til derhjemme, når du rejser, herunder sikkerhedsfunktioner såsom døgnsupport, GPS-sporing og nødhjælp.

Sådan samarbejder vi med byer

Vores forhold begynder muligvis med et tryk, men i byerne stopper det ikke der. Det er vores mål at være et forbillede for andre i forhold til at forbedre livskvaliteten og bygge smartere og mere effektive byer i fremtiden.

Uber Movement

Vores anonymiserede data deles med byplanlæggere og lokale ledere, så de kan tage velbegrundede beslutninger om infrastruktur og transport.

Trafiksikkerhed

Ved at opfordre alle til at foretage sikrere valg kan vi bidrage til at forhindre dårlig kørsel og gøre vejene sikrere for alle.

Vi støtter byerne

Vi samarbejder med lokale myndigheder om at skabe bedre byer ved f.eks. at være med til at reducere CO2-udledning og styrke offentlig transport.

Uber accepterer ikke, at chauffører, der bruger Uber-appen, drikker alkohol eller tager narkotika. Hvis du mener, at din chauffør er påvirket af narkotika eller alkohol, skal du bede chaufføren om at afslutte turen med det samme.

Erhvervskøretøjer kan være underlagt ekstra statsskatter, som pålægges oven i vejafgiften.

Når chaufføren har afsluttet turen, bedes du sende feedback, når du vurderer turen i Uber-appen, ved at sende en e-mail til customercomplaints@uber.com, gå tilhelp.uber.com eller ringe til 800-664-1378.

For ture i Pennsylvania, der begynder eller slutter uden for Philadelphia County, kan du også indgive en klage gennem PA Public Utility Commission's Bureau of Consumer Services på 800-692-7380 eller via http://www.puc.pa.gov/contact_us.aspx.

Ture med UberX, UberXL, UberPool, og SUV fra PHL Lufthavn bliver pålagt et tillægsgebyr for lufthavne på 3 USD. Ture med Black fra PHL Lufthavn bliver pålagt et tillægsgebyr for lufthavne på 1,50 USD. Ture med UberX, UberXL og UberPool til PHL Lufthavn bliver pålagt et tillægsgebyr for lufthavne på 2,50 USD. Der bliver lagt et PA-gebyr på 1 % af den samlede turpris til ture med UberX, UberXL og UberPool, der begynder i Pennsylvania uden for Philadelphia.

Hvis du vil have flere oplysninger om UberX i det sydlige New Jersey, kan du gå til http://www.uber.com/cities/new-jersey. For ture, der begynder i byen Philadelphia, kan du indgive en klage til Philadelphia Parking Authority på 215-683-9600 eller TLDEnforcement@Philapark.org.