Gå til hovedindhold

Boston: Få en tur. Rejs. Udforsk.

Det er nemt at planlægge en tur med Uber. Sammenlign transportmuligheder, og se, hvad der sker i nærheden af dig.

Skal du et andet sted hen? Se alle byer, hvor du kan køre med Uber.

Boston: Vælg en tur

 • UberX

  1-3

  Prisbillige hverdagsture

 • Comfort

  1-3

  Newer cars with extra legroom

 • UberXL

  1-5

  Billige ture til op til seks personer

 • Pool

  1-2

  Delte ture, laveste pris

1/4

Afhentninger i Boston Logan International Airport

Find ud af, hvor du mødes med din chauffør, og få en detaljeret rutebeskrivelse til dit afhentningssted.

Den samme app, uanset hvor du er

Få adgang til de samme funktioner, du har adgang til derhjemme, når du rejser, herunder sikkerhedsfunktioner såsom døgnsupport, GPS-sporing og nødhjælp.

Sådan samarbejder vi med byer

Vores forhold begynder muligvis med et tryk, men i byerne stopper det ikke der. Det er vores mål at være et forbillede for andre i forhold til at forbedre livskvaliteten og bygge smartere og mere effektive byer i fremtiden.

Uber Movement

Vores anonymiserede data deles med byplanlæggere og lokale ledere, så de kan tage velbegrundede beslutninger om infrastruktur og transport.

Trafiksikkerhed

Ved at opfordre alle til at foretage sikrere valg kan vi bidrage til at forhindre dårlig kørsel og gøre vejene sikrere for alle.

Vi støtter byerne

Vi samarbejder med lokale myndigheder om at skabe bedre byer ved f.eks. at være med til at reducere CO2-udledning og styrke offentlig transport.

Uber accepterer ikke, at chauffører, der bruger Uber-appen, drikker alkohol eller tager narkotika. Hvis du mener, at din chauffør er påvirket af narkotika eller alkohol, skal du bede chaufføren om at afslutte turen med det samme.

Erhvervskøretøjer kan være underlagt ekstra statsskatter, som pålægges oven i vejafgiften.

Når chaufføren har afsluttet turen, bedes du sende feedback, når du vurderer turen i Uber-appen, ved at sende en e-mail til customercomplaints@uber.com, gå tilhelp.uber.com eller ringe til 800-664-1378.

Alle vejpenge opkræves til erhvervspriser uanset den betalte pris, og vejpenge går direkte til partnerchauffører og beholdes ikke af Uber. Opkrævede vejpenge kan overstige det betalte beløb.

Passagerer skal betale et lufthavnsgebyr på 3,25 USD på alle ture, der begynder i Logan Lufthavn. Prisstrukturerne er anderledes i Cape Cod, Martha's Vineyard og Nantucket. Hvis du vil have flere oplysninger om priser for Taxi, kan du se Bostons taxapriser.