Gå til hovedindhold
Uber
Uber

Berlin Tegel Lufthavn (TXL)

Uanset om du skal fra Berlin Lufthavn til centrum eller fra centrum til Berlin Lufthavn, kan du regne med Uber.

Zufahrt zum Flughafen Tegel, 13405 Berlin, Tyskland
+49 30-60-91-11-50

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere detaljerne, så du ikke skal finde rundt i en ukendt by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Ubers prisberegner

Prøvepriserne for passagerer er kun estimater og afspejler ikke variationer på baggrund af rabatter, forsinkelser eller andre faktorer. Faste priser og minimumspriser kan være gældende. Faktiske priser kan variere.

Måder at køre på

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Billige ture til op til seks personer

 • Taxi1-4

  Taxier, der ikke skal prajes

 • Taxi Van1-8

  Taxier, der ikke skal prajes

Sådan tager du en tur med Uber fra lufthavnen

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn din app for at anmode om en tur, når du er klar til at gå udenfor. Vælg den turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutebeskrivelse til et afhentningssted direkte i appen. Der er muligvis også skilte i lufthavnen.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted, du har fået tildelt i appen. Bemærk, at dette sted ikke altid ligger ved din nærmeste udgang. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Tips til TXL Lufthavn

Wi-Fi i Tegel Lufthavn

Free wifi is available 24/7 at TXL Airport, so connecting from your laptop, tablet, or mobile device is easy. Just access the hotspot and accept the terms and conditions, and you'll be online in no time.

Parkering i Berlin Tegel

Berlin Tegel Lufthavn har mere end 2.500 parkeringspladser. Ud over et parkeringshus i flere etager til langtidsparkering er der også mulighed for korttidsparkering ved både aflevering og afhentning.

Bagageopbevaring i Tegel Lufthavn

Bagageopbevaringen i Berlin Lufthavn giver dig mulighed for at opbevare dine tasker i en time eller en dag, uanset om du har en kort mellemlanding eller vil udforske byen. Du kan også finde postservice og bagageindpakning i Terminal A’s servicecenter.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

Uber er tilgængelig i Berlin Tegel, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra Tegel Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Se Ubers prisberegner for omtrentlige turpriser.

Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er og andre faktorer.

Flere oplysninger

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv kørt til eller hentet i mere end 500 lufthavne verden over.
Find en lufthavn

Det kan du lave i terminalerne i Berlin Tegel Lufthavn

Uber er det perfekte valg for rejsende til og fra Berlin Lufthavn. Berlin Tegel er den fjerde travleste lufthavn i Tyskland med mere end 20 millioner rejsende om året. TXL Lufthavn er let tilgængelig for rejsende til og fra den tyske hovedstad, da den kun ligger omkring 8 kilometer nord for Berlin centrum. Lufthavnen har afgange til mange europæiske hovedstæder og nogle interkontinentale ruter.

Terminalerne i Berlin Tegel Lufthavn

Berlin Tegel Lufthavn består af 3 passagerterminaler: Terminal A/B, Terminal C og Terminal D. Selvom ankomstområdet i Terminal D kaldes Terminal E, anses den ikke som en selvstændig terminal. Der findes forskellige tjenester i terminalerne i Berlin Tegel, som sovekabiner, bagageopbevaring og et posthus. Der flyver mange luftfartsselskaber fra TXL, herunder:

 • Aer Lingus
 • Croatian Airlines
 • easyJet
 • Turkish Airlines

Restauranter i Tegel Lufthavn

Der er mange restauranter at udforske i Berlin Tegel Lufthavn, uanset om du har brug for et hurtigt skud koffein inden din tidlige morgenflyvning eller vil smage på det tyske køkken en sidste gang inden afgang.

Sådan kommer du rundt i Tegel Lufthavn

Rejsende har nem og hurtig adgang til Berlin Tegel Lufthavn med bus eller tog. Der er for eksempel 4 BVG-stop lige uden for Terminal A/B, og bussen til Dresden stopper tæt på Terminal E. Der findes også mange biludlejningsfirmaer i Berlin Tegel Lufthavn. De kan findes i biludlejningscentret tæt på Terminal E på den nederste etage i TXL Lufthavn.

Aktiviteter i TXL

Uanset hvad du leder efter, om det er beklædning, gadgets eller bøger, har Berlin Tegel Lufthavn alt, hvad du kan ønske dig til lidt afslappende shopping inden afgang. De toldfrie butikker i Tegel er det perfekte sted at købe gaver til venner og familie, og mange rejsebutikker har alle de almindelige fornødenheder til en lang flyvetur.

Lounger i Tegel Lufthavn

Der er mange forskellige lounger i Berlin Tegel Lufthavn, så du kan arbejde eller slappe af. Lufthansas lounge er perfekt til en pause fra al den sædvanlige asen og masen i lufthavne. C-Lounge tilbyder drikkevarer, internationale aviser og adgang til wi-fi. Loungerne i Berlin Tegel Lufthavn egner sig perfekt til alle, der vil have arbejde fra hånden inden afgang.

Hoteller i nærheden af Berlin Lufthavn

De mange hoteller omkring Berlin Tegel Lufthavn giver mulighed for at overnatte på ethvert budget i kortere eller længere tid: fra prisvenlige lufthavnskæder til mere luksuriøse valg. Du kan finde et behageligt sted at slappe af efter din flyvetur eller tage den korte tur ind til Berlin centrum, hvor der findes mange flere hoteller.

Seværdigheder i nærheden af Berlin Tegel Lufthavn

Der er mange ting at se og gøre i nærheden af Berlin TXL Lufthavn, hvis du har en mellemlanding. Berlins bymidte er kun en kort tur væk med Uber, så du kan tage en kort tur ind til byen og måske endda se nogle af de verdenskendte historiske seværdigheder:

 • Brandenburger Tor
 • Schloss Charlottenburg
 • Checkpoint Charlie
 • Rigsdagsbygningen

Få flere oplysninger om Berlin TXL Lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter