Gå til hovedindhold

Berlin Tegel Lufthavn (txl)

Uanset om du skal fra Berlin Lufthavn til centrum eller fra centrum til Berlin Lufthavn, kan du regne med Uber.

Zufahrt zum Flughafen Tegel, 13405 Berlin, Germany
+49 30-60-91-11-50

Reservér en tur med Uber på forhånd til Berlin Tegel Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Berlin Tegel Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/05/18.

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 500 større lufthavne.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • Komfort

  1-3

  Extra legroom and top rated drivers

 • Assist

  1-4

 • Uber for Ukraine

  1-4

  The Uber for Ukraine fare is 1€ higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. 1€ from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the International Rescue Committee.

 • UberX

  1-4

  Prisvenlige hverdagsture

 • Premium

  1-4

  Eksklusive ture med professionelle chauffører

 • UberXL

  1-6

  Fits 5 riders or 3 riders with luggage

 • Grøn

  1-4

  Elektriske biler og hybridbiler

 • Taxi

  1-4

  Taxier, der ikke skal prajes

1/8

Sådan tager du en tur med Uber fra lufthavnen

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i TXL lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i Tegel direkte i appen. Afhentningsstederne kan variere alt efter terminal. Der findes muligvis også afhentningsskilte i forbindelse med samkørsler ved Berlin Tegel Lufthavn.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i TXL, du har fået tildelt i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

Tips til TXL Lufthavn

Wi-Fi i Tegel Lufthavn

Der er gratis Wi-Fi døgnet rundt i TXL Lufthavn, så det er nemt at oprette forbindelse fra din computer, tablet eller mobilenhed.

Parkering i Berlin Tegel

Berlin Tegel Lufthavn har mere end 2.500 parkeringspladser. Ud over et parkeringshus i flere etager til langtidsparkering er der også mulighed for korttidsparkering ved både aflevering og afhentning.

Bagageopbevaring i Tegel Lufthavn

Bagageopbevaringen i Berlin Lufthavn giver dig mulighed for at opbevare dine tasker i en time eller en dag, uanset om du har en kort mellemlanding eller vil udforske byen. Du kan også finde postservice og bagageindpakning i Terminal A’s servicecenter.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Uber er tilgængelig i Berlin Tegel, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

 • Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

 • Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra Tegel Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Se Ubers prisberegner for omtrentlige turpriser.

 • Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er og andre faktorer.

Flere oplysninger

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Det kan du lave i terminalerne i Berlin Tegel Lufthavn

Uber er det perfekte valg for rejsende til og fra Berlin Lufthavn. Berlin Tegel er den fjerde travleste lufthavn i Tyskland med mere end 20 millioner rejsende om året. TXL Lufthavn er let tilgængelig for rejsende til og fra den tyske hovedstad, da den kun ligger omkring 8 kilometer nord for Berlin centrum. Lufthavnen har afgange til mange europæiske hovedstæder og nogle interkontinentale ruter.

Terminalerne i Berlin Tegel Lufthavn

Berlin Tegel Lufthavn består af 3 passagerterminaler: Terminal A/B, Terminal C og Terminal D. Selvom ankomstområdet i Terminal D kaldes Terminal E, anses den ikke som en selvstændig terminal. Der findes forskellige tjenester i terminalerne i Berlin Tegel, som sovekabiner, bagageopbevaring og et posthus. Der flyver mange luftfartsselskaber fra TXL, herunder:

 • Aer Lingus
 • Croatian Airlines
 • easyJet
 • Turkish Airlines

Restauranter i Tegel Lufthavn

Der er mange restauranter at udforske i Berlin Tegel Lufthavn, uanset om du har brug for et hurtigt skud koffein inden din tidlige morgenflyvning eller vil smage på det tyske køkken en sidste gang inden afgang.

Sådan kommer du rundt i Tegel Lufthavn

Rejsende har nem og hurtig adgang til Berlin Tegel Lufthavn med bus eller tog. Der er for eksempel 4 BVG-stop lige uden for Terminal A/B, og bussen til Dresden stopper tæt på Terminal E. Der findes også mange biludlejningsfirmaer i Berlin Tegel Lufthavn. De kan findes i biludlejningscentret tæt på Terminal E på den nederste etage i TXL Lufthavn.

Aktiviteter i TXL

Uanset hvad du leder efter, om det er beklædning, gadgets eller bøger, har Berlin Tegel Lufthavn alt, hvad du kan ønske dig til lidt afslappende shopping inden afgang. De toldfrie butikker i Tegel er det perfekte sted at købe gaver til venner og familie, og mange rejsebutikker har alle de almindelige fornødenheder til en lang flyvetur.

Lounger i Tegel Lufthavn

Der er mange forskellige lounger i Berlin Tegel Lufthavn, så du kan arbejde eller slappe af. Lufthansas lounge er perfekt til en pause fra al den sædvanlige asen og masen i lufthavne. C-Lounge tilbyder drikkevarer, internationale aviser og adgang til wi-fi. Loungerne i Berlin Tegel Lufthavn egner sig perfekt til alle, der vil have arbejde fra hånden inden afgang.

Hoteller i nærheden af Berlin Lufthavn

De mange hoteller omkring Berlin Tegel Lufthavn giver mulighed for at overnatte på ethvert budget i kortere eller længere tid: fra prisvenlige lufthavnskæder til mere luksuriøse valg. Du kan finde et behageligt sted at slappe af efter din flyvetur eller tage den korte tur ind til Berlin centrum, hvor der findes mange flere hoteller.

Seværdigheder i nærheden af Berlin Tegel Lufthavn

Der er mange ting at se og gøre i nærheden af Berlin TXL Lufthavn, hvis du har en mellemlanding. Berlins bymidte er kun en kort tur væk med Uber, så du kan tage en kort tur ind til byen og måske endda se nogle af de verdenskendte historiske seværdigheder:

 • Brandenburger Tor
 • Schloss Charlottenburg
 • Checkpoint Charlie
 • Rigsdagsbygningen

Få flere oplysninger om Berlin TXL Lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.