Gå til hovedindhold
Uber
Uber

Norman Y. Mineta San Jose Internationale Lufthavn (SJC)

Uanset om du skal fra San Jose Lufthavn til San Francisco eller til centrum af San Jose, kan du få en tur til eller fra lufthavnen når som helst.

1701 Airport Boulevard, San Jose, CA 95110
+1 408-392-3600

En smartere måde at rejse på

Ubers prisberegner

Prøvepriserne for passagerer er kun estimater og afspejler ikke variationer på baggrund af rabatter, forsinkelser eller andre faktorer. Faste priser og minimumspriser kan være gældende. Faktiske priser kan variere.

Op til 15 USD i rabat

Få 5 USD i rabat på hver af dine tre første ture. Brug kampagnekoden NEWRIDER15. Kampagnen udløber 30 dage efter, at kampagnekoden anvendes på din Uber-konto.

Tilmeld dig for at køre

Op til 15 USD i rabat

Få 5 USD i rabat på hver af dine tre første ture. Brug kampagnekoden NEWRIDER15. Kampagnen udløber 30 dage efter, at kampagnekoden anvendes på din Uber-konto.

Tilmeld dig for at køre

Måder at køre på

 • UberX1-4

  Prisbillige hverdagsture

 • UberX garage pickup1-4

  Prisbillige hverdagsture

 • Comfort1-4

  Newer cars with extra legroom

 • Pool1-2

  Delte ture, laveste pris

Sådan får du en tur fra San Jose Lufthavn

Send din anmodning, når du er klar til at gå udenfor

Vælg den turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og mængden af bagage.

Forlad lufthavnen fra ankomsthallen eller bagageudleveringen

Gå udenfor, og følg skiltene til området med samkørselsafhentninger. Det er her, alle Ubers partnerchauffører i SJC møder rejsende, som skal afhentes.

Ved afhentning fra Terminal A skal du møde din chauffør uden for bagageudleveringen ved Stop 1. Ved afhentning fra Terminal B skal du møde din chauffør på trafikøen ved Stop 9.

Kig efter din chauffør.

Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen for at bekræfte din placering.

San Jose Lufthavn kort

San Jose Internationale Lufthavn har to terminaler: Terminal A og Terminal B er forbundet via transithallen. Både Terminal A og B håndterer internationale ankomster.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

Ja. Tryk her for at se en liste over lufthavne i hele verden, hvor du kan anmode om en tur med Uber.

Prisen for en Uber-tur til (eller fra) SJC afhænger af faktorer såsom den anmodede turtype, turens forventede længde og varighed, vejafgifter og den aktuelle efterspørgsel på ture.

Du kan se den forventede pris, inden du anmoder, ved at indtaste dit afhentningssted og din destination i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så anmoder om en tur, ser du din faktiske pris i appen baseret på realtidsfaktorer.

Afhentningsstederne kan afhænge af den anmodede turtype og lufthavnens størrelse. Følg instrukserne i appen om, hvor du skal mødes med din chauffør. Du kan også kigge efter skilte, der viser vej til lufthavnens særlige samkørselsområder.

Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv kørt til eller hentet i mere end 500 lufthavne verden over.

Information til rejsende i San Jose Lufthavn

Mineta San Jose Internationale Lufthavn (SJC) er den hurtigst voksende lufthavn i USA målt på antallet af passagerer. Lufthavnen har over 12,5 millioner rejsende om året. Lufthavnen ligger omkring 6 kilometer fra det centrale San Jose, og køreturen tager cirka 8 minutter under gode trafikale forhold.

Terminaler i San Jose Lufthavn

SJC Lufthavn består af 2 terminaler: A og B. De har 31 gates i alt. Der ligger lounger i San Jose Lufthavn i Terminal A. Brug informationerne nedenfor til at planlægge din rejse.

Terminal A i SJC

 • Aeroméxico
 • Air Canada
 • American
 • ANA
 • California Pacific
 • Delta
 • Frontier
 • Hawaiian
 • JetBlue
 • United
 • Volaris
 • The Club at SJC

Terminal B i SJC

 • Alaska
 • British Airways
 • Hainan
 • Southwest

Udenrigsterminal i SJC

Boarding til udenrigsflyvninger fra San Jose Lufthavn foregår fra begge terminaler. SJC Lufthavn har direkte ruter til 16 internationale destinationer.

Restauranter i San Jose Lufthavn

Rejsende kan vælge mellem mere end 30 spisesteder i SJC, herunder fastfood-kæder, barer og restauranter med bordbetjening. Rejsende kan købe mad og drikke i begge terminaler i San Jose Lufthavn.

Sådan kommer du rundt i San Jose Lufthavn

Rejsende i SJC kan benytte lufthavnstransport mellem terminalerne. Lufthavnsbusserne i San Jose kører i ring mellem Terminal A, Terminal B og parkeringspladserne. Busserne kører hver 7. til 10. minut fra begge terminaler, biludlejningscenteret og dagsparkeringsplads 4.

Aktiviteter i San Jose Lufthavn

SJC har et kunstprogram, der fremhæver regionens rolle som globalt center for teknologi og innovation. Kunstværkerne udstilles i ankomsthallen i Terminal B, i den sydlige hal og i mezzaninen. Der står flere pianoer i Blue Dot i Terminal A samt ved bagageudlevering i Terminal B. San Jose Lufthavn har 24 butikker fordelt på begge terminaler. Her kan rejsende blandt andet købe kosmetik, smykker og elektronik. Lufthavnen har også 23 aktive terapihunde, som hjælper med at berolige nervøse passagerer inden afgang.

Valutaveksling i San Jose Lufthavn

Rejsende til og fra San Jose Lufthavn kan få vekslet valuta på kontorerne ved gate 15 i Terminal A eller ved bagageudlevering.

Hoteller i nærheden af San Jose Lufthavn

Der ligger over 25 hoteller og indkvarteringsmuligheder tæt på SJC. Så uanset om du har en mellemlanding eller har brug for et sted at sove i forbindelse med et besøg, er der mange muligheder for dig.

Seværdigheder i nærheden af San Jose Lufthavn

 • Guadalupe River Park and Gardens
 • Mexican Heritage Plaza
 • Historie- og teknologimuseerne i San Jose

Få flere oplysninger om San Jose Lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter