Gå til hovedindhold

Norman Y. Mineta San Jose Internationale Lufthavn (SJC)

Uanset om du skal fra San Jose Lufthavn til San Francisco eller til centrum af San Jose, kan du få en tur til eller fra lufthavnen når som helst.

1701 Airport Boulevard, San Jose, CA 95110
+1 408-392-3600

Reservér en tur med Uber på forhånd til Norman Y. Mineta San Jose Internationale Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Norman Y. Mineta San Jose Internationale Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/14.

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere de nærmere detaljer, så du selv slipper for at finde vej i en fremmed by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Op til 15 USD i rabat

Få 5 USD i rabat på hver af dine tre første ture. Brug kampagnekoden NEWRIDER15. Kampagnen udløber 30 dage efter, at kampagnekoden anvendes på din Uber-konto.

Forskellige måder at køre på i området

 • UberX

  1-3

  Prisbillige hverdagsture

 • UberXL

  1-5

  Billige ture til op til fem personer

 • Uber Green

  1-3

  Low-emission rides

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

 • Pool

  1-2

  Delte ture, laveste pris

1/6

Sådan får du en tur fra San Jose Lufthavn

Send din anmodning, når du er klar til at gå udenfor

Vælg den turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og mængden af bagage.

Forlad lufthavnen fra ankomsthallen eller bagageudleveringen

Gå udenfor, og følg skiltene til området med samkørselsafhentninger. Det er her, alle Ubers partnerchauffører i SJC møder rejsende, som skal afhentes.

Ved afhentning fra Terminal A skal du møde din chauffør uden for bagageudleveringen ved Stop 1. Ved afhentning fra Terminal B skal du møde din chauffør på trafikøen ved Stop 9.

Kig efter din chauffør.

Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen for at bekræfte din placering.

San Jose Lufthavn kort

San Jose Internationale Lufthavn har to terminaler: Terminal A og Terminal B er forbundet via transithallen. Både Terminal A og B håndterer internationale ankomster.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Ja. Tryk her for at se en liste over lufthavne i hele verden, hvor du kan anmode om en tur med Uber.

 • Prisen for en Uber-tur til (eller fra) SJC afhænger af faktorer såsom den anmodede turtype, turens forventede længde og varighed, vejafgifter og den aktuelle efterspørgsel på ture.

  Du kan se den forventede pris, inden du anmoder, ved at indtaste dit afhentningssted og din destination i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så anmoder om en tur, ser du din faktiske pris i appen baseret på realtidsfaktorer.

 • Afhentningsstederne kan afhænge af den anmodede turtype og lufthavnens størrelse. Følg instrukserne i appen, som viser, hvor du skal møde din chauffør. Du kan også kigge efter skilte, der viser vej til lufthavnens særlige samkørselsområder.

  Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Information til rejsende i San Jose Lufthavn

Mineta San Jose Internationale Lufthavn (SJC) er den hurtigst voksende lufthavn i USA målt på antallet af passagerer. Lufthavnen har over 12,5 millioner rejsende om året. Lufthavnen ligger omkring 6 kilometer fra det centrale San Jose, og køreturen tager cirka 8 minutter under gode trafikale forhold.

Terminaler i San Jose Lufthavn

SJC Lufthavn består af 2 terminaler: A og B. De har 31 gates i alt. Der ligger lounger i San Jose Lufthavn i Terminal A. Brug informationerne nedenfor til at planlægge din rejse.

Terminal A i SJC

 • Aeroméxico
 • Air Canada
 • American
 • ANA
 • California Pacific
 • Delta
 • Frontier
 • Hawaiian
 • JetBlue
 • United
 • Volaris
 • The Club at SJC

Terminal B i SJC

 • Alaska
 • British Airways
 • Hainan
 • Southwest

Udenrigsterminal i SJC

Boarding til udenrigsflyvninger fra San Jose Lufthavn foregår fra begge terminaler. SJC Lufthavn har direkte ruter til 16 internationale destinationer.

Restauranter i San Jose Lufthavn

Rejsende kan vælge mellem mere end 30 spisesteder i SJC, herunder fastfood-kæder, barer og restauranter med bordbetjening. Rejsende kan købe mad og drikke i begge terminaler i San Jose Lufthavn.

Sådan kommer du rundt i San Jose Lufthavn

Rejsende i SJC kan benytte lufthavnstransport mellem terminalerne. Lufthavnsbusserne i San Jose kører i ring mellem Terminal A, Terminal B og parkeringspladserne. Busserne kører hver 7. til 10. minut fra begge terminaler, biludlejningscenteret og dagsparkeringsplads 4.

Aktiviteter i San Jose Lufthavn

SJC har et kunstprogram, der fremhæver regionens rolle som globalt center for teknologi og innovation. Kunstværkerne udstilles i ankomsthallen i Terminal B, i den sydlige hal og i mezzaninen. Der står flere pianoer i Blue Dot i Terminal A samt ved bagageudlevering i Terminal B. San Jose Lufthavn har 24 butikker fordelt på begge terminaler. Her kan rejsende blandt andet købe kosmetik, smykker og elektronik. Lufthavnen har også 23 aktive terapihunde, som hjælper med at berolige nervøse passagerer inden afgang.

Valutaveksling i San Jose Lufthavn

Rejsende til og fra San Jose Lufthavn kan få vekslet valuta på kontorerne ved gate 15 i Terminal A eller ved bagageudlevering.

Hoteller i nærheden af San Jose Lufthavn

Der ligger over 25 hoteller og indkvarteringsmuligheder tæt på SJC. Så uanset om du har en mellemlanding eller har brug for et sted at sove i forbindelse med et besøg, er der mange muligheder for dig.

Seværdigheder i nærheden af San Jose Lufthavn

 • Guadalupe River Park and Gardens
 • Mexican Heritage Plaza
 • Historie- og teknologimuseerne i San Jose

Få flere oplysninger om San Jose Lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.