Gå til hovedindhold
Uber

San Francisco Internationale Lufthavn (SFO)

Uanset om du skal fra SFO til Napa eller fra Silicon Valley til SFO, kan du få en tur til eller fra lufthavnen når som helst.

San Francisco, CA 94128
+1 650-821-8211

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere detaljerne, så du ikke skal finde rundt i en ukendt by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Ubers prisberegner

Prøvepriserne for passagerer er kun estimater og afspejler ikke variationer på baggrund af rabatter, forsinkelser eller andre faktorer. Faste priser og minimumspriser kan være gældende. Faktiske priser kan variere.

Op til 15 USD i rabat

Få 5 USD i rabat på hver af dine tre første ture. Brug kampagnekoden NEWRIDER15. Kampagnen udløber 30 dage efter, at kampagnekoden anvendes på din Uber-konto.

Tilmeld dig for at køre

Op til 15 USD i rabat

Få 5 USD i rabat på hver af dine tre første ture. Brug kampagnekoden NEWRIDER15. Kampagnen udløber 30 dage efter, at kampagnekoden anvendes på din Uber-konto.

Tilmeld dig for at køre

Måder at køre på

  • UberX1-4

    Prisbillige hverdagsture

  • UberX garage pickup1-4

    Prisbillige hverdagsture

  • Pool1-2

    Delte ture, laveste pris

Sådan får du en tur fra SFO

Send din anmodning, når du er klar til at køre

Vælg den turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og mængden af bagage.

Hvis du anmoder om UberPool eller Express Pool fra terminal 1-3, skal du tage broforbindelserne til 5. etage af indenrigsterminalen. Vent med at anmode om din tur, til du er i parkeringsbygningen.

Mød chaufføren på et anvist afhentningssted

I Terminal 1-3 finder afhentninger med UberPool og Express Pool sted på 5. etage af indenrigsterminalen, mens alle andre afhentninger finder sted ved kantstenen på afgangsetagen (2. etage, indenrigsfly).

Alle afhentninger i den internationale terminal, herunder UberPool og Express Pool, finder sted ved den anden kantsten på afgangsetagen (3. etage, internationale fly).

Bekræft din placering

Angiv terminal og dørnummer, så din chauffør kan finde dig.

Hvis du anmoder om afhentning med UberPool eller Express Pool fra terminalerne 1-3, kan du i stedet angive afdelingsbogstavet (B, D eller F).

SFO kort

Terminal 1-3 er til indenrigsfly, mens område A og G er til internationale fly. Fra de tre parkeringsbygninger er der adgang til terminalerne via AirTrain og en gangsti.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

Ja. Tryk her for at se en liste over lufthavne i hele verden, hvor du kan anmode om en tur med Uber.

Prisen for en Uber-tur til (eller fra) SFO afhænger af faktorer såsom den anmodede turtype, turens forventede længde og varighed, vejafgifter og den aktuelle efterspørgsel på ture.

Du kan se den forventede pris, inden du anmoder, ved at indtaste dit afhentningssted og din destination i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så anmoder om en tur, ser du din faktiske pris i appen baseret på realtidsfaktorer.

Afhentningsstederne kan afhænge af den anmodede turtype og lufthavnens størrelse. Følg instrukserne i appen om, hvor du skal mødes med din chauffør. Du kan også kigge efter skilte, der viser vej til lufthavnens særlige samkørselsområder.

Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Lufthavnskoden SFO står for "San Francisco", og "O" angiver sandsynligvis det sidste bogstav i byens navn.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv kørt til eller hentet i mere end 500 lufthavne verden over.

Information til rejsende i SFO