Gå til hovedindhold

San Francisco Internationale Lufthavn (sfo)

Leder du efter et alternativ til den traditionelle San Francisco Lufthavn-shuttle eller -taxa? Uanset om du skal fra SFO til Napa eller fra Silicon Valley til SFO, kan du komme frem til dit bestemmelsessted, med Uber-appen, du allerede kender. Anmod om en tur til og fra SFO ved blot at trykke på en knap.

San Francisco, CA 94128
+1 650-821-8211

Reservér en tur med Uber på forhånd til San Francisco Internationale Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til San Francisco Internationale Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/01.

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tap a button now and get airport transportation at more than 600 major hubs.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • UberX

  1-4

  Prisbillige hverdagsture

 • UberXL

  1-6

  Billige ture til op til seks personer

 • Komfort

  1-4

  Nyere biler med ekstra benplads

1/3

Afhentning ved San Francisco Lufthavn (SFO)

Send din anmodning, når du er klar til at køre

Vælg den tur, der passer til størrelsen på din gruppe og mængden af bagage.

Hvis du anmoder om UberX, Uber Pool eller Express Pool fra terminal 1-3, skal du følge lufthavnsskiltene til 5. etage i parkeringshuset.

Hvis du anmoder om Uber Comfort, UberXL, Select, Black, Black SUV, WAV eller et hvilket som helst produkt fra udenrigsterminalen, kan du blive hentet fra kantstenen på afgangsetagen.

Mød chaufføren på et anvist afhentningssted

I terminal 1-3 finder afhentninger med UberX, UberPool og Express Pool på 5. etage i indenrigsterminalen, mens alle andre afhentninger i terminal 1-3 finder sted ved kantstenen på afgangsetagen (2. etage, indenrigsfly).

Comfort-, XL- og Select-afhentninger finder sted ved kantstenen fra og med 20. november 2019. Derefter foregår afhentning på disse ture ikke længere ved parkeringshuset på 5. etage.

Alle afhentninger i den internationale terminal finder sted ved den anden kantsten på afgangsetagen (3. etage, udenrigsfly).

Bekræft din placering

Hvis du anmoder om en tur fra indenrigsbygningen, kan du angive bogstavet for det område du står i, så chaufføren lettere kan finde dig. Terminal 1 har områderne B1-3 og C1-3. Terminal 2 har D1-6 og E1-3 F. Terminal 3 har F1-6 og F/G 1-3.

Hvis du anmoder om en tur fra kantstenen (kun Comfort, XL, Select, Black og Black SUV), kan du angive din terminal og dørnummeret, så din chauffør ved, hvor du kan afhentes.

San Francisco Lufthavn kort

Terminal 1-3 er til indenrigsfly, mens område A og G er til internationale fly. Fra de tre parkeringsbygninger er der adgang til terminalerne via AirTrain og en gangsti.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Ja. Tryk her for at se en liste over lufthavne i hele verden, hvor du kan anmode om en tur med Uber.

 • Prisen for en Uber-tur til (eller fra) SFO afhænger af faktorer såsom den anmodede turtype, turens forventede længde og varighed, vejafgifter og den aktuelle efterspørgsel på ture.

  Du kan se den forventede pris, inden du anmoder, ved at indtaste dit afhentningssted og din destination i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så anmoder om en tur, ser du din faktiske pris i appen baseret på realtidsfaktorer.

 • Afhentningsstederne kan afhænge af den anmodede turtype og lufthavnens størrelse. Følg instrukserne i appen, som viser, hvor du skal møde din chauffør. Du kan også kigge efter skilte, der viser vej til lufthavnens særlige samkørselsområder.

  Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

 • Lufthavnskoden SFO står for "San Francisco", og "O" angiver sandsynligvis det sidste bogstav i byens navn.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Information til rejsende i SFO

San Francisco Internationale Lufthavn (SFO) er den største lufthavn i det nordlige Californien. Lufthavnen ligger omkring 24 kilometer syd for det centrale San Francisco og er let tilgængelig for rejsende til og fra San Francisco. Lufthavnen ligger cirka 30 minutters kørsel fra det centrale SF under gode trafikale forhold.

Terminaler i SFO Lufthavn

SFO er opdelt i 4 terminaler: 1, 2, 3 og udenrigsterminalen, som består af boardingområderne A og G. Der er loungeområder i alle terminaler i San Francisco Lufthavn. Brug informationerne nedenfor til at planlægge din rejse.

Terminal 1 i SFO

 • Delta
 • Frontier
 • Southwest
 • Delta Sky Club

Terminal 2 i SFO

 • Alaska
 • American
 • American Airlines Admirals Club

Terminal 3 i SFO

 • United
 • American Express Centurion Lounge
 • United Club (3)

Udenrigsterminal i SFO Lufthavn

Boarding af udenrigsflyvninger foregår i område A og G. SFO har direkte ruter til mere end 45 internationale byer med 39 internationale luftfartsselskaber. Udenrigsterminalen huser over 10 loungeområder, herunder Air France–KLM Lounge og Virgin Atlantic Clubhouse.

Restauranter i SFO

Der er over 60 spisesteder i San Francisco Lufthavn, herunder barer, caféer og restauranter med bordbetjening. Rejsende, der ønsker at stille sulten inden sikkerhedskontrollen, kan købe mad i madområdet ved boardingområde A i udenrigsterminalen. Der er også mulighed for at spise efter sikkerhedskontrollen. Her kan rejsende købe snacks eller mad til at tage med ved boardingområde D i Terminal 2 eller i madområdet ved gate 80-90 i Terminal 3.

Sådan kommer du rundt i SFO

Der er gratis lufthavnstransport i SFO, nemlig AirTrain, som har forbindelse til alle terminaler og terminalbygninger. Rejsende fra Terminal 1, 2 og 3 skal benytte AirTrain-stationen, som ligger på mezzaninen på 3. etage (over for fodgængerbroen). Rejsende fra udenrigsterminalen i San Francisco Lufthavn skal benytte AirTrain-stationen på 4. etage. Toget har to linjer: en rød og en blå. De kører hele døgnet helt ned til hvert 4. minut. Rejsende kan også opnå forbindelse til Bay Area Rapid Transit (BART), som er et offentligt transportsystem, fra stoppet AirTrain/BART i bygning G.

Aktiviteter i SFO

San Francisco Lufthavn har mange aktiviteter og attraktioner, herunder et lufthavnsmuseum og et bibliotek. Rejsende kan finde udstillinger overalt i lufthavnen med alt fra kunst, luftfartshistorie, lokal kultur og videnskab. Børn kan benytte de interaktive udforskningsområder, som ligger i boardingområde D (Terminal 2) samt E og F (Terminal 3). Der ligger spaer i alle terminaler i SFO Lufthavn.

Valutaveksling i SFO

Der er vekselkontorer og maskiner i udenrigsterminalen i SFO Lufthavn. Hovedkontoret ligger tæt på dør 5.

Hoteller i nærheden af SFO

Der ligger over 50 hoteller og indkvarteringsmuligheder tæt på SFO. Så uanset om du har en mellemlanding eller har brug for et sted at sove i forbindelse med et besøg, har du mange muligheder.

Seværdigheder i nærheden af SFO

 • Alcatraz Island
 • Fisherman’s Wharf
 • Golden Gate-broen
 • Vinland, Napa- og Sonoma-områderne

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.