Gå til hovedindhold
Uber
Uber

San Francisco Internationale Lufthavn (SFO)

Uanset om du skal fra SFO til Napa eller fra Silicon Valley til SFO, kan du få en tur til eller fra lufthavnen når som helst.

San Francisco, CA 94128
+1 650-821-8211

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere detaljerne, så du ikke skal finde rundt i en ukendt by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Ubers prisberegner

Prøvepriserne for passagerer er kun estimater og afspejler ikke variationer på baggrund af rabatter, forsinkelser eller andre faktorer. Faste priser og minimumspriser kan være gældende. Faktiske priser kan variere.

Måder at køre på

 • UberX1-4

  Prisbillige hverdagsture

 • Comfort1-4

  Newer cars with extra legroom

 • Pool1-2

  Delte ture, laveste pris

Sådan får du en tur fra SFO

Send din anmodning, når du er klar til at køre

Vælg den turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og mængden af bagage.

Hvis du anmoder om UberX, UberXL, UberPool, Express Pool eller Select fra terminal 1-3, skal du tage broforbindelserne til 5. etage af indenrigsterminalen. Vent med at anmode om din tur, til du er i parkeringsbygningen.

Hvis du anmoder om Black, Black SUV, WAV eller et hvilket som helst produkt fra udenrigsterminalen, kan du anmode om det fra afgangsetagen.

Mød chaufføren på et anvist afhentningssted

I Terminal 1-3 finder afhentninger med UberX, UberXL, UberPool, Express Pool og Select sted på 5. etage af indenrigsterminalen, mens alle andre afhentninger i Terminal 1-3 finder sted ved kantstenen på afgangsetagen (2. etage, indenrigsfly).

Alle afhentninger i den internationale terminal finder sted ved den anden kantsten på afgangsetagen (3. etage, internationale fly).

Bekræft din placering

Hvis du anmoder fra indenrigsbygningen, kan du angive bogstavet for det område du står i, så chaufføren lettere kan finde dig. Terminal 1 har områderne B1-3 og C1-3. Terminal 2 har D1-6 og E1-3 F. Terminal 3 har F1-6 og F/G 1-3.

Hvis du anmoder om en tur fra kantstenen (kun Black, Black SUV og WAV), kan du angive din terminal og dørnummeret, så din chauffør ved, hvor du kan afhentes.

SFO kort

Terminal 1-3 er til indenrigsfly, mens område A og G er til internationale fly. Fra de tre parkeringsbygninger er der adgang til terminalerne via AirTrain og en gangsti.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

Ja. Tryk her for at se en liste over lufthavne i hele verden, hvor du kan anmode om en tur med Uber.

Prisen for en Uber-tur til (eller fra) SFO afhænger af faktorer såsom den anmodede turtype, turens forventede længde og varighed, vejafgifter og den aktuelle efterspørgsel på ture.

Du kan se den forventede pris, inden du anmoder, ved at indtaste dit afhentningssted og din destination i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så anmoder om en tur, ser du din faktiske pris i appen baseret på realtidsfaktorer.

Afhentningsstederne kan afhænge af den anmodede turtype og lufthavnens størrelse. Følg instrukserne i appen, som viser, hvor du skal møde din chauffør. Du kan også kigge efter skilte, der viser vej til lufthavnens særlige samkørselsområder.

Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Lufthavnskoden SFO står for "San Francisco", og "O" angiver sandsynligvis det sidste bogstav i byens navn.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv kørt til eller hentet i mere end 500 lufthavne verden over.

Information til rejsende i SFO

San Francisco Internationale Lufthavn (SFO) er den største lufthavn i det nordlige Californien. Lufthavnen ligger omkring 24 kilometer syd for det centrale San Francisco og er let tilgængelig for rejsende til og fra San Francisco. Lufthavnen ligger cirka 30 minutters kørsel fra det centrale SF under gode trafikale forhold.

Terminaler i SFO Lufthavn

SFO er opdelt i 4 terminaler: 1, 2, 3 og udenrigsterminalen, som består af boardingområderne A og G. Der er loungeområder i alle terminaler i San Francisco Lufthavn. Brug oplysningerne nedenfor til at planlægge din rejse.

Terminal 1 i SFO

 • Delta
 • Frontier
 • Southwest
 • Delta Sky Club

Terminal 2 i SFO

 • Alaska
 • American
 • American Airlines Admirals Club

Terminal 3 i SFO

 • United
 • American Express Centurion Lounge
 • United Club (3)

Udenrigsterminal i SFO Lufthavn

Boarding af udenrigsflyvninger foregår i område A og G. SFO har direkte ruter til mere end 45 internationale byer med 39 internationale luftfartsselskaber. Udenrigsterminalen huser over 10 loungeområder, herunder Air France–KLM Lounge og Virgin Atlantic Clubhouse.

Restauranter i SFO

Der er over 60 spisesteder i San Francisco Lufthavn, herunder barer, caféer og restauranter med bordbetjening. Rejsende, der ønsker at stille sulten inden sikkerhedskontrollen, kan købe mad i madområdet ved boardingområde A i udenrigsterminalen. Der er også mulighed for at spise efter sikkerhedskontrollen. Her kan rejsende købe snacks eller mad til at tage med ved boardingområde D i Terminal 2 eller i madområdet ved gate 80-90 i Terminal 3.

Sådan kommer du rundt i SFO

Der er gratis lufthavnstransport i SFO, nemlig AirTrain, som har forbindelse til alle terminaler og terminalbygninger. Rejsende fra Terminal 1, 2 og 3 skal benytte AirTrain-stationen, som ligger på mezzaninen på 3. etage (over for fodgængerbroen). Rejsende fra udenrigsterminalen i San Francisco Lufthavn skal benytte AirTrain-stationen på 4. etage. Toget har to linjer: en rød og en blå. De kører hele døgnet helt ned til hvert 4. minut. Rejsende kan også opnå forbindelse til Bay Area Rapid Transit (BART), som er et offentligt transportsystem, fra stoppet AirTrain/BART i bygning G.

Aktiviteter i SFO

San Francisco Lufthavn har mange aktiviteter og attraktioner, herunder et lufthavnsmuseum og et bibliotek. Rejsende kan finde udstillinger overalt i lufthavnen med alt fra kunst, luftfartshistorie, lokal kultur og videnskab. Børn kan benytte de interaktive udforskningsområder, som ligger i boardingområde D (Terminal 2) samt E og F (Terminal 3). Der ligger spaer i alle terminaler i SFO Lufthavn.

Valutaveksling i SFO

Der er vekselkontorer og maskiner i udenrigsterminalen i SFO Lufthavn. Hovedkontoret ligger tæt på dør 5.

Hoteller i nærheden af SFO

Der ligger over 50 hoteller og indkvarteringsmuligheder tæt på SFO. Så uanset om du har en mellemlanding eller har brug for et sted at sove i forbindelse med et besøg, har du mange muligheder.

Seværdigheder i nærheden af SFO

 • Alcatraz Island
 • Fisherman’s Wharf
 • Golden Gate-broen
 • Vinland, Napa- og Sonoma-områderne

Få flere oplysninger om SFO her.

Facebook
Instagram
Twitter