Gå til hovedindhold

Raleigh-Durham Internationale Lufthavn (rdu)

Leder du efter et alternativ til den traditionelle shuttlebus eller taxa til eller fra Raleigh lufthavn? Uanset om du skal fra RDU lufthavn til North Carolina Museum of Art eller fra centrum af Durham til RDU lufthavn, kan du komme frem til dit bestemmelsessted med Uber-appen, som du allerede kender. Anmod om en tur til og fra RDU med bare et tryk på en knap.

2400 John Brantley Boulevard, Morrisville, NC 27560
+1 919-840-2123

Reservér en tur med Uber på forhånd til Raleigh-Durham Internationale Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Raleigh-Durham Internationale Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/26.

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 500 større lufthavne.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • GoWake NE

  1-2

  Same day trips by GoWake SmartRide

 • UberX

  1-4

  Prisvenlige hverdagsture

 • Komfort

  1-4

  Nyere biler med ekstra benplads

 • UberXL

  1-6

  Billige ture til op til seks personer

 • Uber Green

  1-4

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/7

Afhentning ved Raleigh lufthavn (RDU)

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i RDU lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Forlad lufthavnen på ankomstetagen

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i Raleigh-Durham lufthavn direkte i appen. I terminal 1 skal du gå udenfor ved bagageudleveringen til passagerafhentningsområde 1. I terminal 2 skal du forlade bagageudleveringen, og gå til område 17. Der findes muligvis også afhentningsskilte i forbindelse med samkørsler i Raleigh-Durham lufthavn.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i RDU, der er vist i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

Raleigh lufthavn kort

Raleigh-Durham Internationale Lufthavn består af to terminaler og tre transithaller. Der er fire internationale gates i Terminal 2.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Ja. Tryk her for at se en liste over lufthavne i hele verden, hvor du kan anmode om en tur med Uber.

 • Prisen for en Uber-tur til (eller fra) RDU afhænger af faktorer såsom den anmodede turtype, turens forventede længde og varighed, vejafgifter og den aktuelle efterspørgsel på ture.

  Du kan se den forventede pris, inden du anmoder, ved at indtaste dit afhentningssted og din destination i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så anmoder om en tur, ser du din faktiske pris i appen baseret på realtidsfaktorer.

 • Afhentningsstederne kan afhænge af den anmodede turtype og lufthavnens størrelse. Følg instrukserne i appen, som viser, hvor du skal møde din chauffør. Du kan også kigge efter skilte, der viser vej til lufthavnens særlige samkørselsområder.

  Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Information til rejsende i RDU Lufthavn

Raleigh-Durham Internationale Lufthavn (RDU) er den 39. travleste lufthavn i USA målt på antallet af passagerer med mere end 11 millioner rejsende om året. RDU ligger i Wake County, North Carolina, omkring 23 kilometer fra det centrale Raleigh (statens hovedby) og byen Durham. Dette svarer til en køretur på 20 minutter under gode trafikale forhold.

Terminaler i RDU Lufthavn

RDU Lufthavn har 2 passagerterminaler: Terminal 1 og Terminal 2, som har 45 gates i alt. Der ligger lounger i RDU Lufthavn i Terminal 2. Brug informationerne nedenfor til at planlægge din rejse.

Terminal 1 i RDU

 • Southwest

Terminal 2 RDU

 • Air Canada
 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • American Airlines Admirals Club
 • Delta Sky Club
 • USO Lounge

Udenrigsterminal i RDU

Boarding til udenrigsflyvninger fra RDU foregår fra Terminal 2. RDU har direkte ruter til 8 internationale destinationer.

Restauranter i RDU Lufthavn

Rejsende kan vælge mellem mere end 20 spisesteder i RDU Lufthavn, herunder barer, caféer, der sælger mad til at tage med, og restauranter med bordbetjening. Rejsende kan købe mad og drikke i alle terminaler i RDU Lufthavn.

Sådan kommer du rundt i RDU Lufthavn

Der er ingen transitforbindelse mellem de 2 terminaler. Passagerer, der skal rejse mellem terminalerne, kan benytte RDU-lufthavnsbussen eller det rullende fortov, som går gennem de overdækkede parkeringspladser mellem terminalerne.

Aktiviteter i RDU Lufthavn

Raleigh-Durham Lufthavn har en række aktiviteter og attraktioner, herunder en kunstudstilling med permanente og midlertidige installationer, som kan ses forskellige steder i lufthavnen. Rejsende kan besøge spaerne i Terminal 1 ved gate A7 og i Terminal 2 ved gate C3.

Valutaveksling i RDU Lufthavn

Vekselkontorerne i RDU Lufthavn ligger i Terminal 2: ét ved billetsalg og ét ved siden af bagageudlevering.

Hoteller i nærheden af RDU Lufthavn

Der ligger over 20 hoteller og indkvarteringsmuligheder tæt på RDU. Så uanset om du har en mellemlanding eller har brug for et sted at sove i forbindelse med et besøg, er der mange muligheder for dig.

Seværdigheder i nærheden af RDU Lufthavn

 • Morehead Planetarium and Science Center
 • Historie- og kunstmuseerne i Raleigh
 • Research Triangle-universiteterne
 • Lake Johnson

Få flere oplysninger om RDU Lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.