Gå til hovedindhold

Raleigh-Durham Internationale Lufthavn (RDU)

Uanset om du skal fra RDU Lufthavn til North Carolina Museum of Art eller fra centrum af Durham til RDU Lufthavn, kan du regne med Uber.

2400 John Brantley Boulevard, Morrisville, NC 27560
+1 919-840-2123

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere de nærmere detaljer, så du selv slipper for at finde vej i en fremmed by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Op til 15 USD i rabat

Få 5 USD i rabat på hver af dine tre første ture. Brug kampagnekoden NEWRIDER15. Kampagnekoden udløber 30 dage efter, at den er blevet føjet til din Uber-konto.

Forskellige måder at køre på i området

1/3

Sådan får du en tur fra RDU Lufthavn

Send din anmodning, når du er klar til at gå udenfor

Vælg den turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og mængden af bagage.

Forlad lufthavnen på ankomstetagen

I Terminal 1 skal du gå udenfor fra bagageudleveringen til passagerafhentningsområde 1. I Terminal 2 skal du forlade bagageudleveringen og gå til område 17. Det er her, alle Ubers partnerchauffører i RDU møder rejsende, som skal afhentes.

Mød din chauffør ved fortovskanten

Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen for at bekræfte din placering.

RDU Lufthavn kort

Raleigh-Durham Internationale Lufthavn består af to terminaler og tre transithaller. Der er fire internationale gates i Terminal 2.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv afleveret eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Information til rejsende i RDU Lufthavn

Raleigh-Durham Internationale Lufthavn (RDU) er den 39. travleste lufthavn i USA målt på antallet af passagerer med mere end 11 millioner rejsende om året. RDU ligger i Wake County, North Carolina, omkring 23 kilometer fra det centrale Raleigh (statens hovedby) og byen Durham. Dette svarer til en køretur på 20 minutter under gode trafikale forhold.

Terminaler i RDU Lufthavn

RDU Lufthavn har 2 passagerterminaler: Terminal 1 og Terminal 2, som har 45 gates i alt. Der ligger lounger i RDU Lufthavn i Terminal 2. Brug informationerne nedenfor til at planlægge din rejse.

Terminal 1 i RDU

 • Southwest

Terminal 2 RDU

 • Air Canada
 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • American Airlines Admirals Club
 • Delta Sky Club
 • USO Lounge

Udenrigsterminal i RDU

Boarding til udenrigsflyvninger fra RDU foregår fra Terminal 2. RDU har direkte ruter til 8 internationale destinationer.

Restauranter i RDU Lufthavn

Rejsende kan vælge mellem mere end 20 spisesteder i RDU Lufthavn, herunder barer, caféer, der sælger mad til at tage med, og restauranter med bordbetjening. Rejsende kan købe mad og drikke i alle terminaler i RDU Lufthavn.

Sådan kommer du rundt i RDU Lufthavn

Der er ingen transitforbindelse mellem de 2 terminaler. Passagerer, der skal rejse mellem terminalerne, kan benytte RDU-lufthavnsbussen eller det rullende fortov, som går gennem de overdækkede parkeringspladser mellem terminalerne.

Aktiviteter i RDU Lufthavn

Raleigh-Durham Lufthavn har en række aktiviteter og attraktioner, herunder en kunstudstilling med permanente og midlertidige installationer, som kan ses forskellige steder i lufthavnen. Rejsende kan besøge spaerne i Terminal 1 ved gate A7 og i Terminal 2 ved gate C3.

Valutaveksling i RDU Lufthavn

Vekselkontorerne i RDU Lufthavn ligger i Terminal 2: ét ved billetsalg og ét ved siden af bagageudlevering.

Hoteller i nærheden af RDU Lufthavn

Der ligger over 20 hoteller og indkvarteringsmuligheder tæt på RDU. Så uanset om du har en mellemlanding eller har brug for et sted at sove i forbindelse med et besøg, er der mange muligheder for dig.

Seværdigheder i nærheden af RDU Lufthavn

 • Morehead Planetarium and Science Center
 • Historie- og kunstmuseerne i Raleigh
 • Research Triangle-universiteterne
 • Lake Johnson

Få flere oplysninger om RDU Lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.