Gå til hovedindhold

Pittsburgh Internationale Lufthavn (pit)

Leder du efter et alternativ til den traditionelle shuttlebus eller taxa til eller fra Pittsburgh Lufthavn? Uanset om du skal fra Pittsburgh lufthavn til Pittsburgh zoologiske have eller fra centrum til PIT, kan du komme frem til dit bestemmelsessted med Uber-appen, som du allerede kender. Anmod om en tur til og fra PIT med bare et tryk på en knap.

1000 Airport Boulevard, Pittsburgh, PA 15231
+1 412-472-3525

Reservér en tur med Uber på forhånd til Pittsburgh Internationale Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Pittsburgh Internationale Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/30.

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 500 større lufthavne.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • UberX

  1-4

  Prisvenlige hverdagsture

 • Komfort

  1-4

  Nyere biler med ekstra benplads

 • UberXL

  1-6

  Billige ture til op til seks personer

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/5

Afhentning ved Pittsburgh Lufthavn (PIT)

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i PIT lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Gå ud fra bagageudleveringen.

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i Pittsburgh lufthavn direkte i appen. Fra dør 4 skal du finde den lilla kantsten til kommercielle afhentninger.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i PIT, du har fået tildelt i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

Pittsburgh Lufthavn kort

Pittsburgh Internationale Lufthavn har to hovedbygninger, Landside Terminal og Airside Terminal. Airside Terminal består af fire transithaller, og det er transithal C, der håndterer alle internationale ankomster.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Ja. Tryk her for at se en liste over lufthavne i hele verden, hvor du kan anmode om en tur med Uber.

 • Prisen for en Uber-tur til (eller fra) PIT afhænger af faktorer såsom den anmodede turtype, turens forventede længde og varighed, vejafgifter og den aktuelle efterspørgsel på ture.

  Du kan se den forventede pris, inden du anmoder, ved at indtaste dit afhentningssted og din destination i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så anmoder om en tur, ser du din faktiske pris i appen baseret på realtidsfaktorer.

 • Afhentningsstederne kan afhænge af den anmodede turtype og lufthavnens størrelse. Følg instrukserne i appen, som viser, hvor du skal møde din chauffør. Du kan også kigge efter skilte, der viser vej til lufthavnens særlige samkørselsområder.

  Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Information til rejsende i Pittsburgh Lufthavn

Pittsburgh Internationale Lufthavn (PIT) er den 47. travleste lufthavn i USA med mere end 8 millioner passagerer om året. Lufthavnen ligger omkring 29 kilometer fra det centrale Pittsburgh, hvilket tager cirka 20 minutter i bil under gode trafikale forhold.

Terminaler i Pittsburgh Lufthavn

PIT Lufthavn består af 2 hovedterminaler: Terminalerne før og efter sikkerhedskontrollen. Terminalen før sikkerhedskontrollen har bagageudlevering, billetsalg, sikkerhedskontrol og landtransport. Terminalen efter sikkerhedskontrollen består af 4 transithaller (A, B, C og D), som har 75 gates i alt. Der ligger lounger i Pittsburgh Lufthavn i Terminal B og C. Brug informationerne nedenfor til at planlægge din rejse.

Transithal A i PIT

 • Air Canada
 • Boutique
 • Southwest
 • United

Transithal B i PIT

 • Alaska
 • American
 • Southern Airways Express
 • Spirit
 • American Airlines Admirals Club

Transithal C i PIT

 • Allegiant
 • British Airways
 • Condor
 • WOW
 • The Club Lounge

Transithal D i PIT

 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue

Udenrigsterminal i PIT

Udenrigsflyvninger til og fra Pittsburgh Lufthavn ankommer og afgår til og fra gate C51-C61 i Transithal C. PIT Lufthavn har direkte fly til over 20 internationale destinationer.

Restauranter i Pittsburgh Lufthavn

Der er over 30 spisesteder i PIT Lufthavn, både før og efter sikkerhedskontrollen. Her kan rejsende finde barer, kaffebarer, snack-butikker og restauranter med bordbetjening. Spisestederne i Pittsburgh Lufthavn byder på alt fra traditionel amerikansk mad og delikatesser til internationale retter.

Sådan kommer du rundt i Pittsburgh Lufthavn

Rejsende til og fra PIT kan benytte People Mover, som er et fuldt automatiseret underjordisk togsystem, der forbinder terminalerne før og efter sikkerhedskontrollen med hinanden. Rejsende til og fra Pittsburgh Lufthavn kan desuden benytte de rullende fortove, som er placeret i alle transithallerne for at forbedre passageroplevelsen.

Aktiviteter i Pittsburgh Lufthavn

Pittsburgh Internationale Lufthavn har et kunstprogram, hvor der udstilles værker af lokale, regionale, nationale og internationale kunstnere. Udstillingerne kan ses i terminalen før sikkerhedskontrol og i transithal C efter sikkerhedskontrollen. Der er en børnelounge i transithal C med interaktive installationer og legeredskaber. Rejsende kan besøge spaerne, som ligger i hal B og midt i terminalen efter sikkerhedskontrollen.

Valutaveksling i Pittsburgh Lufthavn

Vekselkontorerne i Pittsburgh Lufthavn er placeret på transitetagen (før sikkerhedskontrollen).

Hoteller i nærheden af Pittsburgh Lufthavn

Der ligger over 25 hoteller og indkvarteringsmuligheder tæt på PIT. Så uanset om du har en mellemlanding eller har brug for et sted at sove i forbindelse med et besøg, er der mange muligheder for dig.

Seværdigheder i nærheden af Pittsburgh Lufthavn

 • Cathedral of Learning
 • Grandview Overlook
 • Phipps Conservatory and Botanical Gardens
 • Raccoon Creek State Park, Hookstown

Få flere oplysninger om PIT her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.