Gå til hovedindhold
Uber
Uber

Paris-Orly Lufthavn (ORY)

Uanset om du skal fra Orly Lufthavn til Paris eller fra Paris til Orly Lufthavn, kan du regne med Uber.

94390 Orly, France
+33 1-49-75-45-12

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere detaljerne, så du ikke skal finde rundt i en ukendt by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Prøvepriserne for passagerer er kun estimater og afspejler ikke variationer på baggrund af rabatter, forsinkelser eller andre faktorer. Faste priser og minimumspriser kan være gældende. Faktiske priser kan variere.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Berline1-4

  Premium rides in luxury cars

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn din app for at anmode om en tur, når du er klar til at gå udenfor. Vælg den turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutebeskrivelse til et afhentningssted direkte i appen. Der er muligvis også skilte i lufthavnen.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted, du har fået tildelt i appen. Bemærk, at dette sted ikke altid ligger ved din nærmeste udgang. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Wi-Fi i Orly Lufthavn

Der tilbydes Wi-Fi til passagererne i Orly Lufthavn via Paris Aéroport. Der kan oprettes forbindelse til standardpriser fra 2,90 EUR for 20 minutter til 5,90 EUR for en time eller en stærkere forbindelse til 9,90 EUR for 24 timer.

Parkering i Paris-Orly Lufthavn

There are 7 car parks at Paris-Orly Airport, all open 24/7. Options include short-stay, long-stay, and special lanes and spaces for motorcycles and people with reduced mobility, as well as subscriber and reservation-only parking.

Valutaveksling i Orly Lufthavn

Orly Lufthavn har et Travelex-kontor til valutaveksling i Hal A i Terminal Syd. Du kan forudbestille valuta online og hente den i filialen, få et forudbetalt bankkort eller bruge en af automaterne til valutaveksling, der findes rundt om i begge terminaler.

Uber er tilgængelig i ORY Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

Ubers afhentningssteder i lufthavne kan blive ændret, så du skal altid tjekke Uber-appen for at finde dit afhentningssted, når du har anmodet om en tur.

Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra Orly Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Se Ubers prisberegner for omtrentlige turpriser.

Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er m.m.

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv kørt til eller hentet i mere end 500 lufthavne verden over.

Uber er det perfekte valg for rejsende til og fra Paris-Orly Lufthavn (ORY). Orly Lufthavn ligger kun 19 kilometer syd for Paris. Lufthavnen er den anden travleste lufthavn i Frankrig, når man ser på udenrigsafgange. Charles de Gaulle, som også ligger i Paris, er den travleste. Når det kommer til indenrigsflyvninger, er Orly dog den travleste lufthavn i Frankrig med mere end 32 millioner rejsende om året. Uber sørger for behagelige løsninger uden stress for rejsende til og fra Orly Lufthavn. Turen til Paris tager cirka 30 minutter.

Terminalerne i ORY

Der er 2 terminaler i Orly Lufthavn: Vest (Ouest) og Syd (Sud). Terminal Syd er fordelt på 6 etager og betjener flyruter med kortere distancer. Terminal Vest er fordelt på 3 etager og betjener langdistanceruterne. Brug oplysningerne nedenfor til at planlægge din rejse.

ORY Terminal Vest

 • Air France
 • British Airways

ORY Terminal Syd

 • Air Algérie
 • Tunisair
 • Zénith Lounge

Restauranter i Paris-Orly

Paris-Orly Lufthavn har et stort udvalg af caféer, franske spisesteder og meget mere i både Syd- og Vest-terminalerne. De fleste af restauranterne ligger inden sikkerhedskontrollen. Dermed er der mange valgmuligheder, hvis du har tid inden afgang. Der er også mange restauranter i de toldfrie shopping-områder i begge terminaler.

Sådan kommer du rundt i ORY

Du kan komme fra én terminal til den anden med den automatiserede lufthavnsbus, Orlyval, som er gratis. Den har også forbindelse til Antony RER-stationen, hvorfra der er direkte forbindelse til Paris Métro. Rejsetiden mellem terminalerne er under et minut, hvis du tager Orlyval. Métro afgår hver 6. minut. Hvert 9. minut kører der desuden en lufthavnsbus mellem parkeringspladserne og begge terminaler.

Aktiviteter i ORY

Paris-Orly Lufthavn har et stort udvalg af luksusbutikker – det er jo Paris – og et stort udvalg af luksusmærker i de toldfrie shopping-områder i begge terminaler. Børn vil elske legeområdet til børn, eller Gulli-områder, som er placeret i de internationale boarding-lounger i terminal Syd og i hal 1 i terminal Vest. Her kan de brænde krudt af inden en lang flyvetur. Terminal Vest har også forskellige lounger til de forskellige luftfartsselskaber, hvor du kan hvile dig inden afgang. Du kan også finde pool, flipperspil og anden underholdning.

Hoteller i nærheden af ORY

Der ligger tre hoteller ved Orly Lufthavn. Der findes endnu flere, hvis du tager til de omkringliggende områder, Rungis og Athis-Mons. Mange af hotellerne har kontorfaciliteter. Du kan udnytte Orlyvals togforbindelser til at bo i hjertet af Paris, hvis du har tid til at rejse.

Seværdigheder i nærheden af Orly Lufthavn

Som man kan forvente af en lufthavn i Paris, er der mange seværdigheder i nærheden, herunder:

 • Katakomberne i Paris
 • Fort de Sucy, Sucy-en-Brie
 • Bibliothèque nationale de France
 • Musée d’Orsay
 • Tour Montparnasse

Få flere oplysninger om Paris-Orly Lufthavn her.