Gå til hovedindhold

Paris-Orly Lufthavn (ory)

Looking for an alternative to the traditional Orly Lufthavn shuttle or taxi? Whether you’re heading from Orly Airport to Paris or Paris to Orly Airport, get where you’re going with the Uber app you already know. Request a ride to and from ORY at the tap of a button.

94390 Orly, France
+33 1 70 36 39 50
0892 56 39 50

Reservér en tur med Uber på forhånd til Paris-Orly Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Paris-Orly Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/03/29.

4:48 PM
open

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 500 større lufthavne.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • UberX-prioritet

  1-4

  Hurtigere afhentning

 • UberX

  1-4

  Prisvenlige hverdagsture

 • Berline

  1-4

  High-end biler med top-vurderede chauffører

 • Komfort

  1-4

  Nyere biler med ekstra benplads

 • Van

  1-6

  High-end biler til 6 med topbedømte chauffører

 • Grøn

  1-4

  Elektriske biler og hybridbiler

1/6

Afhentning ved Orly Lufthavn (ORY)

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i ORY lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i Orly Lufthavn direkte i appen. Afhentningsstederne kan variere alt efter terminal. Der findes muligvis også afhentningsskilte i forbindelse med samkørsler ved Paris-Orly Lufthavn.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i ORY, du har fået tildelt i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

Tips til Orly Lufthavn

Wi-Fi i Orly Lufthavn

Der tilbydes Wi-Fi til passagererne i Orly Lufthavn via Paris Aéroport. Der kan oprettes forbindelse til standardpriser fra 2,90 EUR for 20 minutter til 5,90 EUR for en time eller en stærkere forbindelse til 9,90 EUR for 24 timer.

Parkering i Paris-Orly Lufthavn

Der er syv parkeringspladser ved Paris-Orly Lufthavn, og de har alle døgnåbent. Mulighederne omfatter korttidsparkering, langtidsparkering, særlige baner og pladser til motorcykler og personer med handicap samt parkeringspladser kun for personer med abonnement eller reservation.

Valutaveksling i Orly Lufthavn

Orly Lufthavn har et Travelex-kontor til valutaveksling i Hal A i Terminal Syd. Du kan forudbestille valuta online og hente den i filialen, få et forudbetalt bankkort eller bruge en af automaterne til valutaveksling, der findes rundt om i begge terminaler.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Uber er tilgængelig i ORY Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

 • Ubers afhentningssteder i de enkelte lufthavne kan blive ændret, så du skal altid tjekke i Uber-appen, hvor dit afhentningssted er, når du har anmodet om en tur.

 • Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra Orly Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Se Ubers prisberegner for omtrentlige turpriser.

 • Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er m.m.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Terminaler i Orly Lufthavn

Uber er det perfekte valg for rejsende til og fra Paris-Orly Lufthavn (ORY). Orly Lufthavn ligger kun 19 kilometer syd for Paris. Lufthavnen er den anden travleste lufthavn i Frankrig, når man ser på udenrigsafgange. Charles de Gaulle, som også ligger i Paris, er den travleste. Når det kommer til indenrigsflyvninger, er Orly dog den travleste lufthavn i Frankrig med mere end 32 millioner rejsende om året. Uber sørger for behagelige løsninger uden stress for rejsende til og fra Orly Lufthavn. Turen til Paris tager cirka 30 minutter.

Terminalerne i ORY

Der er 2 terminaler i Orly Lufthavn: Vest (Ouest) og Syd (Sud). Terminal Syd er fordelt på 6 etager og betjener flyruter med kortere distancer. Terminal Vest er fordelt på 3 etager og betjener langdistanceruterne. Brug informationerne nedenfor til at planlægge din rejse.

ORY Terminal Vest

 • Air France
 • British Airways

ORY Terminal Syd

 • Air Algérie
 • Tunisair
 • Zénith Lounge

Restauranter i Paris-Orly

Paris-Orly Lufthavn har et stort udvalg af caféer, franske spisesteder og meget mere i både Syd- og Vest-terminalerne. De fleste af restauranterne ligger inden sikkerhedskontrollen. Dermed er der mange valgmuligheder, hvis du har tid inden afgang. Der er også mange restauranter i de toldfrie shopping-områder i begge terminaler.

Sådan kommer du rundt i ORY

Du kan komme fra én terminal til den anden med den automatiserede lufthavnsbus, Orlyval, som er gratis. Den har også forbindelse til Antony RER-stationen, hvorfra der er direkte forbindelse til Paris Métro. Rejsetiden mellem terminalerne er under et minut, hvis du tager Orlyval. Métro afgår hver 6. minut. Hvert 9. minut kører der desuden en lufthavnsbus mellem parkeringspladserne og begge terminaler.

Aktiviteter i ORY

Paris-Orly Lufthavn har et stort udvalg af luksusbutikker – det er jo Paris – og et stort udvalg af luksusmærker i de toldfrie shopping-områder i begge terminaler. Børn vil elske legeområdet til børn, eller Gulli-områder, som er placeret i de internationale boarding-lounger i terminal Syd og i hal 1 i terminal Vest. Her kan de brænde krudt af inden en lang flyvetur. Terminal Vest har også forskellige lounger til de forskellige luftfartsselskaber, hvor du kan hvile dig inden afgang. Du kan også finde pool, flipperspil og anden underholdning.

Hoteller i nærheden af ORY

Der ligger tre hoteller ved Orly Lufthavn. Der findes endnu flere, hvis du tager til de omkringliggende områder, Rungis og Athis-Mons. Mange af hotellerne har kontorfaciliteter. Du kan udnytte Orlyvals togforbindelser til at bo i hjertet af Paris, hvis du har tid til at rejse.

Seværdigheder i nærheden af Orly Lufthavn

Som man kan forvente af en lufthavn i Paris, er der mange seværdigheder i nærheden, herunder:

 • Katakomberne i Paris
 • Fort de Sucy, Sucy-en-Brie
 • Bibliothèque nationale de France
 • Musée d’Orsay
 • Tour Montparnasse

Få flere oplysninger om Paris-Orly Lufthavn her.

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.