Gå til hovedindhold

Ontario Internationale Lufthavn (ONT)

Uanset om du skal fra Ontario Lufthavn til Planes of Fame-museet eller fra Cucamonga-Guasti Regional Park til ONT, kan du regne med Uber.

1923 East Avion Street, Ontario, CA 91761
+1 909-544-5300

Reservér en tur med Uber på forhånd til Ontario Internationale Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Ontario Internationale Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/08.

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere de nærmere detaljer, så du selv slipper for at finde vej i en fremmed by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Op til 15 USD i rabat

Få 5 USD i rabat på hver af dine tre første ture. Brug kampagnekoden NEWRIDER15. Kampagnen udløber 30 dage efter, at kampagnekoden anvendes på din Uber-konto.

Forskellige måder at køre på i området

1/4

Sådan får du en tur fra Ontario Lufthavn

Send din anmodning, når du er klar til at gå udenfor

Vælg den turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og mængden af bagage. Vælg dit afhentningssted i appen.

Hold øje med samkørselsskiltene

All pickups happen on the inner curb in Terminals 2 and 4 as well as the international terminal.

Kig efter din chauffør.

Chaufføren møder dig ved kantstenen. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Ontario Lufthavn kort

Ontario Internationale Lufthavn har to terminaler: Terminal 2 og Terminal 4. Lufthavnen har i alt 19 passagerdestinationer.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Ja. Tryk her for at se en liste over lufthavne i hele verden, hvor du kan anmode om en tur med Uber.

 • Prisen for en Uber-tur til (eller fra) ONT afhænger af faktorer såsom den anmodede turtype, turens forventede længde og varighed, vejafgifter og den aktuelle efterspørgsel på ture.

  Du kan se den forventede pris, inden du anmoder, ved at indtaste dit afhentningssted og din destination i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så anmoder om en tur, ser du din faktiske pris i appen baseret på realtidsfaktorer.

 • Afhentningsstederne kan afhænge af den anmodede turtype og lufthavnens størrelse. Følg instrukserne i appen, som viser, hvor du skal møde din chauffør. Du kan også kigge efter skilte, der viser vej til lufthavnens særlige samkørselsområder.

  Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Information til rejsende i Ontario Lufthavn

Ontario Internationale Lufthavn (ONT) har omkring 4 millioner passagerer om året. Lufthavnen ligger omkring 6 kilometer fra det centrale Ontario, Californien. Køreturen tager cirka 8 minutter under gode trafikale forhold. Lufthavnen ligger desuden omkring 61 kilometer øst for det centrale Los Angeles og 37 kilometer vest for det centrale San Bernardino.

Terminaler i Ontario Lufthavn

ONT Lufthavn består af 2 terminaler: Terminal 2, som har 12 gates, og Terminal 4, som har 14 gates. Der er også en særskilt udenrigsankomsthal. Brug informationerne nedenfor til at planlægge din rejse.

Terminal 2 i ONT

 • Alaska
 • China
 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue
 • United
 • Volaris

Terminal 4 i ONT

 • American
 • Southwest

Udenrigsterminal i ONT

Udenrigsafgange fra Ontario Lufthavn foregår primært fra Terminal 2. ONT har direkte ruter til 2 internationale destinationer: Mexico og Taiwan.

Restauranter i Ontario Lufthavn

Der er 8 spisesteder i de 2 terminaler i ONT Lufthavn. Rejsende kan vælge mellem caféer, barer og fastfood-restauranter. Her kan blandt andet købes kaffe, gourmetpizza og snacks til at tage med. I Terminal 2 i Ontario Lufthavn ligger spisestederne primært mellem gate 204 og 209. I Terminal 4 ligger de primært mellem gate 404 og 410.

Sådan kommer du rundt i Ontario Lufthavn

Ontario Internationale Lufthavn har gratis lufthavnstransport, som fragter passagerer mellem terminalerne, parkeringsplads 5 og biludlejningscenteret. Lufthavnstransporten i Ontario Lufthavn er tilgængelig med kørestol.

Aktiviteter i Ontario Lufthavn

Soldater kan benytte faciliteterne i Ontario-USO-loungen, herunder flere tv-stuer med et stort udvalg af film og tv-serier, et gratis bibliotek med bøger og blade, computere med internetadgang, et spillerum, bagageopbevaring samt et legeområde til børn og børnepasning. Der kører gratis lufthavnstransport fra Terminal 2 og 4.

Valutaveksling i Ontario Lufthavn

Rejsende til og fra Ontario Internationale Lufthavn kan ikke veksle penge i lufthavnen.

Hoteller i nærheden af Ontario Lufthavn

Der ligger over 20 hoteller og indkvarteringsmuligheder tæt på ONT. Så uanset om du har en mellemlanding eller har brug for et sted at sove i forbindelse med et besøg, er der mange muligheder for dig.

Seværdigheder i nærheden af Ontario Lufthavn

 • Cucamonga-Guasti Regional Park
 • Ontario Town Square
 • Planes of Fame Air Museum, Chino
 • Pumpkin Rock, Norco

Få flere oplysninger om Ontario Lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.