Gå til hovedindhold
Uber
Uber

London City Lufthavn (LCY)

Uanset om du skal fra London City Lufthavn til London eller fra centrum til lufthavnen, kan du regne med Uber.

Hartmann Road, London E16 2PX, United Kingdom
+44 20-7646-0000

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere detaljerne, så du ikke skal finde rundt i en ukendt by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Prøvepriserne for passagerer er kun estimater og afspejler ikke variationer på baggrund af rabatter, forsinkelser eller andre faktorer. Faste priser og minimumspriser kan være gældende. Faktiske priser kan variere.

 • UberX1-4

  Prisbillige hverdagsture

 • EXEC1-4

  Eksklusive hverdagsture

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn din app for at anmode om en tur, når du er klar til at gå udenfor. Vælg den turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutebeskrivelse til et afhentningssted direkte i appen. Der er muligvis også skilte i lufthavnen.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted, du har fået tildelt i appen. Bemærk, at dette sted ikke altid ligger ved din nærmeste udgang. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Wi-Fi i London City Lufthavn

LCY Lufthavn tilbyder alle passagerer gratis Wi-Fi i terminalbygningen. Du skal blot oprette forbindelse til netværket LCY Free Wi-Fi og bekræfte din e-mailadresse.

Parkering i London City Lufthavn

LCY Lufthavn har en række parkeringsmuligheder, herunder kort- og langtidsparkering og parkeringsservice. Parkeringspladserne ligger ikke langt fra hovedterminalbygningen.

Bagageopbevaring i London City Lufthavn

Der er en sikker bagageopbevaring for passagerer, og der opkræves betaling for 24 timer ad gangen. For at bruge bagageopbevaringen skal du registrere din bagage ved informationsskranken, før du tager den til opbevaringsrummet.

Uber er tilgængelig i LCY Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra London City Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Der føjes muligvis også parkeringsafgifter og lufthavnsgebyrer til din endelige turpris.

Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er m.m. Tjek appen for at se en forventet ventetid, når du har anmodet om din tur.

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv kørt til eller hentet i mere end 500 lufthavne verden over.

Uber er det perfekte valg for rejsende til og fra London City Lufthavn (LCY). LCY Lufthavn har omkring 5 millioner rejsende hvert år med fokus på erhvervsrejsende til Europa og New York City.

Terminaler i LCY

London City Lufthavn er en mindre lufthavn sammenlignet med de mere velkendte lufthavne i London som Heathrow, Gatwick og Stansted. Den består af én passagerterminal fordelt på 2 etager. Stueetagen består af indtjekningsskranker og forskellige tjenester. Den øverste etage består af butikker, venteområder, lounger og de fleste restauranter. Følgende luftfartsselskaber flyver fra LCY Lufthavn:

 • Alitalia
 • British Airways
 • British Airways drevet af SUN-AIR
 • CityJet
 • Flybe
 • KLM
 • Lufthansa
 • Luxair
 • SWISS
 • TAP Air Portugal

Restauranter i LCY

Der findes en lang række restauranter, caféer og barer i London City Lufthavn, både før og efter sikkerhedskontrollen. Så du kan få et godt måltid mad inden afgang, uanset om du leder efter frisklavede retter eller fastfood på farten.

Sådan kommer du til LCY

LCY Lufthavn ligger 10 kilometer øst for det centrale London, kun 5 kilometer fra Canary Wharf, og er dermed en af de lettest tilgængelige lufthavne i byen. Der er mange transportmuligheder for rejsende til og fra LCY Lufthavn og kun 30 minutter til det centrale London. Docklands Light Railway (DLR) er det primære offentlige transportmiddel, men der kører også mange busser til og fra lufthavnen. Der findes gode parkeringsmuligheder, hvis du rejser til London LCY i bil, og Uber er også et godt valg. Det anbefales at bestille forud, hvis du ønsker at parkere din bil ved lufthavnen.

Butikker i LCY

Der er mange valgmuligheder i LCY, uanset om du er på udkig efter rejsefornødenheder eller luksuriøse souvenirs. Desuden er de toldfrie butikker i London City Lufthavn – som ligger i afgangshallen efter sikkerhedskontrollen – perfekte til en smule forkælelse inden en lang flyvetur, uanset om du leder efter luksuriøse ure eller kvalitetskosmetik.

Valutaveksling i LCY

Der findes serviceskranker til valutaveksling i LCY. Du kan forudbestille valuta eller forudbetalte valutakort indtil 4 timer inden afhentning.

Hoteller i nærheden af LCY

Der ligger over 10 hoteller i nærheden af LCY Lufthavn med et fremragende udvalg af overnatningsmuligheder for rejsende, som ønsker et hotel lige i nærheden. Det centrale London er lige om hjørnet. Her kan rejsende vælge mellem mange dyre og prisvenlige hoteller, som passer perfekt til erhvervsrejsende. Mange af hotellerne tilbyder mødelokaler og kontorfaciliteter til erhvervsrejsende på farten.

Seværdigheder i nærheden af LCY

Hvis du har tid til lidt sightseeing inden din flyvetur, ligger LCY tæt på Londons finansdistrikt, Canary Wharf, og har let adgang til resten af byen. Greenwich er kun et stenkast væk, hvor nogle af områdets bedste seværdigheder er:

 • The Cutty Sark
 • Greenwich Park
 • The National Maritime Museum
 • The Royal Observatory

Få flere oplysninger om LCY Lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter