Gå til hovedindhold

London City Lufthavn (lcy)

Leder du efter et alternativ til den traditionelle shuttlebus eller taxa til eller fra London City Lufthavn? Uanset om du skal fra London City lufthavn til London eller fra centrum til lufthavnen, kan du komme frem til dit bestemmelsessted med Uber-appen, som du allerede kender. Anmod om en tur til og fra LCY med bare et tryk på en knap.

Hartmann Road, London E16 2PX, United Kingdom
+44 20-7646-0000

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 500 større lufthavne.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • EXEC

  1-4

  Eksklusive hverdagsture

 • Lux

  1-4

  Ultimativ luksus og stil

 • Grøn

  1-4

  Bæredygtige ture i elbiler

 • Komfort

  1-4

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • UberXL

  1-6

  Billige ture til op til seks personer

 • UberX

  1-4

  Prisvenlige hverdagsture

1/7

Afhentning ved London City Lufthavn (LCY)

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i LCY lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i London City Lufthavn direkte i appen. Afhentningsstederne kan variere alt efter terminal. Der findes muligvis også afhentningsskilte i forbindelse med samkørsler ved London City Lufthavn.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i LCY, du har fået tildelt i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

Tips til London City Lufthavn

Wi-Fi i London City Lufthavn

LCY Lufthavn tilbyder alle passagerer gratis Wi-Fi i terminalbygningen. Du skal blot oprette forbindelse til netværket LCY Free Wi-Fi og bekræfte din e-mailadresse.

Parkering i London City Lufthavn

LCY Lufthavn har en række parkeringsmuligheder, herunder kort- og langtidsparkering og parkeringsservice. Parkeringspladserne ligger ikke langt fra hovedterminalbygningen.

Bagageopbevaring i London City Lufthavn

Der er en sikker bagageopbevaring for passagerer, og der opkræves betaling for 24 timer ad gangen. For at bruge bagageopbevaringen skal du registrere din bagage ved informationsskranken, før du tager den til opbevaringsrummet.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Uber er tilgængelig i LCY Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

 • Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

 • Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra London City Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Der føjes muligvis også parkeringsafgifter og lufthavnsgebyrer til din endelige turpris.

 • Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er m.m. Tjek appen for at se en forventet ventetid, når du har anmodet om din tur.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Terminalerne i London City Lufthavn: information til rejsende

Uber er det perfekte valg for rejsende til og fra London City Lufthavn (LCY). LCY Lufthavn har omkring 5 millioner rejsende hvert år med fokus på erhvervsrejsende til Europa og New York City.

Terminaler i LCY

London City Lufthavn er en mindre lufthavn sammenlignet med de mere velkendte lufthavne i London som Heathrow, Gatwick og Stansted. Den består af én passagerterminal fordelt på 2 etager. Stueetagen består af indtjekningsskranker og forskellige tjenester. Den øverste etage består af butikker, venteområder, lounger og de fleste restauranter. Følgende luftfartsselskaber flyver fra LCY Lufthavn:

 • Alitalia
 • British Airways
 • British Airways drevet af SUN-AIR
 • CityJet
 • Flybe
 • KLM
 • Lufthansa
 • Luxair
 • SWISS
 • TAP Air Portugal

Restauranter i LCY

Der findes en lang række restauranter, caféer og barer i London City Lufthavn, både før og efter sikkerhedskontrollen. Så du kan få et godt måltid mad inden afgang, uanset om du leder efter frisklavede retter eller fastfood på farten.

Sådan kommer du til LCY

LCY Lufthavn ligger 10 kilometer øst for det centrale London, kun 5 kilometer fra Canary Wharf, og er dermed en af de lettest tilgængelige lufthavne i byen. Der er mange transportmuligheder for rejsende til og fra LCY Lufthavn og kun 30 minutter til det centrale London. Docklands Light Railway (DLR) er det primære offentlige transportmiddel, men der kører også mange busser til og fra lufthavnen. Der findes gode parkeringsmuligheder, hvis du rejser til London LCY i bil, og Uber er også et godt valg. Det anbefales at bestille forud, hvis du ønsker at parkere din bil ved lufthavnen.

Butikker i LCY

Der er mange valgmuligheder i LCY, uanset om du er på udkig efter rejsefornødenheder eller luksuriøse souvenirs. Desuden er de toldfrie butikker i London City Lufthavn – som ligger i afgangshallen efter sikkerhedskontrollen – perfekte til en smule forkælelse inden en lang flyvetur, uanset om du leder efter luksuriøse ure eller kvalitetskosmetik.

Valutaveksling i LCY

Der findes serviceskranker til valutaveksling i LCY. Du kan forudbestille valuta eller forudbetalte valutakort indtil 4 timer inden afhentning.

Hoteller i nærheden af LCY

Der ligger over 10 hoteller i nærheden af LCY Lufthavn med et fremragende udvalg af overnatningsmuligheder for rejsende, som ønsker et hotel lige i nærheden. Det centrale London er lige om hjørnet. Her kan rejsende vælge mellem mange dyre og prisvenlige hoteller, som passer perfekt til erhvervsrejsende. Mange af hotellerne tilbyder mødelokaler og kontorfaciliteter til erhvervsrejsende på farten.

Seværdigheder i nærheden af LCY

Hvis du har tid til lidt sightseeing inden din flyvetur, ligger LCY tæt på Londons finansdistrikt, Canary Wharf, og har let adgang til resten af byen. Greenwich er kun et stenkast væk, hvor nogle af områdets bedste seværdigheder er:

 • The Cutty Sark
 • Greenwich Park
 • The National Maritime Museum
 • The Royal Observatory

Få flere oplysninger om LCY Lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.