Gå til hovedindhold

Istanbul lufthavn (ist)

Leder du efter et alternativ til den traditionelle shuttlebus eller taxa til eller fra Istanbul lufthavn? Uanset om du skal fra IST lufthavn til Istanbul eller fra Istanbul til Istanbul lufthavn, kan du komme frem til dit bestemmelsessted med Uber-appen, som du allerede kender. Anmod om en tur til og fra IST med bare et tryk på en knap.

Tayakadın District Terminal Street No.1, 34283 Arnavutköy/Istanbul, Turkey
+90 4441442

Reservér en tur med Uber på forhånd til Istanbul lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Istanbul lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/06/09.

5:45 AM
open

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 500 større lufthavne.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • Courier

  1-4

  Send og modtag pakker

 • Taxi Yellow

  1-4

  Taxi rides made easy

 • Taxi Turquoise

  1-4

  Premium taxi ride with comfortable vehicle

1/3

Afhentning ved Istanbul lufthavn (IST)

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i IST lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i Istanbul lufthavn direkte i appen. Afhentningsstederne kan variere alt efter terminal. Der findes muligvis også afhentningsskilte i forbindelse med samkørsler ved Istanbul lufthavn.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i IST, du har fået tildelt i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

Tips til Istanbul lufthavn

Wi-Fi i Atatürk Lufthavn

Der tilbydes gratis wi-fi overalt i Istanbul lufthavn i to timer. Du skal have et mobilnummer, der kan modtage sms'er i Tyrkiet for at få adgang, eller du kan bruge lufthavnens wi-fi mod betaling.

Parkering i Istanbul lufthavn

Istanbul lufthavn tilbyder flere parkeringsmuligheder, lige fra hurtig aflevering til langtidsparkering. Når du har parkeret bilen, kan du tage til IST med shuttlebussen.

Bagageopbevaring i IST

Der er bagageopbevaring i både den internationale terminal og indenrigsterminalen, så rejsende, der har en lang mellemlanding, kan opbevare deres bagage sikkert og tage en tur ind til Istanbul.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Uber er tilgængelig i Istanbul lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

 • Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

 • Even if a trip is not very long, Uber rates to and from Istanbul Airport may still be affected by time, traffic, and other factors. Check the Uber price estimator for approximate trip prices.

 • Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er m.m.

Flere oplysninger

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.
Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.