Gå til hovedindhold

Istanbul Atatürk Lufthavn (IST)

Uanset om du skal fra Atatürk Lufthavn til Istanbul eller fra byen til Atatürk Lufthavn, kan du regne med Uber.

Yeşilköy, 34149 Bakırköy/Istanbul, Turkey
+90 212-463-30-00

Reservér en tur med Uber på forhånd til Istanbul Atatürk Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Istanbul Atatürk Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/08.

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere de nærmere detaljer, så du selv slipper for at finde vej i en fremmed by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • Taxi Yellow

  1-4

  Taxi rides made easy

 • Taxi Turquoise

  1-4

  Premium taxi ride with comfortable vehicle

1/2

Sådan tager du en tur med Uber fra lufthavnen

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn din app for at anmode om en tur, når du er klar til at gå udenfor. Vælg den turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutebeskrivelse til et afhentningssted direkte i appen. Der er muligvis også skilte i lufthavnen.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted, du har fået tildelt i appen. Bemærk, at dette sted ikke nødvendigvis ligger ved den nærmeste udgang. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Tips til Istanbul Atatürk Lufthavn

Wi-Fi i Atatürk Lufthavn

Der tilbydes gratis Wi-Fi overalt i Atatürk Lufthavn i to timer. Du skal have et mobilnummer, der kan modtage sms'er i Tyrkiet for at få adgang, eller du kan bruge lufthavnens Wi-Fi mod betaling.

Parkering i Istanbul Atatürk Lufthavn

Istanbul Atatürk Lufthavn tilbyder flere parkeringsmuligheder, lige fra hurtig aflevering til langtidsparkering. Når du har parkeret bilen, tager du til Istanbul Atatürk med lufthavnsbussen.

Bagageopbevaring i Atatürk Lufthavn

Der er bagageopbevaring i både den internationale terminal og indenrigsterminalen, så rejsende, der har en lang mellemlanding, kan opbevare deres bagage sikkert og tage en tur ind til Istanbul.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Uber er tilgængelig i Atatürk Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

 • Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

 • Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra Atatürk Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Se Ubers prisberegner for omtrentlige turpriser.

 • Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er m.m.

Flere oplysninger

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Information til rejsende i Atatürk Internationale Lufthavn

Uber er perfekt for rejsende til og fra Istanbul Atatürk Lufthavn. Istanbul Atatürk er Tyrkiets største lufthavn målt på antallet af rejsende. Istanbul Atatürk er også den lufthavn, der har anden flest direkte ruter i verden. Det tager omkring 40 minutter at køre fra Istanbul centrum til Atatürk Lufthavn, og lufthavnen er derfor et godt valg for rejsende til og fra Istanbul. Der er også nem adgang til Atatürk Internationale Lufthavn uden bil, enten med metro, bus eller Uber.

Terminaler i Istanbul Atatürk Lufthavn

Atatürk Lufthavn består af 2 passagerterminaler: en indenrigs- og en udenrigsterminal. Som forventet håndterer indenrigsterminalen afgange i Tyrkiet, mens udenrigsterminalen håndterer internationale og interkontinentale afgange. De 2 terminaler er forbundet. Dermed er indenrigstransfer i Atatürk Internationale Lufthavn forholdsvist simpelt, når man sammenligner den med andre lufthavne i samme størrelse. Wi-fi er tilgængelig i begge terminaler, og der findes opladningsstationer til mobiltelefoner rundt om i lufthavnen.

Indenrigsterminal

 • Turkish Airlines
 • Primeclass Lounge

Udenrigsterminal

 • Air France
 • Emirates
 • Andre interkontinentale og internationale afgange
 • HSBC Premier Lounge

Restauranter i Istanbul Atatürk

Der er mange valgmuligheder, når man skal spise i Atatürk Lufthavn: fra frisk, traditionel tyrkisk mad til fastfood. Der er noget for enhver smag i de mange spisesteder, uanset om du er til buffet eller et hurtigt måltid.

Sådan kommer du rundt i Istanbul Atatürk

Indenrigs- og udenrigsterminalerne ligger meget tæt på hinanden. Du kan derfor hurtigt gå fra den ene terminal til den anden med lidt hjælp fra rullende fortov – perfekt, hvis man har lidt travlt.

Aktiviteter i Atatürk

Atatürk Lufthavns største aktivitet er dens fremragende shoppingområde: fra en stor toldfri butik til den gamle basar, hvor du kan finde autentiske tyrkiske varer som krydderier, glas og smykker. De toldfrie butikker i Atatürk Lufthavn er det perfekte sted til at købe en souvenir til venner og familie. Her findes et kæmpe udvalg af alkohol, kosmetik, parfume og slik, som du kan købe. Andre aktiviteter inkluderer spa- og massagefaciliteter – perfekt, hvis du vil slappe lidt af inden afgang – og nogle eksklusive lounger har også brusebadsfaciliteter.

Hoteller i nærheden af Atatürk Lufthavn

Der er ét hotel inde i Atatürk Internationale Lufthavn og mange andre i nærheden af hotellet. Alle disser egner sig perfekt til rejsende, der ankommer til lufthavnen i de tidlige morgentimer. De sædvanlige kontorfaciliteter, mødelokaler, restauranter og træningscentre kan normalt findes på disse hoteller. Det anbefales dog altid at dobbelttjekke, om hotellet opfylder dine krav, via hotellets hjemmeside.

Seværdigheder i nærheden af Atatürk

Som man kan forvente af en lufthavn i Istanbul, er der mange historiske seværdigheder i nærheden af Atatürk, herunder:

 • Den Blå Moské
 • Galatatårnet
 • Den Store Basar
 • Hagia Sophia
 • Topkapi-paladset

Få flere oplysninger om Istanbul Atatürk Lufthavn her.

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.