Gå til hovedindhold

Indira Gandhi Internationale Lufthavn (DEL)

Uanset om du skal fra Delhi Lufthavn til Qutub Minar eller fra India Gate til Delhi Lufthavn, kan du regne med Uber.

H34X+FX Delhi, India
+91 124-337-6000

Reservér en tur med Uber på forhånd til Indira Gandhi Internationale Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Indira Gandhi Internationale Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/15.

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere de nærmere detaljer, så du selv slipper for at finde vej i en fremmed by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • Sedan Intercity

  1-2

  Outstation rides in comfortable sedans

 • XL Intercity

  1-2

  Comfortable SUVs, outstation rides

Sådan får du en tur fra DEL Lufthavn

Find ud af, hvor du kan blive afhentet

I Delhi Lufthavn afgøres dit afhentningssted på baggrund af den terminal, du vælger. Hvis du vælger Terminal 1 eller Terminal 3, skal du gå til det anviste Uber-afhentningsområde. Ved Terminal 2 møder din chauffør dig på det valgte afhentningssted.

Tjek appen for flere oplysninger

Når du har anmodet om en tur, skal du følge rutebeskrivelsen i appen for at nå frem til dit afhentningssted.

Terminal 1: Gå til Ubers afhentningsområde i parkeringsområdet.

Terminal 2: Følg rutebeskrivelsen i appen for at nå frem til dit valgte afhentningssted.

Terminal 3: Gå til Ubers afhentningsområde i stueetagen af T3-parkeringsbygningen over for ankomstgate 1 og 2.

Mød din chauffør

Din chauffør møder dig ved det afhentningssted, du vises i appen. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Delhi Lufthavn kort

Indira Gandhi Internationale Lufthavn servicerer 80 flyselskaber i to hovedterminaler: Terminal 1 og Terminal 3. Terminal 1 består af fire underterminaler: Terminal 1A, Terminal 1B, Terminal 1C og Terminal 1D. Alle internationale flyselskaber opererer i Terminal 3.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Ja. Tryk her for at se en liste over lufthavne i hele verden, hvor du kan anmode om en tur med Uber.

 • Prisen for en Uber-tur til (eller fra) DEL afhænger af faktorer såsom den anmodede turtype, turens forventede længde og varighed, vejafgifter og den aktuelle efterspørgsel på ture.

  Du kan se den forventede pris, inden du anmoder, ved at indtaste dit afhentningssted og din destination i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så anmoder om en tur, ser du din faktiske pris i appen baseret på realtidsfaktorer.

 • Afhentningsstederne kan afhænge af den anmodede turtype og lufthavnens størrelse. Følg instrukserne i appen, som viser, hvor du skal møde din chauffør. Du kan også kigge efter skilte, der viser vej til lufthavnens særlige samkørselsområder.

  Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Flere oplysninger

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Information til rejsende i Delhi Lufthavn

Indira Gandhi Internationale Lufthavn er den 10. travleste lufthavn i verden målt på antallet af passagerer med mere end 65 millioner rejsende om året. Lufthavnen ligger omkring 16 kilometer fra det centrale New Delhi, hvilket svarer til en køretur på 16 minutter under gode trafikale forhold.

Terminaler i Delhi Lufthavn

DEL Lufthavn består af 3 passagerterminaler: Terminal 1, Terminal 2 og Terminal 3. Der ligger lounger i DEL Lufthavn i hele lufthavnen. Brug informationerne nedenfor til at planlægge din rejse.

Terminal 1 i DEL

 • IndiGo
 • SpiceJet

Terminal 2 i DEL

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet

Terminal 3 i DEL (udenrigs)

Udenrigsafgange fra New Delhi Lufthavn afgår fra Terminal 3. DEL har direkte ruter til mere end 70 internationale destinationer med luftfartsselskaber som American, British Airways og Emirates. Der ligger lounger i Indira Gandhi Lufthavn i 5 områder i Terminal 3.

Restauranter i Delhi Lufthavn

Der er et bredt udvalg af spisesteder i alle terminalerne i Indira Gandhi Internationale Lufthavn. Her kan rejsende finde et bredt udvalg af spise- og drikkesteder på et af de mere end 80 spisesteder. Her ligger der både kaffebarer, fastfood-restauranter og butikker, der sælger snacks til at tage med. Rejsende, der ønsker bordbetjening, kan vælge at spise på en af restauranterne i DEL Lufthavn.

Sådan kommer du rundt i Delhi Lufthavn

Rejsende kan tage New Delhis gratis lufthavnstransport mellem Terminal 1 og Terminal 3. Den kører hver 20. minut. Passagerer med transfer fra én terminal til en anden skal kontakte transferskranken (tæt på søjle 10 i Terminal 3 og under motorvejsbroen i Terminal 1). Terminal 2 og Terminal 3 ligger tæt på hinanden. Det tager 5 minutter at gå mellem dem.

Aktiviteter i Delhi Lufthavn

Der er mange aktiviteter og attraktioner for rejsende fra DEL Lufthavn, herunder spaer i afgangshallerne i Terminal 3 og Terminal 1. Der er også et stort udvalg af butikker i New Delhi Lufthavn, hvor rejsende blandt andet kan købe elektronik, gaver, slik og smykker. Rejsende kan prøve kræfter med en flysimulator, som giver mulighed for at flyve en Boeing 737. Simulatoren står i udenrigsområdet i Terminal 3.

Valutaveksling i Delhi Lufthavn

Vekselkontorerne i New Delhi Lufthavn er placeret i hallen til udenrigsankomster og -afgange i Terminal 3, i hallen til indenrigsankomster og -afgange i Terminal 3 samt i afgangshallen i Terminal 1.

Hoteller i nærheden af Delhi Lufthavn

Der ligger over 40 hoteller og indkvarteringsmuligheder tæt på DEL. Så uanset om du har en mellemlanding eller har brug for et sted at sove i forbindelse med et besøg, er der mange muligheder for dig.

Seværdigheder i nærheden af Delhi Lufthavn

 • Humayun’s Tomb
 • Khari Baoli
 • Det røde fort
 • Sunder Nursery

Få flere oplysninger om DEL her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.