Gå til hovedindhold

Ronald Reagan Washington Nationale Lufthavn (DCA)

Uanset om du skal fra DCA Lufthavn til National Mall, eller du skal shoppe i Old Town Alexandria, kan du regne med Uber.

2401 Smith Boulevard, Arlington, VA 22202
+1 703-417-8000

Reservér en tur med Uber på forhånd til Ronald Reagan Washington Nationale Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Ronald Reagan Washington Nationale Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/10.

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere de nærmere detaljer, så du selv slipper for at finde vej i en fremmed by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Op til 15 USD i rabat

Få 5 USD i rabat på hver af dine tre første ture. Brug kampagnekoden NEWRIDER15. Kampagnen udløber 30 dage efter, at kampagnekoden anvendes på din Uber-konto.

Forskellige måder at køre på i området

 • UberX

  1-3

  Prisbillige hverdagsture

 • Komfort

  1-3

  Nyere biler med ekstra benplads

 • UberXL

  1-5

  Billige ture til op til fem personer

 • Uber Green

  1-3

  Low-emission rides

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

 • Pool

  1-2

  Delte ture, laveste pris

1/6

Sådan får du en tur fra DCA Lufthavn

Send din anmodning, når du er klar til at gå udenfor

I terminal B/C bliver du i appen bedt om at vælge, om du vil afhentes på den øverste afgangsetage (billetter/indtjekning) eller den nederste ankomstetage. Sørg for at vælge en turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og mængden af bagage.

Forlad lufthavnen

Ved afhentning i Terminal A skal du gå udenfor, når du har anmodet om din tur, og derefter vente ved kantstenen på din chauffør.

Hvis du ankommer i Terminal B/C, har du mulighed for at blive afhentet ved den yderste kantsten uden for dør 6, 7 eller 8 på nederste ankomstetage eller ved kantstenen på den nye placering ved dør 1, 3, 4 eller 6 på de øverste afgangsetager.

Mød og bekræft din chauffør

Tjek altid, at chaufførens nummerplade stemmer overens med den, du kan se i appen. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Parkeringstakster i DCA Lufthavn

Hvis du planlægger en tur til DCA Lufthavn og overvejer at tage bilen, kan du finde parkeringstaksterne her.
Parkeringstakster i DCA Lufthavn

Takst

25 USD pr. dag
25 USD pr. dag
17 USD pr. dag
De viste parkeringstakster svarer ikke nødvendigvis til de aktuelle priser. Disse oplysninger blev opdateret den 20. november 2018.

DCA Lufthavn kort

Reagan Lufthavn er den primære lufthavn i Washington DC. DCA har fire terminaler, og Terminal B og C er de nyeste og største.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Ja. Tryk her for at se en liste over lufthavne i hele verden, hvor du kan anmode om en tur med Uber.

 • Prisen for en Uber-tur til (eller fra) DCA afhænger af faktorer såsom den anmodede turtype, turens forventede længde og varighed, vejafgifter og den aktuelle efterspørgsel på ture.

  Du kan se den forventede pris, inden du anmoder, ved at indtaste dit afhentningssted og din destination i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så anmoder om en tur, ser du din faktiske pris i appen baseret på realtidsfaktorer.

 • Afhentningsstederne kan afhænge af den anmodede turtype og lufthavnens størrelse. Følg instrukserne i appen, som viser, hvor du skal møde din chauffør. Du kan også kigge efter skilte, der viser vej til lufthavnens særlige samkørselsområder.

  Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

 • Lufthavnskoden DCA står for Washington, DC, USA.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Information til rejsende i DCA Lufthavn

Ronald Reagan Washington Nationale Lufthavn (DCA) fungerer som den primære lufthavn for Washington DC med mere end 21 millioner passagerer om året. Lufthavnen ligger 8 kilometer fra det centrale Washington og er den kommercielle lufthavn, der ligger tættest på den amerikanske hovedstad. Lufthavnen ligger 25 minutters kørsel fra det centrale DC under gode trafikale forhold.

Terminaler i DCA Lufthavn

DCA Lufthavn består af 3 terminaler: A, B og C, som har 44 gates i alt. Der ligger lounger i DCA Lufthavn i alle terminaler. Brug informationerne nedenfor til at planlægge din rejse.

Terminal A i DCA

 • Air Canada
 • Frontier
 • Southwest
 • USO Lounge

Terminal B i DCA

 • Alaska
 • Delta
 • United
 • American Airlines Admirals Club
 • Delta Sky Club
 • United Club

Terminal C i DCA

 • American
 • American Airlines Admirals Club

Udenrigsterminal i DCA

Der er ingen udenrigsafgange fra DCA Lufthavn (med undtagelse af Canada).

Restauranter i DCA Lufthavn

Rejsende kan vælge mellem 40 forskellige spisesteder i DCA. Her kan sulten stilles med fastfood, snacks og internationale retter. De fleste spisesteder i DCA Lufthavn er placeret i terminalerne, men der ligger også nogle i National Hall, som ligger inden sikkerhedskontrollen.

Sådan kommer du rundt i DCA Lufthavn

Rejsende kan tage en af lufthavnsbusserne i DCA for at rejse mellem Terminal A, B og C, parkeringspladsen og biludlejningscenteret. Oplysninger om destinationen kan ses foran på bussen og på dens sider. Lufthavnsbussen i DCA kører hele døgnet.

Seværdigheder i DCA Lufthavn

DCA Lufthavn har et kunstprogram, som udstiller regional, national og international kunst i skiftende udstillinger. Der ligger et fodgængergalleri i den historiske Terminal A (mellem den historiske lobby og den nuværende billetlobby), som har udstillingsmontrer og vægudstillinger af kunstnere fra lokalområdet. Lufthavnen har også musikere, sangere, dansere og andre kunstnere. DCA Lufthavn har en række butikker med alt fra kioskvarer til beklædning.

Valutaveksling i DCA Lufthavn

Vekselkontoret i DCA Lufthavn ligger på hal-etagen tæt på Terminal C (inden sikkerhedskontrollen).

Hoteller i nærheden af DCA Lufthavn

Der ligger over 20 hoteller og indkvarteringsmuligheder tæt på DCA. Så uanset om du har en mellemlanding eller har brug for et sted at sove i forbindelse med et besøg, er der mange muligheder for dig.

Seværdigheder i nærheden af DCA Lufthavn

 • Georgetown
 • Lincoln Memorial og andre monumenter i DC
 • National Mall og de omkringliggende museer
 • Det Hvide Hus

Få flere oplysninger om DCA her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.