Gå til hovedindhold

Charlotte Douglas Internationale Lufthavn (clt)

Leder du efter et alternativ til den traditionelle shuttlebus eller taxa til eller fra Charlotte lufthavn? Uanset om du skal fra CLT lufthavn til Freedom Park eller stadion, kan du komme frem til dit bestemmelsessted med Uber-appen, som du allerede kender. Anmod om en tur til og fra CLT med bare et tryk på en knap.

5501 Josh Birmingham Parkway, Charlotte, NC 28208
+1 704-359-4013

Reservér en tur med Uber på forhånd til Charlotte Douglas Internationale Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Charlotte Douglas Internationale Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/05.

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 500 større lufthavne.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • UberX

  1-4

  Prisvenlige hverdagsture

 • Komfort

  1-4

  Nyere biler med ekstra benplads

 • UberXL

  1-6

  Billige ture til op til seks personer

 • Uber Green

  1-4

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/6

Afhentning ved Charlotte lufthavn (CLT)

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i CLT lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Forlad lufthavnen på ankomstetagen

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i Charlotte lufthavn direkte i appen. Dør D er afhentningsstedet i DHL. Der findes muligvis også afhentningsskilte i forbindelse med samkørsler i Charlotte Douglas lufthavn.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i CTL, du har fået tildelt i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

Charlotte lufthavn kort

CLT Lufthavn har fem transithaller, og Forhal D er den internationale terminal.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Ja. Tryk her for at se en liste over lufthavne i hele verden, hvor du kan anmode om en tur med Uber.

 • Prisen for en Uber-tur til (eller fra) CLT afhænger af faktorer såsom den anmodede turtype, turens forventede længde og varighed, vejafgifter og den aktuelle efterspørgsel på ture.

  Du kan se den forventede pris, inden du anmoder, ved at indtaste dit afhentningssted og din destination i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så anmoder om en tur, ser du din faktiske pris i appen baseret på realtidsfaktorer.

 • Afhentningsstederne kan afhænge af den anmodede turtype og lufthavnens størrelse. Følg instrukserne i appen, som viser, hvor du skal møde din chauffør. Du kan også kigge efter skilte, der viser vej til lufthavnens særlige samkørselsområder.

  Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Information til rejsende i CLT

Charlotte Douglas Internationale Lufthavn er den 7. travleste lufthavn i verden målt på flytrafik med mere end 44 millioner passagerer om året. Lufthavnen ligger omkring 11 kilometer vest for det centrale Charlotte, hvilket svarer til en køretur på cirka 15 minutter under gode trafikale forhold.

Terminaler i CLT Lufthavn

Charlotte Douglas Internationale Lufthavn består af én terminal, som er delt ind i 6 haller: A, A nord, B, C, D og E. Hal D er udenrigsafgangshallen. Du finder også en række lounger i Charlotte Lufthavn i hallerne. Brug informationerne nedenfor til at planlægge din rejse.

Hal A

 • American
 • Delta

Hal A nord

 • Air Canada
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • United
 • Via Air

Hal B

 • American
 • American Airlines Admirals Club

Hal C

 • American
 • American Eagle

Hal D

 • American
 • Lufthansa

Hal E

 • American Eagle

Udenrigshal i CLT Lufthavn

Udenrigsfly afgår fra hal D, mellem gate D1 og D13. CLT har direkte ruter til 36 internationale destinationer.

Restauranter i CLT

Rejsende kan vælge mellem mere end 50 forskellige spisesteder i CLT. Her kan de blandt andet købe morgenmad, søde sager, snacks og internationale retter. Mange af spisestederne i CLT Lufthavn ligger i atriet, før sikkerhedskontrollen og i de forskellige haller.

Sådan kommer du rundt i CLT

Charlotte Douglas er en lille lufthavn, så det er nemt at komme rundt i hallerne til fods. Hovedterminalen er omgivet af hal A til E. Hvis du har brug for særlig assistance, er det tilgængeligt via dit luftfartsselskab.

Aktiviteter i CLT

Charlotte Douglas Lufthavn har en række aktiviteter, herunder et kunstprogram, der er tilgængeligt for offentligheden. Her promoveres byen og den omkringliggende region. Der ligger også en række butikker i Charlotte Lufthavn. Der ligger spaer i CLT i transitområderne omkring A/B og D/E, hvor rejsende kan få massage.

Valutaveksling i CLT

Vekselkontorerne i CLT Lufthavn er placeret i atriet, i hal D og i billetsalgsområde D.

Hoteller i nærheden af CLT

Der ligger flere lufthavnshoteller og indkvarteringsmuligheder tæt på CLT. Så uanset om du har en mellemlanding eller har brug for et sted at sove i forbindelse med et besøg, er der mange muligheder for dig.

Seværdigheder i nærheden af CLT

 • Freedom Park
 • Lake Wylie
 • UNC Charlotte Botanical Gardens
 • U.S. National Whitewater Center

Få flere oplysninger om CLT her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.