Gå til hovedindhold

Chhatrapati Shivaji Internationale Lufthavn (bom)

Leder du efter et alternativ til den traditionelle shuttlebus eller taxa til eller fra Mumbai Lufthavn? Uanset om du skal fra Mumbai lufthavn til Gateway of India eller fra Navi Mumbai til Mumbai lufthavn, kan du komme frem til dit bestemmelsessted med Uber-appen, som du allerede kender. Anmod om en tur til og fra BOM med bare et tryk på en knap.

3VQ8+R6 Mumbai, Maharashtra, India

Reservér en tur med Uber på forhånd til Chhatrapati Shivaji Internationale Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Chhatrapati Shivaji Internationale Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/05.

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 500 større lufthavne.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • 1-4

  Outstation rides in spacious SUVs

Afhentning ved Mumbai Lufthavn (BOM)

Send din anmodning, når du er klar til at gå uden for terminalen

Vælg den turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og mængden af bagage.

Tjek appen for flere oplysninger

Når du skal anmode om en tur, skal du følge rutebeskrivelsen i appen.

Mød din chauffør

I Terminal 2 mødes du med din chauffør ved P7 West og i Terminal 1 er det ved et af stederne til bilafhentning.

Mumbai Lufthavn kort

Chhatrapati Shivaji Internationale Lufthavn har to hovedpassagerterminaler. Terminal 1 håndterer kun indenrigsfly, mens der fra Terminal 2 er både internationale fly og indenrigsfly.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Ja. Tryk her for at se en liste over lufthavne i hele verden, hvor du kan anmode om en tur med Uber.

 • Prisen for en Uber-tur til (eller fra) BOM afhænger af faktorer såsom den anmodede turtype, turens forventede længde og varighed, vejafgifter og den aktuelle efterspørgsel på ture.

  Du kan se den forventede pris, inden du anmoder, ved at indtaste dit afhentningssted og din destination i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så anmoder om en tur, ser du din faktiske pris i appen baseret på realtidsfaktorer.

 • Afhentningsstederne kan afhænge af den anmodede turtype og lufthavnens størrelse. Følg instrukserne i appen, som viser, hvor du skal møde din chauffør. Du kan også kigge efter skilte, der viser vej til lufthavnens særlige samkørselsområder.

  Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Flere oplysninger

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Information til rejsende i Mumbai Lufthavn

Chhatrapati Shivaji Maharaj Internationale Lufthavn (BOM) er den 2. travleste lufthavn i Indien målt på antallet af passagerer. Den har over 47 millioner rejsende hvert år. BOM Lufthavn ligger omkring 24 kilometer nordvest for det centrale Mumbai. Det tager cirka 30 minutter at køre turen under gode trafikale forhold.

Terminalerne i Mumbai Lufthavn

Chhatrapati Shivaji Lufthavn består af 2 passagerterminaler: Terminal 1 og Terminal 2. Terminal 1 i Mumbai Lufthavn benyttes til indenrigsflyvninger. Terminal 2 i Mumbai Lufthavn benyttes både til udenrigs- og indenrigsflyvninger. Der ligger flere lounger i Mumbai Lufthavn rundt om i lufthavnen. Brug informationerne nedenfor til at planlægge din rejse.

Terminal 1 i BOM

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet
 • CIP Lounge
 • Loyalty Lounge
 • Pranaam GVK Lounge

Terminal 2 i BOM

Terminal 2 i BOM er fordelt på 4 etager. Her holder en række internationale luftfartsselskaber til, herunder British Airways, Emirates og United. Rejsende kan flyve direkte fra BOM til mere end 43 internationale destinationer.

Restauranter i Mumbai Lufthavn

Rejsende til og fra BOM kan finde traditionel indisk mad og velkendte internationale fastfood-kæder. Der ligger et madmarked efter sikkerhedskontrollen i udenrigsterminalens afgangshal (Terminal 2).

Sådan kommer du rundt i Mumbai Lufthavn

Terminal 1 og Terminal 2 er delt af landingsbaner og ligger 3 miles fra hinanden. Du kan rejse gratis mellem de 2 terminaler med en lufthavnsbus fra Mumbai Lufthavn, hvis du fremviser en gyldig flybillet. Du skal gennem sikkerhedskontrollen igen. Sørg derfor for at have god tid ved din mellemlanding, hvis du skal skifte terminal. Terminal 2 er fordelt på 4 etager og har 48 rulletrapper og 75 elevatorer. Terminalen har også 42 rullende fortove.

Aktiviteter i Mumbai Lufthavn

Chhatrapati Shivaji Maharaj har en række aktiviteter, herunder forskellige forestillinger og udstillinger i løbet af året. Børn kan lege i legeområdet, der er placeret på 3. og 4. etage i Terminal 2. Rejsende fra Mumbai Lufthavn kan shoppe i de mange butikker, herunder butikker med traditionel indisk mode og internationalt anerkendte butikker.

Valutaveksling i BOM

Der ligger flere vekselskranker i BOM, herunder: ved afgange og ankomster i Terminal 1, på 4. etage af afgangshallen (indtjekning), på 1. etage af ankomsthallen, på 2. etage af ankomsthallen, på 2. etage (transfer ved indenrigsflyvninger), på 4. etage SHA og på 2. etage af ankomsthallen i Terminal 2.

Hoteller i nærheden af BOM Lufthavn

Der ligger mange hoteller og indkvarteringsmuligheder tæt på BOM. Så uanset om du har en mellemlanding eller har brug for et sted at sove i forbindelse med et besøg, er der mange muligheder for dig. Der er også mange muligheder i det centrale Mumbai eller i Hiranandani Gardens, som ligger under 3 miles væk fra lufthavnen.

Seværdigheder i nærheden af BOM

 • Gateway of India
 • ISKCON-templet i Mumbai
 • Juhu Beach
 • Mani Bhavan (Mahatma Gandhis hjem)

Få flere oplysninger om BOM her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.