Gå til hovedindhold

Nashville Internationale Lufthavn (bna)

Leder du efter et alternativ til den traditionelle shuttlebus eller taxa til eller fra Nashville Lufthavn? Uanset om du skal fra BNA til Broadway eller fra centrum af Nashville til BNA, kan du komme frem til dit bestemmelsessted med Uber-appen, som du allerede kender. Anmod om en tur til og fra BNA med bare et tryk på en knap.

1 Terminal Drive, Nashville, TN 37214
+1 615-275-1675

Reservér en tur med Uber på forhånd til Nashville Internationale Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Nashville Internationale Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/28.

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 500 større lufthavne.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • UberX

  1-4

  Prisbillige hverdagsture

 • Komfort

  1-4

  Nyere biler med ekstra benplads

 • UberXL

  1-6

  Billige ture til op til seks personer

 • Uber Green

  1-4

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/6

Afhentning ved Nashville Lufthavn (BNA)

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i BNA lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg skiltene til Ground Transportation Center

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i BNA direkte i appen. Afhentningsstedet i BNA ligger på 1. etage af Ground Transportation Center. Kig efter skilte, hvor der står "Ride App Pickup."

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i BNA, du har fået tildelt i appen ved den første kantsten i Ground Transportation Center i områderne A1-B3. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

Nashville Lufthavn kort

Nashville Lufthavn består af fire forhaller, og den internationale terminal ligger i transithal A.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Ja. Tryk her for at se en liste over lufthavne i hele verden, hvor du kan anmode om en tur med Uber.

 • Prisen for en Uber-tur til (eller fra) BNA afhænger af faktorer såsom den anmodede turtype, turens forventede længde og varighed, vejafgifter og den aktuelle efterspørgsel på ture.

  Du kan se den forventede pris, inden du anmoder, ved at indtaste dit afhentningssted og din destination i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så anmoder om en tur, ser du din faktiske pris i appen baseret på realtidsfaktorer.

 • Afhentningsstederne kan afhænge af den anmodede turtype og lufthavnens størrelse. Følg instrukserne i appen, som viser, hvor du skal møde din chauffør. Du kan også kigge efter skilte, der viser vej til lufthavnens særlige samkørselsområder.

  Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

 • Lufthavnskoden BNA er en forkortelse for Berry Field Nashville.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Information til rejsende i Nashville Lufthavn

Nashville Internationale Lufthavn betjenes i øjeblikket af 20 luftfartsselskaber og har 575 daglige afgange og ankomster. Nashville Lufthavn er indgangsporten til Tennessee og ligger omkring 14 kilometer fra det centrale Nashville, som er statens hovedby. Det svarer til en køretur på cirka 15 minutter under gode trafikale forhold.

Terminaler i Nashville Lufthavn

BNA Lufthavn består af én hovedterminal, som hedder Robert C.H. Mathews Jr.- terminalen. Terminalen består af 4 haller (A-D), som har 44 gates i alt. Brug informationerne nedenfor til at planlægge din rejse.

Hal A

 • Air Canada
 • Frontier
 • United

Hal B

 • Alaska
 • Boutique Air
 • British Airways
 • Contour
 • Delta
 • JetBlue
 • Sun Country
 • WestJet

Hal C

 • American
 • Southwest

Udenrigsterminaler i BNA

BNA Lufthavn har direkte ruter til Bahamas, Canada, den Dominikanske Republik, Jamaica og Mexico, samt en direkte rute til London Heathrow. Udenrigsflyvninger fra Nashville Lufthavn afgår fra hal A og B.

Restauranter i Nashville Lufthavn

Der er mere end 20 spisesteder i Mathews-terminalen. Her kan rejsende blandt andet købe kaffe, sushi, fastfood og sandwicher inden afgang. Det store madområde i Nashville Lufthavn ligger i hal C, men der er spisesteder i alle haller.

Sådan kommer du rundt i Nashville Lufthavn

BNA Lufthavn består af én hovedterminal til passagerer. Yderligere hjælp i lufthavnen er tilgængelig via dit luftfartsselskab, hvis du har brug for det.

Aktiviteter i Nashville Lufthavn

BNA Lufthavn har en række kunstudstillinger, som alle arrangeres gennem deres Arts at the Airport-program. Her udstilles værker af lokale, regionale og nationale kunstnere til glæde for lufthavnen og dens passagerer. Kunst i BNA er ikke kun begrænset til visuel kunst. Musik er en vigtig del af Nashvilles kultur, og der er daglige live-koncerter i lufthavnen.

Rejsende kan få massage i hal B og C. Hal C huser en salon, som tilbyder negle- og hårbehandlinger. Der ligger to legeområder til børn i hal A og B.

Valutaveksling i Nashville Lufthavn

Passagerer fra Nashville Internationale Lufthavn kan veksle valuta i lufthavnens bank, som ligger mellem hal A og B, eller i rejsecenteret, som ligger mellem hal C og D.

Hoteller i nærheden af Nashville Lufthavn

Der ligger mange hoteller og indkvarteringsmuligheder tæt på BNA. Så uanset om du har en mellemlanding eller har brug for et sted at sove i forbindelse med et besøg, er der mange muligheder for dig.

Seværdigheder i nærheden af Nashville Lufthavn

 • Cumberland Park
 • Koncertsteder med livemusik omkring Music Row og Lower Broadway
 • Kunst- og historiemuseerne i Nashville

Få flere oplysninger om Nashville Internationale Lufthavn her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.