Gå til hovedindhold

Phoenix-Mesa Gateway Lufthavn (AZA)

Lige meget hvilket ærinde du har i Mesa Lufthavn, kan du altid få en tur til eller fra AZA.

Mesa, AZ 85212
+1 480-988-7600

Reservér en tur med Uber på forhånd til Phoenix-Mesa Gateway Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Phoenix-Mesa Gateway Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/06.

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere de nærmere detaljer, så du selv slipper for at finde vej i en fremmed by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • UberX

  1-3

  Prisvenlige hverdagsture

 • Komfort

  1-3

  Nyere biler med ekstra benplads

 • UberXL

  1-5

  Billige ture til op til fem personer

 • Uber Green

  1-3

  Low-emission rides

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

1/6

Sådan får du en tur fra Mesa Lufthavn

Anmod om en tur

Vælg den turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagage.

Tjek appen for flere oplysninger

Afhentningsstedet kan variere, alt efter hvilken type tur du anmoder om. Følg instruktionerne i appen, og mød din chauffør ved kantstenen eller på et specifikt afhentningssted.

Bekræft din placering

Gå til det afhentningssted, der vises i appen (bemærk: Det er ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang). Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Flere oplysninger

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Information til rejsende i Mesa Lufthavn

Phoenix-Mesa Gateway Lufthavn, som ligger i Mesa, Arizona, har mere end 1,3 millioner rejsende om året. AZA Lufthavn ligger 32 kilometer fra centrum af Mesa, hvilket svarer til en køretur på 25 minutter under gode trafikale forhold. AZA ligger 61 kilometer fra centrum af Phoenix, hvilket svarer til en køretur på ca. 40 minutter.

Mesa Lufthavnsterminal

I Charles L. Williams-terminalen, Mesa Lufthavns største terminal, ligger lufthavnens gates samt butikker og restauranter. Tre luftfartsselskaber flyver til og fra AZA: Allegiant, Swoop og WestJet. Nogle af flyruterne er sæsonbestemte og kan blive ændret, så tjek altid de aktuelle flyafgange på lufthavnens hjemmeside.

Restauranter i Mesa Lufthavn

De flyrejsende kan købe mad og drikke flere steder i Mesa Lufthavn. Der er bl.a. en amerikansk restaurant, en café, der sælger et udvalg af mad, kaffe og kage, samt en gavebutik, der sælger snacks og kolde drikkevarer.

Aktiviteter i Mesa Lufthavn

Til rejsende, der godt kan lide at shoppe, er der 2 butikker i Phoenix-Mesa Gateway Lufthavn, som sælger forskellige ting, bl.a. magasiner, bøger, souvenirs, gaver og snacks.

Hoteller i nærheden af Mesa Lufthavn

Uanset om du har en mellemlanding, dit fly bliver forsinket, eller du bare mangler et sted at sove, når du skal besøge seværdigheder i nærheden af Phoenix-Mesa Gateway Lufthavn, så er der masser af hoteller og andre overnatningsmuligheder i både Chandler, Mesa, Phoenix m.fl.

Seværdigheder i nærheden af Mesa Lufthavn

 • Papago Park, Phoenix
 • Rose garden, Mesa
 • Usery Mountain Regional Park, Mesa

Få flere oplysninger om AZA her.

Facebook
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.