Gå til hovedindhold

Hartsfield-Jackson Atlanta Internationale Lufthavn (atl)

Leder du efter et alternativ til den traditionelle shuttlebus eller taxa til eller fra Atlanta Lufthavn? Uanset om du skal fra ATL lufthavn til Georgia akvarium eller Atlantas botaniske have til ATL, kan du komme frem til dit bestemmelsessted med Uber-appen, som du allerede kender. Anmod om en tur til og fra ATL med bare et tryk på en knap.

6000 N. Terminal Parkway, Atlanta, GA 30320
+1 800-897-1910

Reservér en tur med Uber på forhånd til Hartsfield-Jackson Atlanta Internationale Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Hartsfield-Jackson Atlanta Internationale Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/05.

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 500 større lufthavne.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • UberX

  1-4

  Prisbillige hverdagsture

 • Komfort

  1-4

  Nyere biler med ekstra benplads

 • UberXL

  1-6

  Billige ture til op til seks personer

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/5

Afhentning ved Atlanta Lufthavn (ATL)

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i Atlanta lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg skiltene til området for samkørselsafhentninger i ATL ved hver terminal.

Exit the Terminal

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i ATL direkte i appen.

I indenrigsterminalen skal du gå ud fra nederste etage for alle afhentningssteder i Atlanta lufthavn.

I den internationale terminal skal du gå ud fra ankomstetagen for alle afhentningssteder i Atlanta lufthavn.

Bekræft din placering

Vælg din terminal og det afhentningssted i ATL, som vises i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang.

Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

Atlanta Lufthavn kort

Forhal A-E er til indenrigsfly, og transithal F er til internationale fly. Du kan finde parkering rundt omkring transithal T.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Ja. Tryk her for at se en liste over lufthavne i hele verden, hvor du kan anmode om en tur med Uber.

 • Prisen for en Uber-tur til (eller fra) ATL afhænger af faktorer såsom den anmodede turtype, turens forventede længde og varighed, vejafgifter og den aktuelle efterspørgsel på ture.

  Du kan se den forventede pris, inden du anmoder, ved at indtaste dit afhentningssted og din destination i Ubers prisberegner ovenfor. Når du så anmoder om en tur, ser du din faktiske pris i appen baseret på realtidsfaktorer.

 • Afhentningsstederne kan afhænge af den anmodede turtype og lufthavnens størrelse. Følg instrukserne i appen, som viser, hvor du skal møde din chauffør. Du kan også kigge efter skilte, der viser vej til lufthavnens særlige samkørselsområder. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Flere oplysninger

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Information til rejsende i Atlanta Lufthavn

Hartsfield-Jackson Atlanta Internationale Lufthavn er den travleste lufthavn i verden med et gennemsnit på 275.000 rejsende om dagen. Lufthavnen ligger i et forstadsområde på størrelse med Massachusetts kun 16 kilometer fra det centrale Atlanta. Lufthavnen er dermed det perfekte springbræt for både erhvervsrejsende og ferierende.

Terminaler i Atlanta Lufthavn

Hartsfield består af 2 terminaler: Atlanta Lufthavn Indenrigsterminal og Udenrigsterminal. Terminalerne ligger i modsatte ender af lufthavnen og har 7 haller i alt:

 • Hal T ligger ved siden af Indenrigsterminalen
 • Hal F liger i Udenrigsterminalen
 • Hallerne A, B, C, D og E ligger i alfabetisk rækkefølge mellem Indenrigsterminalen og Udenrigsterminalen. Hal A er tættest på Indenrigsterminalen

Der ligger flere lounger i ATL Lufthavn i begge terminaler, herunder American Airline Admirals Clubs, Delta Sky Club og United Club. Brug informationerne nedenfor til at planlægge din rejse.

Indenrigsterminal i Atlanta Lufthavn

I den nordlige terminal kan du tjekke ind hos disse luftfartsselskaber:

 • Alaska
 • American
 • Boutique Air
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • Spirit
 • United

I den sydlige terminal kan du tjekke ind hos Delta.

Udenrigsterminal i Atlanta Lufthavn

Udenrigsterminalen er fordelt på tre etager og huser gate F1 til F14 i hal F. Afgangsetagen har direkte forbindelse til korttidsparkeringspladser og ankomstetagen. Fra Udenrigsterminalen er der forbindelse til mere end 75 destinationer i 50 lande med luftfartsselskaber som British Airways og KLM.

Restauranter i Atlanta Lufthavn

Der er over 110 spise- og drikkesteder i Hartsfield-Jackson Atlanta Internationale Lufthavn, herunder alt fra internationale fastfood-kæder til gourmetrestauranter med bordbetjening. Restauranterne og spisestederne i ATL Lufthavn ligger i hallerne og atriet.

Sådan kommer du rundt i Atlanta Lufthavn

Atlanta Lufthavn har sit eget underjordiske transportsystem, kaldet Plane Train, som forbinder alle hallerne med Indenrigsterminalen og Udenrigsterminalen. Togene består af 4 togsæt og kører i en ring på 5 kilometer hver 2. minut. Togene fragter i gennemsnit over 200.000 passagerer om dagen. Passagerer kan også benytte SkyTrain, som kører uden for lufthavnen. Her kan der opnås forbindelse til Georgia International Convention Center fra nogle af de største lufthavnshoteller.

Aktiviteter i Atlanta Lufthavn

Hartsfield har et stort udvalg af attraktioner, herunder et kunstprogram, der udstilles i forskellige områder af lufthavnen. Nogle udstillinger er permanente, mens andre udskiftes. ATL afholder 4 årlige koncerter i lufthavnens atrium. Der er en 1.000 kvadratfod stor hundepark til dyreelskere. Hvis du har tid til at shoppe, har Atlanta Lufthavn alt fra kiosker til butikker.

Valutaveksling i Atlanta Lufthavn

Passagerer i Atlanta Lufthavn kan veksle valuta på et af de mange vekselsteder i hal A, B, D, E og F samt i atriet.

Hoteller i nærheden af Atlanta Lufthavn

Der ligger over 60 lufthavnshoteller og indkvarteringsmuligheder tæt på ATL. Så uanset om du har en mellemlanding eller har brug for et sted at sove i forbindelse med et besøg, er der mange muligheder for dig.

Seværdigheder i nærheden af Atlanta Lufthavn

 • Atlanta's Botanical Garden
 • Centennial Olympic Park
 • Zoo Atlanta

Få flere oplysninger om ATL her.

Facebook
Instagram
Twitter

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.