Gå til hovedindhold
Uber
Uber

Amsterdam Lufthavn Schiphol (AMS)

Uanset om du skal fra Schiphol til Amsterdam centrum eller fra Amsterdam centrum til Schiphol, kan du regne med Uber.

Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol, Netherlands
+31 20-794-0800

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en knap, og få lufthavnstransport til og fra mere end 500 større destinationer.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og din chauffør håndtere detaljerne, så du ikke skal finde rundt i en ukendt by.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og betaling uden kontanter, også selvom du er et nyt sted.

Prøvepriserne for passagerer er kun estimater og afspejler ikke variationer på baggrund af rabatter, forsinkelser eller andre faktorer. Faste priser og minimumspriser kan være gældende. Faktiske priser kan variere.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Black1-4

  Premium rides in luxury cars

 • Van1-7

  Spacious rides for groups up to 7

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn din app for at anmode om en tur, når du er klar. Vælg den turmulighed, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutebeskrivelser om afhentningssteder direkte i appen. Der er muligvis også skilte i lufthavnen.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted, du har fået tildelt i appen. Bemærk, at dette sted ikke altid ligger ved din nærmeste udgang. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende i appen.

Wi-Fi i AMS

Der er gratis Wi-Fi i alle indendørsområder i Amsterdam Lufthavn. Log på Schiphol Lufthavns netværk i op til fire timer. Du kan logge på igen efter de fire timer.

Parkering i Schiphol

Der er flere parkeringsmuligheder i Schiphol. P1 Korttidsparkering er til afhentning og aflevering, og P3 Langtidsparkering tilbyder parkering i længere tid.

Bagageopbevaring i Schiphol Lufthavn

Du kan bruge Schiphols bagageopbevaring til at opbevare både håndbagage og indtjekket bagage i op til 30 dage. Den ligger i kælderen mellem Ankomstområde 1 og 2, og prisen for bagageopbevaring i Schiphol er ikke baseret på vægt, men bagagetype.

Uber er tilgængelig i Amsterdam Lufthavn, så du kan nyde en behagelig og praktisk tur til din destination.

Tjek Uber-appen, når du har anmodet om en tur, for at finde dit afhentningssted.

Selvom en tur ikke er ret lang, kan Uber-priser til og fra Schiphol Lufthavn stadig blive påvirket af tid, trafik og andre faktorer. Se Ubers prisberegner for omtrentlige turpriser.

Afhentningstider kan variere afhængigt af tidspunktet på dagen, hvor meget trafik der er m.m.

Kører du med Uber?

Find ud af, hvordan du giver passagererne den bedst mulige tur til og fra lufthavnen – fra opsamling af passagerer til at overholde lokale love og regler.

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv kørt til eller hentet i mere end 500 lufthavne verden over.

Uber er det perfekte valg for rejsende til og fra Amsterdam Schiphol Lufthavn (AMS). Schiphol Lufthavn ligger omkring 20 minutter fra Amsterdams bymidte. Lufthavnen er let tilgængelig for rejsende til og fra Amsterdam. De fantastiske transportforbindelser, herunder tog, bus og taxa, til og fra AMS Lufthavn betyder også, at lufthavnen er et godt valg for rejsende til og fra andre dele af Holland. Uber er også tilgængelig og sikrer dig nem transport, uanset hvor du skal hen.

Terminalerne i Schiphol

Schiphol består af én hovedpassagerterminal fordelt på tre etager. I stueetagen i Schiphol-terminalen finder du ankomsthallen, restauranter, caféer, et supermarked og et hav af andre tjenester, som opbevaringsskabe og en frisør. På 1. etage finder du indtjekningsområderne og afgangshallen. På 3. etage finder du VIP-loungerne. Disse luftfartsselskaber flyver blandt andet fra AMS:

 • Croatia
 • Delta
 • HOP!
 • Jet2.com
 • United

Restauranter i Schiphol Lufthavn

Amsterdam Schiphol har et bredt udvalgt af steder, hvor du kan købe mad og drikke. Herunder fastfood-kæder, caféer, restauranter og barer. Restauranterne i Amsterdam Lufthavn serverer mad fra hele verden: fra friske middelhavsretter til hollandske klassikere – her findes noget for enhver smag.

Sådan kommer du rundt i AMS

Det er let at komme rundt til fods i Schiphol Lufthavn, da der kun er én passagerterminal.

Aktiviteter i AMS

Du får altid en unik oplevelse i Schiphol Lufthavn, fra legetøj og gadgets til ost og chokolade. Hvorfor ikke forkæle dig selv med en lækker gave inden din afgang? Hvis du er interesseret i kosmetik, kan du finde alle dine yndlingsmærker hos butikkerne i Amsterdam Lufthavn. Der er også mange toldfri butikker, du kan udforske i AMS Lufthavn, hvilket gør AMS til det perfekte sted at købe en unik, toldfri gave med hjem til venner og familie.

Valutaveksling i Schiphol

Serviceskranken til valutaveksling hos ABN AMRO Exchange Schiphol kan veksle til mere end 60 forskellige valutaer og er perfekt, hvis du ønsker en smule kontanter i lommen, inden du begynder at udforske Amsterdam. Veksling af valuta til en værdi på minimum 200 euro er gratis. Du skal betale et mindre gebyr, hvis du veksler mindre end det. Derfor er det smartest at veksle større beløb, hvis dit ophold er af længere varighed.

Hoteller i nærheden af Amsterdam Lufthavn

Der er mange hoteller, som kun ligger en kort køretur fra AMS Lufthavn med Uber. Der er også mange hoteller inden for gåafstand fra Amsterdam Lufthavn. Du kan altid være sikker på at få en god nats søvn, uanset hvornår på døgnet du ankommer. Mange af hotellerne tilbyder også kontorfaciliteter, hvilket er perfekt for erhvervsrejsende på farten.

Seværdigheder i nærheden af Schiphol

Der er mange ting at lave, hvis du har en mellemlanding i Schiphol Lufthavn. Hvis du er klar til en kort udflugt til Amsterdam centrum, kan du blandt andet se:

 • Anne Franks hus
 • Dam-pladsen
 • Rijksmuseum
 • Kongeslottet

Få flere oplysninger om AMS her.