Please enable Javascript
Прескочи към основното съдържание

Home > Ride > Airports > SAW

Насрочете превоз до Sabiha Gökçen International Airport

(Летище Istanbul Sabiha Gökçen International Airport)

Give us a few details, and we’ll find you a ride to the airport.

search
Откъде?
Navigate right up
search
Накъде?

Getting to SAW Airport

Летите от Летище Istanbul Sabiha Gökçen International Airport? Uber премахва стреса от уреждането на оставяне. Независимо дали пътувате с вътрешен, или международен полет, Uber ви предлага възможности – от частни пътувания до първокласни автомобили или по-изгодни варианти. В няколко бързи стъпки можете да заявите пътуване още сега или да резервирате пътуване за по-късно.

SAW airline terminals

Имайте предвид, че някои авиокомпании летят от няколко терминала. Проверете официалния уеб сайт на летището за промени в услугата.

Your car options to SAW

Взимане от Летище Istanbul Sabiha Gökçen International Airport (SAW)

Отворете приложението, за да заявите пътуване

Когато сте готови, отворете приложението на Uber, за да заявите пътуване до крайната си точка. Изберете вариант за трансфер до летище SAW според големината на групата и необходимото място за багаж.

Следвайте инструкциите в приложението

Ще получите инструкции за местата за взимане на Летище Sabiha Gökçen Airport директно в приложението. Възможно е местата за взимане да се различават в зависимост от терминала. В Летище Istanbul Sabiha Gökçen International Airport също може да има обозначения за взимане за споделени пътувания.

Срещнете се с шофьора

Отидете на мястото за взимане от SAW, посочено в приложението. Имайте предвид, че това място невинаги е пред най-близкия до вас изход. В приложението ще са посочени името на шофьора, регистрационният номер и цветът на колата. Проверете превозното средство, преди да се качите. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се с него чрез приложението.

Top questions about SAW Airport

  • За международни полети препоръчваме да пристигнете на летището 3 часа по-рано. Не забравяйте да проверите очакваното време на пътуване, когато резервирате взимането, за да стигнете навреме до летището.

  • Шофьорът ви с Uber ще ви закара до входа за заминаващи на посочения от вас терминал.

  • Цената на пътуване с Uber от летище SAW зависи от фактори като типа на заявеното пътуване, очакваното разстояние и продължителност на пътуването, пътните такси и текущото търсене на пътувания.

    Можете да видите очакваната цена, преди да заявите пътуването, като отворите тук и въведете мястото за взимане и крайната точка. След това, когато заявите пътуване, ще виждате в приложението действителната цена, базирана на различни фактори в реално време.

  • Не, но можете да видите други опции за оставяне, след като предоставите информацията за пътуването си по-горе.

  • Шофьорът ви има упътвания как да ви закара до крайната точка (включително кой е най-бързият маршрут дотам), но винаги можете да поискате определен маршрут. Възможно е да има пътни такси.

See other airports near SAW

Не летите от SAW? Вижте информация за други летища в района.

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с дейността на компанията, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града.