Прескочи към основното съдържание
Uber
Uber

Летище Istanbul Sabiha Gökçen International Airport (SAW)

Независимо дали пътувате от летище SAW Airport до Истанбул, или в обратната посока, можете да разчитате на Uber, за да стигнете.

Sanayi Mh., 34906 Pendik/Istanbul, Turkey
+90 216-588-88-88

Още по-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосване на 1 бутон получавате превоз до и от летището в над 500 основни центъра.

Придвижвайте се като местни

Оставете на приложението и на вашия шофьор да се занимават с подробностите по придвижването ви в непознатия за вас град.

Чувствайте се като у дома си с Uber

Открийте своите любими функционалности, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане, дори когато сте на ново място.

Инструмент на Uber за очаквани цени

Примерните цени за пътници са прогнозни стойности и не отразяват възможните разлики поради отстъпки, закъснения заради натоварване на пътищата и други фактори. Възможно е да има фиксирани и минимални такси. Действителните цени може да са различни.

Начини да пътувате

 • Taxi Yellow1-4

  Taxi rides made easy

 • Taxi Turquoise1-4

  Premium taxi ride with comfortable vehicle

Как да пътувате с Uber от летището

Отворете приложението, за да заявите пътуване

Когато сте готови да излезете, отворете приложението, за да заявите пътуване. Изберете вариант според броя хора и нужното място за багаж.

Следвайте инструкциите в приложението

Ще получите указания за мястото за взимане директно в приложението. На летището също може да има знаци.

Срещнете се с шофьора

Отидете на мястото за взимане, посочено в приложението. Имайте предвид, че това място невинаги е до най-близкия изход. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

Съвети за летище Istanbul Airport

Wi-Fi на летище Istanbul Airport

Въпреки че на летище Sabiha Airport не се предлага безплатна Wi-Fi връзка, посетителите могат да получат безжичен достъп до интернет на ниска фиксирана цена. На летище Sabiha Gökçen има 8 павилиона, в които можете да се свържете с интернет.

Паркиране на летище Istanbul Sabiha Gökçen Airport

На летище Sabiha Gökçen International Airport има многоетажен паркинг, достъпен пеша от сградата на терминала, където се предлагат различни варианти за паркиране.

Гардероб за багаж на летище Sabiha Gökçen

Гардеробът за багаж в залата за международни полети е отворен денонощно и срещу малка такса можете да оставите на съхранение излишния си багаж. На летище Sabiha Airport се предлагат и услуги за пренасяне на багаж.

Най-често задавани въпроси от пътници

Uber се предлага на летище SAW, така че можете да получите комфортно и удобно пътуване, където и да отивате.

За да откриете мястото за взимане, проверете в приложението на Uber, след като заявите пътуване.

Even if a trip is not very long, Uber rates to and from Sahiba Gökçen Airport may still be affected by time, traffic, and other factors. Check the Uber price estimator for approximate trip prices.

Времето за взимане може да е различно в зависимост от часа, колко шофьори има на пътя и други фактори.

Още информация

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 500 летища по света.
Намерете летище

Какво да правите в терминала на летище Istanbul Airport

Uber е идеалният вариант за пристигащи или заминаващи от летище SAW. Идеално разположено за пътуващите до източната част на града, летище Sabiha Gökçen Airport е едно от най-натоварените летища в Истанбул – ежегодно то посреща над 25 милиона пътници. Летище Sabiha Gökçen Airport се намира в азиатската част на Истанбул, на около 50 километра от центъра на града. То е добър вариант за пътуващите до азиатската част на града или до град Дарика, особено с оглед на модерния си пътническия си комплекс с площ от 320 000 квадратни метра.

Терминал на летище Istanbul Airport

Терминалът на летище Sabiha Gökçen Airport е разположен в една сграда, обслужваща и международните, и вътрешните полети с 112 гишета за чекиране. На летището и в съседните сгради ще откриете конферентен център и VIP сграда, както и автомобилен паркинг, хотел и заведения за хранене. Авиолиниите, извършващи полети от Sabiha Airport, включват:

 • Emirates
 • flydubai
 • Qatar
 • SunExpress
 • Turkish Airlines

Придвижване на летище SAW

Сградата на терминала на летище SAW е само една, така че няма нужда да се тревожите за совалка между терминалите. На разположение на пътуващите до и от летището са няколко варианти за транспорт, включително таксита, автобуси, влакове и Uber. Директна връзка към магистралата ТЕМ осигурява лесен достъп до центъра на Истанбул за използващите услугата за коли под наем от летище Istanbul Sabiha Gökçen Airport. Паркингът на 4 етажа е идеален, ако шофирате собственото си превозно средство до летището.

Какво да правите на летище Sabiha Gökçen Airport

Целогодишно отворените многобройни магазини на летище SAW ще ви предложат подходящото решение, каквото и да търсите: от принадлежности за пътуване до сувенири за близки и приятели. На площ от 4500 квадратни метра се предлагат множество безмитни услуги.

Салони на летище Sabiha Gökçen Airport

На летище SAW има множество салони, както в залата за вътрешни полети, така и в тази за международни, където можете да си починете от шума и оживлението на летището.

Хотели близо до летище Sabiha Gökçen Airport

На самото летище Sabiha Airport има един хотел, което е чудесен вариант, ако имате престой или пристигате в Истанбул рано сутринта. 3-етажният хотел предлага 128 стаи и всичко необходимо на пътниците, като и връзка към контролираните зони на летището и тези със свободен достъп. На 30 минути от летището ще откриете множество достъпни варианти за настаняване, както и хотели от по-висок клас. В много от хотелите има конферентни зали и бизнес центрове за нуждите на пътуващите по работа.

Интересни места близо до летище SAW

Ако при по-дълъг престой на летище Sabiha Airport ви остане време да посетите историческия център на Истанбул, там ще откриете немалко забележителности, които включват:

 • Синята джамия
 • Кула „Галата“
 • Капалъ Чарши
 • Света София
 • Топкапъ сарай

Повече информация за летище Istanbul SAW ще намерите тук.

Facebook
Instagram
Twitter