Прескочи към основното съдържание

Летище Pittsburgh International Airport (pit)

Търсите алтернатива на традиционния трансфер или такси от/до Летище Pittsburgh Airport? Независимо дали пътувате от летище Pittsburgh Airport до зоологическата градина в Питсбърг, или от центъра на града до летище PIT, можете да стигнете до целта си с вече познатото ви приложение на Uber. Заявете пътуване до и от PIT с едно докосване на бутон.

1000 Airport Boulevard, Питсбърг, PA 15231
+1 412-472-3525

Можете предварително да резервирате пътуване с Uber от Летище Pittsburgh International Airport

Планирайте още днес, като резервирате пътуване с Uber до Летище Pittsburgh International Airport. Можете да заявете пътуване до 30 дни преди полета по всяко време, в който и да е ден от годината.
Крайна точка
Изберете дата и час

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/27.

Възможно е Uber Reserve да не се предлага за вашето място за взимане

По-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосването на един бутон можете да поръчате превоз между летището и над 500 основни точки.

Ориентирайте се като местен

Приложението и шофьорът ви ще се погрижат за вас, за да не се налага да се ориентирате в непознат град.

Пътувайте без притеснения с Uber

Намерете любимите си функции, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане дори когато сте на ново място.

Начини да пътувате в района

 • UberX

  1-4

  Достъпни ежедневни пътувания

 • Комфорт

  1-4

  По-нови коли с повече място за краката

 • UberXL

  1-6

  Пътувания на достъпна цена за групи до 6 души

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/5

Място за взимане: Летище Pittsburgh Airport (PIT)

Отворете приложението, за да заявите пътуване

Когато сте готови, отворете приложението на Uber, за да заявите пътуване до крайната си точка. Изберете вариант за трансфер до летище PIT според големината на групата и необходимото място за багаж.

Излезете от зоната за получаване на багаж

Ще получите указания за местата за взимане от летище Pittsburgh Airport директно в приложението. Излезте от Изход 4 и намерете тротоара с лилавата зона за взимане за търговски цели.

Срещнете се с шофьора

Отидете на мястото за взимане на летище PIT, посочено в приложението. Имайте предвид, че това място невинаги е пред най-близкия до вас изход. В приложението ще са посочени името на шофьора, регистрационният номер и цветът на колата. Проверете превозното средство, преди да се качите. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се с него чрез приложението.

Карта на Летище Pittsburgh Airport

Летище Pittsburgh International Airport има 2 основни сгради: Терминал Landside и Терминал Airside. В Терминал Airside има 4 зали, като Зала C обслужва всички пристигащи международни полети.

Най-често задавани въпроси от пътници

 • Да. Докоснете тук за списък на летищата по света, където можете да заявите пътуване с Uber.

 • Цената на пътуване с Uber до (или от) летище PIT зависи от някои фактори, като типа на заявеното пътуване, очакваното разстояние и продължителността на пътуването, пътните такси и текущото търсене на пътувания.

  Можете да видите прогнозна цена, преди да заявите пътуване, като въведете мястото за взимане и крайната точка в инструмента за очаквани цени на Uber по-горе. След това, когато заявите пътуване, в приложението ще видите действителната цена, базирана на реални фактори.

 • Възможно е местата за взимане да зависят от вида на заявеното пътуване и размера на летището. Следвайте инструкциите в приложението, за да се срещнете с шофьора. Можете също да потърсите знаци, указващи къде на летището се намират зоните за споделени пътувания.

  Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

Още информация

Шофирате с Uber?

Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 600 летища по света.

Информация за посетителите за летище Pittsburgh Airport

С над 8 милиона пътника на година летище Pittsburgh International Airport (PIT) се нарежда на 47-то място по натовареност в САЩ. Намира се на около 29 километра от центъра на Питсбърг, или около 20 минути с кола при идеални пътни условия.

Терминали на летище Pittsburgh Airport

На летище PIT има 2 основни терминала: Терминал със свободен и Терминал с контролиран достъп. На Терминала със свободен достъп ще откриете зоната за получаване на багаж, бюрата за билети, пунктовете за проверка за сигурност и наземния транспорт. На терминала с контролиран достъп има 4 зали (A, B, C и D) и общо 75 изхода. Салоните за гости на летище Pittsburgh Airport се намират на Терминали B и C. Използвайте информацията по-долу, за да планирате пътуването си.

Зала А, Терминал с контролиран достъп на летище PIT

 • Air Canada
 • Boutique
 • Southwest
 • United

Зала B, Терминал с контролиран достъп на летище PIT

 • Alaska
 • American
 • Southern Airways Express
 • Spirit
 • American Airlines Admirals Club

Зала C, Терминал с контролиран достъп на летище PIT

 • Allegiant
 • British Airways
 • Condor
 • WOW
 • The Club Lounge

Зала D, Терминал с контролиран достъп на летище PIT

 • Delta
 • Frontier
 • JetBlue

Терминал за международни полети на летище PIT

Пристигащите и заминаващи международни полети на летище Pittsburgh Airport се обслужват в Зала C на Терминала с контролиран достъп, на изходи C51 до C61. От летище PIT се предлагат директни полети до над 20 международни дестинации.

Какво да хапнете на летище Pittsburgh Airport

На Терминала със свободен и Терминала с контролиран достъп на летище PIT ще откриете над 30 варианта за хранене, включително барове, кафенета, магазини за леки закуски и ресторанти със сервитьорско обслужване. Летище Pittsburgh Airport предлага разнообразни варианти за хранене, от традиционни американски ястия до международна кухня.

Придвижване на летище Pittsburgh Airport

Пътниците на летище PIT могат да използват People Mover, напълно автоматизираната подземна железопътна система, свързваща Терминала със свободен и Терминала с контролиран достъп. За удобство на пътниците, във всеки коридор на залата на летище Pittsburgh Airport има и движещи се пътеки.

Какво да правите на летище Pittsburgh Airport

Програмата Art in the Airport (Изкуство на летището) на Pittsburgh International Airport представя произведения на местни, регионални, национални и чуждестранни творци. На Терминала със свободен достъп и в Зала С на Терминала с контролиран достъп можете да разгледате различни изложби. В същата Зала C ще откриете и салон за деца с интерактивни инсталации и съоръжения за игра. В Зала B и в централната част на Терминала с контролиран достъп има спа центрове.

Обмяна на валута на летище Pittsburgh Airport

Бюрата за обмяна на валута за пътници на летище Pittsburgh Airport се намират на транзитното ниво на Терминала със свободен достъп.

Хотели близо до летище Pittsburgh Airport

Престой на летището? Полет чак на следващата сутрин? Среща близо до летище PIT? Ако търсите място за нощувка, наблизо има над 25 хотела и други варианти.

Забележителности близо до летище Pittsburgh Airport

 • Cathedral of Learning
 • Grandview Overlook
 • Оранжерия и ботанически градини, Питсбърг
 • Щатски парк Raccoon Creek, Хукстаун

Още информация за летище PIT тук.

Facebook
Instagram
Twitter

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с тяхната дейност, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града. Промоционалната отстъпка е валидна само за нови потребители. Тази промоция не може да се комбинира с други предложения и не се прилага за сумите за бакшиш. Ограничена наличност. Възможно е предложението и условията да се променят.