Прескочи към основното съдържание
Uber
Uber

Летище Paris – Orly Airport (ORY)

Независимо дали пътувате от летище Orly Airport до Париж, или в обратната посока, можете да разчитате на Uber, за да стигнете.

94390 Orly, France
+33 1-49-75-45-12

Още по-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосване на 1 бутон получавате превоз до и от летището в над 500 основни центъра.

Придвижвайте се като местни

Оставете на приложението и на вашия шофьор да се занимават с подробностите по придвижването ви в непознатия за вас град.

Чувствайте се като у дома си с Uber

Открийте своите любими функционалности, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане, дори когато сте на ново място.

Инструмент на Uber за очаквани цени

Примерните цени за пътници са прогнозни стойности и не отразяват възможните разлики поради отстъпки, закъснения заради натоварване на пътищата и други фактори. Възможно е да има фиксирани и минимални такси. Действителните цени може да са различни.

Начини да пътувате

  • UberX1-4

    Affordable, everyday rides

  • Berline1-4

    Premium rides in luxury cars

Как да пътувате с Uber от летището

Отворете приложението, за да заявите пътуване

Когато сте готови да излезете, отворете приложението, за да заявите пътуване. Изберете вариант според броя хора и нужното място за багаж.

Следвайте инструкциите в приложението

Ще получите указания за мястото за взимане директно в приложението. На летището също може да има знаци.

Срещнете се с шофьора

Отидете на мястото за взимане, посочено в приложението. Имайте предвид, че това място невинаги е до най-близкия изход. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

Съвети за летище Orly Airport

Wi-Fi на летище Orly Airport

Paris Aéroport предлага Wi-Fi за пътниците на летище Orly Airport на стандартни цени от 2,90 € за 20 минути до 5,90 € за 1 час, както и по-бърза връзка за 9,90 € за 24 часа.

Паркиране на летище Paris – Orly Airport

There are 7 car parks at Paris-Orly Airport, all open 24/7. Options include short-stay, long-stay, and special lanes and spaces for motorcycles and people with reduced mobility, as well as subscriber and reservation-only parking.

Обмяна на валута на летище Orly Airport

На летище Orly Airport има офис на Travelex за обмен на валута в Зала A на южния терминал. Можете предварително да заявите валута онлайн и да получите сумата в клона, да получите предплатена банкова карта или да използвате някой от банкоматите за обмяна на валута в двата терминала.

Най-често задавани въпроси от пътници

Uber се предлага на летище ORY, така че можете да получите комфортно и удобно пътуване, където и да отивате.

Местата за взимане с Uber на летищата може да се променят, затова винаги ги проверявайте в приложението на Uber след заявяване на пътуване.

Дори разстоянието да не е много голямо, е възможно тарифите за пътуване с Uber до и от летище Orly Airport да бъдат повлияни от часа, натоварването по пътищата и други фактори. Вижте приблизителните суми за пътуване в инструмента за очаквани цени на Uber.

Времето за взимане може да е различно в зависимост от часа, колко шофьори има на пътя и други фактори.

Още информация

Шофирате с Uber?

Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 500 летища по света.

Терминали на летище Orly Airport