Прескочи към основното съдържание

Летище Paris – Orly Airport (ory)

Търсите алтернатива на традиционния трансфер или такси от/до Летище Orly Airport? Независимо дали пътувате от летище Orly Airport до Париж, или от Париж до летище Orly Airport, можете да стигнете до целта си с вече познатото ви приложение на Uber. Заявете пътуване до и от ORY с едно докосване на бутон.

94390 Orly, France
+33 1 70 36 39 50
0892 56 39 50

Можете предварително да резервирате пътуване с Uber от Летище Paris – Orly Airport

Планирайте още днес, като резервирате пътуване с Uber до Летище Paris – Orly Airport. Можете да заявете пътуване до 30 дни преди полета по всяко време, в който и да е ден от годината.
Крайна точка
Изберете дата и час

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/03/23.

12:56 AM
open

Възможно е Uber Reserve да не се предлага за вашето място за взимане

По-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосването на един бутон можете да поръчате превоз между летището и над 500 основни точки.

Ориентирайте се като местен

Приложението и шофьорът ви ще се погрижат за вас, за да не се налага да се ориентирате в непознат град.

Пътувайте без притеснения с Uber

Намерете любимите си функции, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане дори когато сте на ново място.

Начини да пътувате в района

 • UberX Priority

  1-4

  Faster Pickup

 • UberX

  1-4

  Достъпни ежедневни пътувания

 • Berline

  1-4

  Автомобили от висок клас с водачи с най-висок рейтинг

 • Комфорт

  1-4

  По-нови коли с повече място за краката

 • Ван

  1-6

  Автомобили от висок клас за 6 с водачи с най-висок рейтинг

 • Зелено

  1-4

  Електрически и хибридни превозни средства

1/6

Място за взимане: Летище Orly Airport (ORY)

Отворете приложението, за да заявите пътуване

Когато сте готови, отворете приложението на Uber, за да заявите пътуване до крайната си точка. Изберете вариант за трансфер до летище ORY според големината на групата и необходимото място за багаж.

Следвайте инструкциите в приложението

Ще получите инструкции за местата за взимане на Летище Orly Airport директно в приложението. Възможно е местата за взимане да се различават в зависимост от терминала. В Летище Paris – Orly Airport също може да има обозначения за взимане за споделени пътувания.

Срещнете се с шофьора

Отидете на мястото за взимане от ORY, посочено в приложението. Имайте предвид, че това място невинаги е пред най-близкия до вас изход. В приложението ще са посочени името на шофьора, регистрационният номер и цветът на колата. Проверете превозното средство, преди да се качите. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се с него чрез приложението.

Съвети за летище Orly Airport

Wi-Fi на летище Orly Airport

Paris Aéroport предлага Wi-Fi за пътниците на летище Orly Airport на стандартни цени от 2,90 € за 20 минути до 5,90 € за 1 час, както и по-бърза връзка за 9,90 € за 24 часа.

Паркиране на летище Paris – Orly Airport

На летище Paris – Orly Airport има 7 паркинга за автомобили и всички работят денонощно. Предлагат се варианти за краткосрочен и дългосрочен престой, специални ленти и места за мотоциклети и хора с ограничена подвижност, както и възможности за резервиране или абонамент за паркинг.

Обмяна на валута на летище Orly Airport

На летище Orly Airport има офис на Travelex за обмен на валута в Зала A на южния терминал. Можете предварително да заявите валута онлайн и да получите сумата в клона, да получите предплатена банкова карта или да използвате някой от банкоматите за обмяна на валута в двата терминала.

Най-често задавани въпроси от пътници

 • Uber се предлага на летище ORY, така че можете да получите комфортно и удобно пътуване, където и да отивате.

 • Възможно е местата за взимане с Uber на летищата да се променят, затова винаги ги проверявайте в приложението на Uber след заявяване на пътуване.

 • Дори разстоянието да не е много голямо, е възможно тарифите за пътуване с Uber до и от летище Orly Airport да бъдат повлияни от часа, натоварването по пътищата и други фактори. Вижте приблизителните суми за пътуване в инструмента за очаквани цени на Uber.

 • Времето за взимане може да е различно в зависимост от часа, колко шофьори има на пътя и други фактори.

Още информация

Шофирате с Uber?

Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 600 летища по света.

Терминали на летище Orly Airport

Uber е идеалният вариант за заминаващите от летище Paris – Orly Airport (ORY). Само на 19 километра на юг от Париж, летище Orly Airport е второто най-натоварено летище за международни полети във Франция. В Париж ще откриете и основният национален транспортен възел – летище Charles de Gaulle Airport. Orly обаче е най-натовареното летище за вътрешни полети във Франция: всяка година през него преминават 32 милиона пътници. Uber предлага комфортно и безпроблемно решение за пътуващите до и от летище Orly Airport, като пътуването до Париж отнема около половин час.

Терминали на летище ORY

На летище Orly Airport има 2 терминала: Западен (Ouest) и Южен (Sud). Южният терминал има 6 нива и обслужва предимно кратките полети, а Западният е на 3 нива и се използва за дългите. Използвайте информацията по-долу, за да планирате пътуването си.

Западен терминал на летище ORY

 • Air France
 • British Airways

Южен терминал на летище ORY

 • Air Algérie
 • Tunisair
 • Zénith Lounge

Ресторанти на летище Paris – Orly

На летище Paris – Orly Airport има голям избор от кафенета, френски закусвални и още. Ще ги откриете и в южния, и в западния терминал. Повечето ресторанти се намират преди проверката за сигурност, така че ако имате време преди полета, разполагате с много възможности. В безмитните зони и на двата терминала има още варианти.

Придвижване на летище ORY

Връзката между двата терминала е безплатната совалка Orlyval, която ще ви отведе и до парижкото метро на гара Antony RER. С Orlyval от единия терминал до другия стигате за по-малко от минута, а метрото минава на всеки 6 минути. Между двата терминала и автомобилните паркинги също има совалка, която по график пътува на всеки 9 минути.

Какво да правите на летище ORY

На летище Paris – Orly Airport ще намерите множество луксозни магазини (все пак това е Париж), като в безмитните зони за пазаруване и в двата терминала се предлагат първокласни марки. Децата със сигурност ще харесат зоните за игра, наричани още зони Gulli, в салоните за качване на борда на южния терминал и Зала 1 в западния. Идеална възможност да се изморят преди дълъг полет. В западния терминал има и известен брой собствени салони на определени авиолинии, в които да си починете преди полета, както и стая за игри с билярд, флипер и други забавления.

Хотели близо до летище ORY

На самото летище Orly Airport има 3 хотела, но в предградията Rungis и Athis-Mons ще откриете още много. В много от хотелите се предлагат бизнес услуги. Ако имате време за разходка, с железопътната връзка с Orlyval стигате до сърцето на Париж.

Интересни места близо до летище Orly Airport

Както се очаква от летище в Париж, наблизо ще откриете множество забележителности, включително:

 • Парижките катакомби
 • Fort de Sucy, Sucy-en-Brie
 • Библиотека „Франсоа Митеран“
 • Музей Орсе
 • Кула Монпарнас

Повече информация за летище Paris – Orly Airport ще намерите тук.

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с тяхната дейност, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града. Промоционалната отстъпка е валидна само за нови потребители. Тази промоция не може да се комбинира с други предложения и не се прилага за сумите за бакшиш. Ограничена наличност. Възможно е предложението и условията да се променят.