Прескочи към основното съдържание

Летище General Mitchell International Airport (mke)

Независимо дали пътувате от летище Milwaukee Airport до музея на изкуството, или до зоологическата градина, можете да разчитате на Uber, за да стигнете.

5300 S. Howell Avenue, Milwaukee, WI 53207
+1 414-747-5300

Можете предварително да резервирате пътуване с Uber от Летище General Mitchell International Airport

Планирайте още днес, като резервирате пътуване с Uber до Летище General Mitchell International Airport. Можете да заявете пътуване до 30 дни преди полета по всяко време, в който и да е ден от годината.
Крайна точка
Изберете дата и час

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/08/03.

Възможно е Uber Reserve да не се предлага за вашето място за взимане

Още по-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосване на 1 бутон получавате превоз до и от летището в над 500 основни центъра.

Придвижвайте се като местни

Оставете на приложението и на вашия шофьор да се занимават с подробностите по придвижването ви в непознатия за вас град.

Чувствайте се като у дома си с Uber

Открийте своите любими функционалности, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане, дори когато сте на ново място.

До 15 $ отстъпка

Получете отстъпка от 5 $ за всяко от първите си 3 пътувания. Използвайте код за промоция NEWRIDER15. Изтича 30 дни след прилагане на кода за промоция в профила ви в Uber.

Начини да пътувате в района

 • UberX

  Достъпни ежедневни пътувания

 • Комфорт

  По-нови коли с повече място за краката

 • UberXL

  Пътувания на достъпна цена за групи до 6 души

 • Uber Green

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  Send packages to friends & family

1/6

Как да пътувате от летище Milwaukee Airport

Заявете пътуване, когато сте готови да излезете

Изберете вариант за пътуване според броя хора и нужното място за багаж.

Излезте на нивото на зоната за получаване на багаж

Тръгнете към изхода със знак „Uber“ между ленти 1 и 2 в зоната за получаване на багаж. Потърсете емблемата на Uber в определената зона за взимане на пътници.

Срещнете се с шофьора на одобреното място за взимане

Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението на Uber.

Карта на Летище Milwaukee Airport

На летище Milwaukee Airport има 3 зали: C, D и E с общо 38 изхода. Голям брой полети са преместени от Зала E към Зала C поради планираното разрушаване на Зала E през 2020 г.

Най-често задавани въпроси от пътници

 • Да. Докоснете тук за списък на летищата по света, където можете да заявите пътуване с Uber.

 • Цената на пътуване с Uber до (или от) летище MKE зависи от някои фактори, като типа на заявеното пътуване, очакваното разстояние и продължителността на пътуването, пътните такси и текущото търсене на пътувания.

  Можете да видите прогнозна цена, преди да заявите пътуване, като въведете мястото за взимане и крайната точка в инструмента за очаквани цени на Uber по-горе. След това, когато заявите пътуване, в приложението ще видите действителната цена, базирана на реални фактори.

 • Възможно е местата за взимане да зависят от вида на заявеното пътуване и размера на летището. Следвайте инструкциите в приложението, за да се срещнете с шофьора. Можете също да потърсите знаци, указващи къде на летището се намират зоните за споделени пътувания.

  Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

Още информация

Шофирате с Uber?

Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 600 летища по света.

Информация за посетителите за летище Milwaukee Airport

Летище General Mitchell International Airport обслужва над 3 милиона пътници годишно. Намира се на 13 километра от центъра на Милуоки, или на около 14 минути с кола при идеални пътни условия.

Терминали на летище Milwaukee Airport

На летище MKE има един терминал, чиято сграда е разделена на 2 зали (C и D). Всички пристигащи международни полети (с изключение на тези от Торонто) кацат на терминала за пристигащи международни полети на север от паркинга. Използвайте информацията по-долу, за да планирате пътуването си.

Зала C на летище MKE

 • Air Canada
 • Southwest
 • United
 • Volaris

Зала D на летище MKE

 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Apple Vacations/Funjet Vacations
 • Delta
 • Frontier

Терминал за международни полети на летище MKE

Летище MKE е предимно за вътрешни полети, но обслужва и 4 международни дестинации в Мексико и карибския регион. Международните полети заминават предимно от Зала C. Всички международни полети на летище MKE Airport пристигат на терминала за международни пристигащи полети.

Какво да хапнете на летище Milwaukee Airport

На летище MKE има 18 заведения, като ще ги откриете и в основния терминал, и в двете зали. Те включват възможности за бързо хранене, кафенета и независими барове и ресторанти. На пътниците се предлага избор от различни видове кухня, включително пица, паста, бургери и сандвичи.

Придвижване на летище Milwaukee Airport

Пристигащите от международните полети могат да използват безплатната совалка на летище MKE, която свързва терминала за международни пристигащи полети с основния терминал и паркингите на летището. Качването на совалките става пред основния вход на сградата на терминала за международни пристигащи полети.

Какво да правите на летище Milwaukee Airport

В специализирания музей на летище MKE можете да се запознаете с авиационната история на Уисконсин. Музеят се намира на нивото с търговски обекти, преди проверката за сигурност и близо до Зала C. В Зала C и между Изходи D30 и D34 в Зала D има зони за детски игри.

Обмяна на валута на летище Milwaukee Airport

Услугите за обмяна на валута на летище MKE се намират в основната зала и на горното ниво на зона Заминаващи.

Хотели близо до летище Milwaukee Airport

Престой на летището? Полет чак на следващата сутрин? Среща близо до летище Milwaukee Airport? Ако търсите място за нощувка, наоколо има над 20 хотела и други варианти.

Забележителности близо до летище Milwaukee Airport

 • East Brady Street
 • Музеите в Милуоки
 • Зоологическата градина на Милуоки
 • Паркът South Shore Park

Още информация за летище MKE тук.

Facebook Instagram Twitter

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с тяхната дейност, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града. Промоционалната отстъпка е валидна само за нови потребители. Тази промоция не може да се комбинира с други предложения и не се прилага за сумите за бакшиш. Ограничена наличност. Възможно е предложението и условията да се променят.