Прескочи към основното съдържание
Uber
Uber

Летище General Mitchell International Airport (MKE)

Независимо дали пътувате от летище Milwaukee Airport до музея на изкуството, или до зоологическата градина, можете да разчитате на Uber, за да стигнете.

5300 S. Howell Avenue, Milwaukee, WI 53207
+1 414-747-5300

Още по-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосване на 1 бутон получавате превоз до и от летището в над 500 основни центъра.

Придвижвайте се като местни

Оставете на приложението и на вашия шофьор да се занимават с подробностите по придвижването ви в непознатия за вас град.

Чувствайте се като у дома си с Uber

Открийте своите любими функционалности, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане, дори когато сте на ново място.

Инструмент на Uber за очаквани цени

Примерните цени за пътници са прогнозни стойности и не отразяват възможните разлики поради отстъпки, закъснения заради натоварване на пътищата и други фактори. Възможно е да има фиксирани и минимални такси. Действителните цени може да са различни.

Начини да пътувате

 • Comfort1-4

  Newer cars with extra legroom

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Пътувания на достъпна цена за групи до 6 души

Как да пътувате от летище Milwaukee Airport

Заявете пътуване, когато сте готови да излезете

Изберете вариант за пътуване според броя хора и нужното място за багаж.

Излезте на нивото на зоната за получаване на багаж

Тръгнете към изхода със знак „Uber“ между ленти 1 и 2 в зоната за получаване на багаж. Потърсете емблемата на Uber в определената зона за взимане на пътници.

Срещнете се с шофьора на одобреното място за взимане

Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението на Uber.

Карта на Летище Milwaukee Airport

На летище Milwaukee Airport има 3 зали: C, D и E с общо 38 изхода. Голям брой полети са преместени от Зала E към Зала C поради планираното разрушаване на Зала E през 2020 г.

Най-често задавани въпроси от пътници

Да. Докоснете тук за списък на летищата по света, където можете да заявите пътуване с Uber.

Цената на пътуване с Uber до (или от) летище MKE зависи от някои фактори, като типа на заявеното пътуване, очакваното разстояние и продължителността на пътуването, пътните такси и текущото търсене на пътувания.

Можете да видите прогнозна цена, преди да заявите пътуване, като въведете мястото за взимане и крайната точка в инструмента за очаквани цени на Uber по-горе. След това, когато заявите пътуване, в приложението ще видите действителната цена, базирана на реални фактори.

Възможно е местата за взимане да зависят от вида на заявеното пътуване и размера на летището. Следвайте инструкциите в приложението, за да се срещнете с шофьора. Можете също да потърсите знаци, указващи къде на летището се намират зоните за споделени пътувания.

Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

Още информация

Шофирате с Uber?

Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 500 летища по света.

Информация за посетителите за летище Milwaukee Airport

Летище General Mitchell International Airport обслужва над 3 милиона пътници годишно. Намира се на 13 километра от центъра на Милуоки, или на около 14 минути с кола при идеални пътни условия.

Терминали на летище Milwaukee Airport

На летище MKE има един терминал, чиято сграда е разделена на 2 зали (C и D). Всички пристигащи международни полети (с изключение на тези от Торонто) кацат на терминала за пристигащи международни полети на север от паркинга. Използвайте информацията по-долу, за да планирате пътуването си.

Зала C на летище MKE

 • Air Canada
 • Southwest
 • United
 • Volaris

Зала D на летище MKE

 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Apple Vacations/Funjet Vacations
 • Delta
 • Frontier

Терминал за международни полети на летище MKE

Летище MKE е предимно за вътрешни полети, но обслужва и 4 международни дестинации в Мексико и карибския регион. Международните полети заминават предимно от Зала C. Всички международни полети на летище MKE Airport пристигат на терминала за международни пристигащи полети.

Какво да хапнете на летище Milwaukee Airport

На летище MKE има 18 заведения, като ще ги откриете и в основния терминал, и в двете зали. Те включват възможности за бързо хранене, кафенета и независими барове и ресторанти. На пътниците се предлага избор от различни видове кухня, включително пица, паста, бургери и сандвичи.

Придвижване на летище Milwaukee Airport

Пристигащите от международните полети могат да използват безплатната совалка на летище MKE, която свързва терминала за международни пристигащи полети с основния терминал и паркингите на летището. Качването на совалките става пред основния вход на сградата на терминала за международни пристигащи полети.

Какво да правите на летище Milwaukee Airport

В специализирания музей на летище MKE можете да се запознаете с авиационната история на Уисконсин. Музеят се намира на нивото с търговски обекти, преди проверката за сигурност и близо до Зала C. В Зала C и между Изходи D30 и D34 в Зала D има зони за детски игри.

Обмяна на валута на летище Milwaukee Airport

Услугите за обмяна на валута на летище MKE се намират в основната зала и на горното ниво на зона Заминаващи.

Хотели близо до летище Milwaukee Airport

Престой на летището? Полет чак на следващата сутрин? Среща близо до летище Milwaukee Airport? Ако търсите място за нощувка, наоколо има над 20 хотела и други варианти.

Забележителности близо до летище Milwaukee Airport

 • East Brady Street
 • Музеите в Милуоки
 • Зоологическата градина на Милуоки
 • Паркът South Shore Park

Още информация за летище MKE тук.

Facebook Instagram Twitter