Прескочи към основното съдържание

Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (mad)

Търсите алтернатива на традиционния трансфер или такси от/до Летище Madrid Airport? Независимо дали пътувате от летище Madrid – Barajas Airport до центъра на града, или от Museo del Prado до летището, можете да стигнете до желаната дестинация с вече познатото ви приложение на Uber. Заявете пътуване до и от MAD с едно докосване на бутон.

Av de la Hispanidad, s/n, Мадрид 28042 Spain
+34 913-21-10-00

Можете предварително да резервирате пътуване с Uber от Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport

Планирайте още днес, като резервирате пътуване с Uber до Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport. Можете да заявете пътуване до 30 дни преди полета по всяко време, в който и да е ден от годината.
Крайна точка
Изберете дата и час

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/05.

Възможно е Uber Reserve да не се предлага за вашето място за взимане

По-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосването на един бутон можете да поръчате превоз между летището и над 500 основни точки.

Ориентирайте се като местен

Приложението и шофьорът ви ще се погрижат за вас, за да не се налага да се ориентирате в непознат град.

Пътувайте без притеснения с Uber

Намерете любимите си функции, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане дори когато сте на ново място.

Начини да пътувате в района

 • Зелено

  1-4

  100% electric rides at the same price as UberX

 • Uber for Ukraine

  1-4

  The Uber for Ukraine fare is 1€ higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. 1€ from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the International Rescue Committee.

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • UberX Saver

  1-4

  A new trip option with lower fares with VTC and Taxi

 • UberX

  1-4

  Affordable rides with VTC and Taxi

 • Black

  1-4

  Luxury rides with professional drivers

 • Комфорт

  1-4

  Comfortable cars, with top rated drivers

 • Ван

  1-6

  НИСКОТАРИФНИ ПЪТУВАНИЯ ЗА ГОЛЕМИ ГРУПИ

1/8

Място за взимане: Летище Madrid Airport (MAD)

Отворете приложението, за да заявите пътуване

Когато сте готови, отворете приложението на Uber, за да заявите пътуване до крайната си точка. Изберете вариант за трансфер до летище MAD според големината на групата и необходимото място за багаж.

Следвайте инструкциите в приложението

Ще получите инструкции за местата за взимане на Летище Madrid Airport директно в приложението. Възможно е местата за взимане да се различават в зависимост от терминала. В Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport също може да има обозначения за взимане за споделени пътувания.

Срещнете се с шофьора

Отидете на мястото за взимане от MAD, посочено в приложението. Имайте предвид, че това място невинаги е пред най-близкия до вас изход. В приложението ще са посочени името на шофьора, регистрационният номер и цветът на колата. Проверете превозното средство, преди да се качите. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се с него чрез приложението.

Съвети за летище Madrid Airport

Wi-Fi на летище Madrid Airport

На летище Madrid Airport се предлага безплатна Wi-Fi връзка за всички пътуващи. Следвайте тези инструкции, за да се свържете: – потърсете мрежата AIRPORT FREE WIFI AENA; – регистрирайте се чрез Facebook, LinkedIn, имейл адрес или Aena Club Cliente.

Съхранение на багаж на летище Madrid Airport

На летище MAD има услуга за оставяне на багаж, която пътниците могат да използват срещу заплащане с продължителност до 14 дни. Центърът за съхранение на багаж предлага и пътнически аксесоари, кутии за велосипеди и печатни услуги.

Паркиране на летище Madrid Airport

На летище MAD има краткосрочни и дългосрочни варианти за паркиране, експресно взимане и оставяне, VIP паркинг, първокласен и нискотарифен паркинг. Ще откриете и отделни гаражи за мотоциклети и велосипеди.

Най-често задавани въпроси от пътници

 • На летище Madrid Airport можете да използвате Uber, за да получите удобно и комфортно пътуване, където и да отивате.

 • Възможно е местата за взимане с Uber на летищата да се променят, затова винаги ги проверявайте в приложението на Uber след заявяване на пътуване.

 • Тарифите до и от летище Madrid Airport може да зависят от часа, натоварването по пътищата и други фактори. Вижте приблизителните суми за пътуване в инструмента за очаквани цени в приложението на Uber.

 • Когато заявите пътуване, в приложението ще видите очакваното време за пристигането на шофьора на вашето място за взимане.

Още информация

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 600 летища по света.

Информация за посетителите на летище Madrid Airport

Първите документирани търговски полети от летище Madrid Airport са извършени през 1933 г. Днес то е една от основните входни точки за туристите, пристигащи в Испания. Всяко година летище MAD посреща около 58 милиона пътници и обслужва над 400 000 полета. Летище Madrid – Barajas се намира на около 15 километра или 20 минути на североизток от центъра на Мадрид. Uber ви осигурява идеалния вариант да пътувате до летището и от него.

Терминали на летище Madrid Airport

На летище Madrid Airport има 5 терминала: T1, T2, T3, T4 и T4S. Всички обслужват международни и вътрешни полети, от държави във и извън Шенгенското пространство. За пътниците между терминалите са предвидени безплатни автобуси-совалки.

Ресторанти на летище Madrid Airport

MAD е едно от големите летища, като пътниците разполагат с широк избор от кулинарни варианти. Според желанията си можете да хапнете добре, да си вземете нещо набързо или да се насладите на разпускаща напитка между полетите. На летището ще откриете гурме ресторанти с различна световна кухня, включително френска, японска, и естествено „тапас“ и други испански деликатеси. Ако нямате време да седнете, има много варианти за хапване на крак, като сандвичи, тестени изделия, салати и други вкусотии, както и бърза храна, като бургери и пържени картофи. Има и различни барове с бира, вино, спиртни напитки и коктейли.

Магазини на летище Madrid Airport

Почитателите на шопинга ще останат впечатлени от магазините на летище Madrid Airport, особено в безмитната зона, най-голямата в Испания, където на страхотни цени ги очакват много от световните марки. В останалите части на летището има магазини за модни аксесоари, дрехи, бижутерия, часовници, електроника, технологични продукти и принадлежности за пътуване, за които сте се сетили в последната минута, както и сувенири. Ако сте футболен фен, посетете спортните магазини за официални стоки на Real Madrid.

Зона със салони на летище Madrid Airport

Ако имате свободно време преди полета, на летище MAD има различни салони, където да поработите или да си починете на спокойствие. На всички терминали ще откриете салон, отворен срещу заплащане за всички пътуващи, включително за семейства с деца. Услугите включват топли и студени напитки и ястия, вестници и списания, душове, удобни столове и безплатна Wi-Fi връзка.

Услуги на летище MAD

На летище Madrid Airport за всички пътници се предлагат множество услуги за гладко и приятно пътуване. За семействата, пътуващи с малки деца, има зони за игра, салон за кърмене, бебешки колички за временно ползване, както и преференциален достъп при преминаване на проверките за сигурност. Предлага се съдействие и за хора с ограничена подвижност, но то трябва да бъде заявено 48 часа преди часа на полета ви. Бизнес пътниците могат да използват зони за работа и зали за конференции и презентации.

Хотели на летище Madrid Airport

Около летището ще намерите множество варианти за престой. Ако не се налага да летите рано сутрин, в Мадрид ви очакват стотици хотели, до които Uber удобно ще ви отведе.

Забележителности близо до летище Madrid Airport

Мадрид е столицата на Испания, където пред пътниците се откриват безкрайни възможности да изследват множеството разнообразни булеварди, площади и паркове на града. Дом на един от най-известните футболни клубове в света, Мадрид също така е град на изкуствата, архитектурата и отличните ресторанти. Някои забележителности в района:

 • Музей Museo del Prado
 • Парк Parque del Buen Retiro
 • Музей Real Academia de Bellas Artes de San Fernando
 • Операта Teatro Real

Научете повече за летище MAD тук.

Facebook
Instagram
Twitter

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с тяхната дейност, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града. Промоционалната отстъпка е валидна само за нови потребители. Тази промоция не може да се комбинира с други предложения и не се прилага за сумите за бакшиш. Ограничена наличност. Възможно е предложението и условията да се променят.

Връзките към външни уеб сайтове се предлагат единствено за удобство на посетителите. Ако последвате връзки съм други сайтове, го правите на собствен риск. Uber не носи никаква отговорност за тези сайтове и за съдържанието им.