Прескочи към основното съдържание

Летище Heathrow Airport (lhr)

Търсите алтернатива на традиционния трансфер или такси от/до Летище Heathrow Airport? Независимо дали пътувате от летище Heathrow Airport до Лондон, или от Лондон до Heathrow Airport, можете да стигнете до дестинацията си с вече познатото ви приложение на Uber. Заявете пътуване до и от LHR с едно докосване на бутон.

Longford TW6, United Kingdom
+44 20-7360-1250

По-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосването на един бутон можете да поръчате превоз между летището и над 500 основни точки.

Ориентирайте се като местен

Приложението и шофьорът ви ще се погрижат за вас, за да не се налага да се ориентирате в непознат град.

Пътувайте без притеснения с Uber

Намерете любимите си функции, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане дори когато сте на ново място.

Начини да пътувате в района

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • ИЗП. ДИРЕКТОР

  1-4

  Първокласни ежедневни пътувания

 • Lux

  1-4

  Абсолютен лукс и стил

 • Зелено

  1-4

  Пътувания с устойчиви методи с електрически превозни средства

 • Комфорт

  1-4

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • UberXL

  1-6

  Пътувания на достъпна цена за групи до 6 души

 • UberX

  1-4

  Достъпни ежедневни пътувания

1/7

Място за взимане: Летище Heathrow Airport (LHR)

Отворете приложението, за да заявите пътуване

Когато сте готови, отворете приложението на Uber, за да заявите пътуване до крайната си точка. Изберете вариант за трансфер до летище LHR според големината на групата и необходимото място за багаж.

Следвайте инструкциите в приложението

Ще получите инструкции за местата за взимане на Летище Heathrow Airport директно в приложението. Възможно е местата за взимане да се различават в зависимост от терминала. В Летище Heathrow Airport също може да има обозначения за взимане за споделени пътувания.

Срещнете се с шофьора

Отидете на мястото за взимане от LHR, посочено в приложението. Имайте предвид, че това място невинаги е пред най-близкия до вас изход. В приложението ще са посочени името на шофьора, регистрационният номер и цветът на колата. Проверете превозното средство, преди да се качите. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се с него чрез приложението.

Съвети за летище Heathrow Airport

Wi-Fi на летище Heathrow Airport

Във всички зони на терминалите на летище Heathrow Airport се предлага безплатна Wi-Fi връзка. Трябва само да изберете Wi-Fi мрежата на Heathrow и да следвате инструкциите на екрана. Предлагат се и по-бързи връзки в пакет със заплащане в зависимост от потреблението.

Паркиране на летище Heathrow Airport

На летище Heathrow има множество варианти за паркиране на коли, включително дългосрочно, краткосрочно, за фирми, паркинг с превоз в капсула, както и услуги за посрещане и за паркиране на автомобили.

Гардероб за багаж на летище Heathrow Airport

На всеки терминал на летище Heathrow Airport има гардероб за багаж. Цените зависят от това за колко време искате да се съхранява багажът ви. Максималният срок за съхранение на багаж е 90 дни.

Най-често задавани въпроси от пътници

 • Uber се предлага на летище Heathrow Airport, така че можете да получите комфортно и удобно пътуване, където и да отивате.

 • За да откриете мястото за взимане, проверете в приложението на Uber, след като заявите пътуване.

 • Дори разстоянието да не е много голямо, е възможно тарифите за пътуване с Uber до и от летище Heathrow Airport да бъдат повлияни от часа, натоварването по пътищата и други фактори. Възможно е към крайната цена на пътуването да се добавят също и таксите за паркиране и за летището.

 • Времето за взимане може да е различно в зависимост от часа, колко шофьори има на пътя и други фактори. След като заявите пътуване, проверете в приложението очакваното време за изчакване.

Още информация

Шофирате с Uber?

Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 600 летища по света.

Терминали на летище London Heathrow: информация за посетителите

Uber е идеалният вариант за пристигащи или заминаващи от летище London Heathrow. Второто най-натоварено летище в света, London Heathrow обслужва Лондон и околностите, както и голяма част от южна Англия. Летище Heathrow Airport се намира на около 25 километра на запад от централен Лондон. До него лесно стигате с кола, с обществен транспорт или с Uber. От Heathrow до центъра на Лондон стигате за около час, което е добър вариант за пътуващите до или от английската столица.

Терминали на летище Heathrow Airport

На летище London Heathrow има 4 активни терминала: Терминали 2, 3, 4 и 5. Терминали 2 и 3 се намират в източната част на летище Heathrow Airport, Терминал 4 е в южната, а Терминал 5 – в западната част. Някои от многото обслужвани авиолинии:

Терминал 2

 • Aer Lingus
 • Singapore
 • United

Терминал 3:

 • British Airways
 • Delta
 • Emirates

Терминал 4:

 • Malaysia
 • Qatar

Терминал 5:

 • British Airways

Какво да хапнете на летище Heathrow

На летище Heathrow можете да избирате от над 30 ресторанта, кафенета и барове. Ако искате да хапнете или пийнете нещо преди тръгване или след като пристигнете, имате много варианти.

Придвижване на летище LHR

Между терминалите на London Heathrow Airport има лесен трансфер. Терминали 2 и 3 са на пешеходно разстояние един от друг, а за връзка с Терминали 4 и 5 има редовни совалки. Друг вариант е Heathrow Express, който свързва Терминал 5 с Терминали 2 и 3 и с централен Лондон.

Какво да правите на летище LHR

Търсите дизайнерско сако? Или луксозен часовник? Летище Heathrow Airport предлага богата гама от стоки. Ако търсите сувенири за приятели и роднини, на летището има множество безмитни магазини. С магазините за пътнически стоки на летището пък си осигурявате отлична подготовка за полета. На ваше разположение за и няколко луксозни и първокласни салона, включително No1 Lounge и Club Aspire Lounge на Терминал 3.

Душове на летище Heathrow Airport

Ако искате да си вземете душ, салоните на летище Heathrow Airport предлагат множество възможности, например в No1 Lounge и Club Aspire Lounge and Spa. В някои от собствените салони на авиолиниите също има душове.

Хотели близо до летище Heathrow Airport

В непосредствена близост до летище Heathrow Airport се намират около 20 хотела. Идеален вариант в случай на престой или ако пристигате рано сутринта. Само кратко пътуване ви дели от централен Лондон, където ще откриете широка гама от икономични и луксозни варианти за спане.

Интересни места близо до летище Heathrow Airport

Ако по време на престоя имате повече време, посетете центъра на Лондон. В непосредствена близост до летище LHR има и много атракции, включително:

 • Ham House
 • Legoland Windsor Resort
 • London Motor Museum
 • Кралски ботанически градини, Kew
 • Замъкът Уиндзор

Повече информация за летище LHR ще намерите тук.

Facebook
Twitter

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с тяхната дейност, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града. Промоционалната отстъпка е валидна само за нови потребители. Тази промоция не може да се комбинира с други предложения и не се прилага за сумите за бакшиш. Ограничена наличност. Възможно е предложението и условията да се променят.