Прескочи към основното съдържание
Uber
Uber

Летище Gatwick Airport (LGW)

Независимо дали пътувате от летище Gatwick Airport до Лондон, или в обратната посока, можете да разчитате на Uber, за да стигнете.

Horley, Gatwick RH6 0NP, United Kingdom
+44 844-892-0322

Още по-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосване на 1 бутон получавате превоз до и от летището в над 500 основни центъра.

Придвижвайте се като местни

Оставете на приложението и на вашия шофьор да се занимават с подробностите по придвижването ви в непознатия за вас град.

Чувствайте се като у дома си с Uber

Открийте своите любими функционалности, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане, дори когато сте на ново място.

Инструмент на Uber за очаквани цени

Примерните цени за пътници са прогнозни стойности и не отразяват възможните разлики поради отстъпки, закъснения заради натоварване на пътищата и други фактори. Възможно е да има фиксирани и минимални такси. Действителните цени може да са различни.

Начини да пътувате

  • UberX1-4

    Достъпни ежедневни пътувания

  • ИЗП. ДИРЕКТОР1-4

    Първокласни ежедневни пътувания

Как да пътувате с Uber от летището

Отворете приложението, за да заявите пътуване

Когато сте готови да излезете, отворете приложението, за да заявите пътуване. Изберете вариант според броя хора и нужното място за багаж.

Следвайте инструкциите в приложението

Ще получите указания за мястото за взимане директно в приложението. На летището също може да има знаци.

Срещнете се с шофьора

Отидете на мястото за взимане, посочено в приложението. Имайте предвид, че това място невинаги е до най-близкия изход. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

Съвети за летище Gatwick Airport

Wi-Fi на летище Gatwick Airport

При пристигане на летище Gatwick Airport ви се предлагат 90 безплатни минути използване на Wi-Fi, но за по-дълго време на достъп или за връзка с висока скорост можете да използвате Boingo или различните интернет павилиони в двата терминала.

Паркиране на летище London Gatwick Airport

На северния и южния терминал на летище Gatwick Airport има множество варианти за паркиране, включително краткосрочно и дългосрочно, както и варианти за посрещане и услуги за паркиране на автомобили.

Обмяна на валута на летище Gatwick Airport

На летище London Gatwick се предлагат услуги за обмяна на валута от Moneycorp на гишета и чрез банкомати на удобни места и с преференциални тарифи, както и услуги с предварителна поръчка и взимане на място.

Най-често задавани въпроси от пътници

За комфортно и удобно пътуване където и да отивате, на летище LGW се предлага Uber.

За да откриете мястото за взимане, проверете в приложението на Uber, след като заявите пътуване.

Дори разстоянието да не е много голямо, е възможно тарифите за пътуване с Uber до и от летище Gatwick Airport да бъдат повлияни от часа, натоварването по пътищата и други фактори. Възможно е към крайната цена на пътуването да се добавят също и таксите за паркиране и за летището.

Времето за взимане може да е различно в зависимост от часа, колко шофьори има на пътя и други фактори. След като заявите пътуване, проверете в приложението очакваното време за изчакване.

Още информация

Шофирате с Uber?

Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 500 летища по света.