Please enable Javascript
Прескочи към основното съдържание

Летище OR Tambo International Airport (JNB)

Търсите алтернатива на традиционния трансфер или такси от/до Летище Johannesburg Airport? Независимо дали пътувате от летище Johannesburg Airport до центъра на града, или в обратната посока, можете да стигнете до желаната дестинация с вече познатото ви приложение на Uber. Заявете пътуване до и от JNB с едно докосване на бутон.

Йоханесбург, 1632
+27 11-921-6262

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

С докосването на бутон можете да заявите превоз до и от над 700 големи летища в цял свят.

Ориентирайте се като местен

Приложението и шофьорът ви отговарят за подробностите по придвижването в непознат за вас град.

Пътувайте без притеснения с Uber

Открийте своите любими функционалности, включително ценообразуване в реално време и безкасово плащане, дори когато сте на ново място.

Ways to ride in the area

Pickup at Летище OR Tambo International Airport (JNB)

Отворете приложението, за да заявите пътуване

Когато сте готови, отворете приложението на Uber, за да заявите пътуване до крайната си точка. Изберете вариант за трансфер до летище JNB според големината на групата и необходимото място за багаж.

Следвайте инструкциите в приложението

Ще получите инструкции за местата за взимане на Летище Johannesburg Airport директно в приложението. Възможно е местата за взимане да се различават в зависимост от терминала. В Летище OR Tambo International Airport също може да има обозначения за взимане за споделени пътувания.

Срещнете се с шофьора

Отидете на мястото за взимане от JNB, посочено в приложението. Имайте предвид, че това място невинаги е пред най-близкия до вас изход. В приложението ще са посочени името на шофьора, регистрационният номер и цветът на колата. Проверете превозното средство, преди да се качите. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се с него чрез приложението.

Top questions from riders

  • Uber се предлага на летище JNB, така че можете да получите комфортно и удобно пътуване, където и да отивате.

  • За да откриете мястото за взимане, проверете в приложението на Uber, след като заявите пътуване.

  • Дори разстоянието да не е много голямо, е възможно тарифите за пътуване с Uber до и от летище OR Tambo Airport да бъдат повлияни от часа, натоварването по пътищата и други фактори. Вижте приблизителните суми за пътуване в инструмента за очаквани цени на Uber.

  • Времето за взимане може да е различно в зависимост от часа, колко шофьори има на пътя и други фактори.

More information

  • Шофирате с Uber?

    Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

  • Отивате на друго летище?

    Оставяне и взимане от над 700 летища в целия свят.

1/2

Информация за посетителите за летище Johannesburg Airport

Uber е идеалният вариант за заминаващите от летище JNB. Летище OR Tambo International Airport е най-голямото и натоварено на целия африкански континент и е основният вариант за международни полети за заминаващите от Йоханесбург, Претория и други. Летище OR Tambo International Airport се намира в Кемптън Парк, Гаутенг, на около 30 минути с кола (27 километра) от централния бизнес район на Йоханесбург и на 80 километра на юг от Претория.

Терминали на летище OR Tambo

Вместо на терминали, летище OR Tambo International Airport е разделено на няколко нива, като Ниво 0 обслужва всички международни и вътрешни пристигащи полети. Там се намира и зоната за получаване на багаж. Изходите за международни заминаващи полети се намират на Ниво 1, а вътрешните заминаващи полети са на Ниво 2.

Ниво 1

  • British Airways
  • Emirates
  • Shongololo Premium Lounge

Ниво 2

  • Mango Airlines
  • South African Airways

Ниво 3

  • Bidvest Premier Lounge
  • Mashonzha Premium Lounge
  • Други първокласни салони

Ресторанти на летище OR Tambo

На летище OR Tambo International Airport се предлагат множество варианти да се подкрепите, като на всеки етаж на летището има гурме заведения, ресторанти за бързо хранене, барове и кафенета, не само в контролираните зони, но и тези със свободен достъп, преди и след проверката за сигурност.

Придвижване на летище OR Tambo

Тъй като на летището има нива, а не терминали, всяка част от него е достъпна пеша. Чрез Gautrain имате железопътна връзка директно от летище OR Tambo International Airport към централните части на Йоханесбург и Претория, а извън терминала ви очакват таксиметрови услуги – но непременно използвайте само официални таксита с емблемата на ACSA. От Ниво 0 в зоната за заминаващи лесно стигате до Gautrain.

Какво да правите на летище OR Tambo

В над 30 магазина ще откриете най-доброто от модата, най-новото от техниката, играчки, козметика, първокласни безмитни стоки, сувенири и други възможности за пазаруване. Основните първокласни салони превръщат летище OR Tambo отлично място да притворите очи или да наваксате с имейлите преди полета. Ако обаче предпочитате да се позабавлявате в Йоханесбург, с Gautrain бързо ще стигнете до центъра на града.

Хотели близо до летище OR Tambo International Airport

За престой има достатъчно варианти: над 10 хотела в радиус от 3 километра от летище OR Tambo International Airport, и още много на малко по-голямо разстояние. Те включват всякакви варианти: от икономични предложения за краткосрочен престой до 5-звездни луксозни апартаменти, като няколко предлагат и конферентни зали и бизнес центрове, както и избор от ресторанти и барове, където да разпуснете. Много от хотелите предлагат и транспорт със совалки, удобен за придвижване до и от летището.

Интересни места близо до летище OR Tambo

  • Constitution Hill, Йоханесбург
  • Emperors Palace, Кемптън Парк
  • Hector Pieterson Memorial, Йоханесбург
  • Kliptown Open Air Museum, Йоханесбург
  • Maboneng, Йоханесбург

Повече информация за летище OR Tambo Airport ще намерите тук.

Facebook

This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.