Прескочи към основното съдържание

Летище Hong Kong International Airport (hkg)

Търсите алтернатива на традиционния трансфер или такси от/до Летище Hong Kong Airport? Независимо дали пътувате от летище Hong Kong International Airport до град Коулун, или от Disneyland до летището, можете да стигнете до желаната дестинация с вече познатото ви приложение на Uber. Заявете пътуване до и от HKG с едно докосване на бутон.

1 Sky Plaza Rd, Chek Lap Kok, Хонконг
+852 2181-8888

Можете предварително да резервирате пътуване с Uber от Летище Hong Kong International Airport

Планирайте още днес, като резервирате пътуване с Uber до Летище Hong Kong International Airport. Можете да заявете пътуване до 30 дни преди полета по всяко време, в който и да е ден от годината.
Крайна точка
Изберете дата и час

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/26.

Възможно е Uber Reserve да не се предлага за вашето място за взимане

По-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосването на един бутон можете да поръчате превоз между летището и над 500 основни точки.

Ориентирайте се като местен

Приложението и шофьорът ви ще се погрижат за вас, за да не се налага да се ориентирате в непознат град.

Пътувайте без притеснения с Uber

Намерете любимите си функции, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане дори когато сте на ново място.

Начини да пътувате в района

 • Flash

  Match with the closest Taxi or UberX

 • Такси

  Match with the closest Taxi

 • Комфорт

  Extra legroom with top rated driver-partners

1/3

Място за взимане: Летище Hong Kong Airport (HKG)

Заявете пътуване, когато сте готови за тръгване

В група до 4 пътници? Заявете пътуване с UberX или Uber Black. Ако сте 5 – 6 пътници или имате повече багаж, изберете UberXL.

Излезте от залите за пристигащи

Искате да откриете най-близкото място за взимане? Ако сте в Зала A за пристигащи, изберете автомобилен паркинг 4. Ако сте в Зала B за пристигащи, изберете автомобилен паркинг 1. Вижте картата по-долу, за да се ориентирате.

Потърсете шофьора

Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

Карта на Летище Hong Kong Airport

Летище Hong Kong Airport е разделено на Терминали 1 и 2.

Как да сте във връзка на летище Hong Kong Airport

Как да се свържете с Wi-Fi

Можете да се свържете безплатно с Wi-Fi навсякъде в пътническите терминали. Просто изберете HKAirport Free WiFi от Wi-Fi мрежите, отворете браузъра си и следвайте показаните инструкции.

SIM карти и джобно Wi-Fi устройство

Можете да закупите местни SIM карти или да вземете джобно Wi-Fi устройство под наем от някой от следните магазини и гишета:

 • Гише A01, Crazyegg
 • Гише A05, SONGWIFI
 • Гише A08, Uroaming
 • Гише A09, Banana Wifi
 • Гише A12a, VisonData
 • Гише A16, WiFiBB

Още информация

Шофирате с Uber?

Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 600 летища по света.

Информация за посетителите за летище Hong Kong Airport

Hong Kong Airport, известно също като Chek Lap Kok Airport, е едно от най-натоварените пътнически летища в света. Годишно през него преминават над 72 милиона души.

Терминали на летище Hong Kong Airport

Летището разполага с 2 терминала, като между тях има станция на MTR. На Терминал 1 ще откриете множество авиолинии , а ако търсите нискотарифни превозвачи, обичайното им място е Терминал 2. Използвайте информацията по-долу, за да планирате пътуването си.

Терминал 1

Терминал 1 се използва за заминаващи и пристигащи полети.

Терминал 2

Терминал 2 се използва само за чекиране и обработване на заминаващите пътници и няма изходи или съоръжения за пристигащи. Всички пътници, чекирани на Терминал 2, се превозват с метро до изходите за заминаващи на Терминал 1.

Какво да правите на летище Hong Kong Airport

На летище Hong Kong Airport няма да скучаете. За любителите на забавленията са създадени Aviation Discovery Centre, закритият голф клуб Greenlive, UA IMAX @ Airport и зоната I-Sports. На пътниците на летище Hong Kong Airport се предлага широк избор от възможности да хапнат и пийнат нещо, от кафенета до заведения за бързо хранене, от френска до азиатска кухня, и още.

Обмяна на валута на летище Hong Kong Airport

На летище Hong Kong Airport има няколко гишета на Global Exchange, където можете да обмените валута.

Хотели близо до летище Hong Kong Airport

На пешеходно разстояние или кратко пътуване с автобуса совалка на летището ще откриете няколко хотела. А ако изборът ви падне върху самия град, хотели и варианти за настаняване са на ваше разположение на кратък път с кола.

Забележителности близо до летище Hong Kong Airport

 • Държавен парк Лантау
 • Пътека Лантау
 • Кабинков лифт Ngong Ping 360
 • Тиен Тан Буда
 • Пътека на мъдростта

Още информация за летище Hong Kong Airport (HKG) тук.

Facebook
Instagram
Twitter

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с тяхната дейност, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града. Промоционалната отстъпка е валидна само за нови потребители. Тази промоция не може да се комбинира с други предложения и не се прилага за сумите за бакшиш. Ограничена наличност. Възможно е предложението и условията да се променят.