Прескочи към основното съдържание

Летище Dubai International Airport (dxb)

Търсите алтернатива на традиционния трансфер или такси от/до Летище Dubai Airport? Независимо дали пътувате от летище Dubai International Airport до центъра на града, или в обратната посока, можете да стигнете до желаната дестинация с вече познатото ви приложение на Uber. Заявете пътуване до и от DXB с едно докосване на бутон.

7938+77 Дубай - United Arab Emirates
+971 4-224-5555

Можете предварително да резервирате пътуване с Uber от Летище Dubai International Airport

Планирайте още днес, като резервирате пътуване с Uber до Летище Dubai International Airport. Можете да заявете пътуване до 30 дни преди полета по всяко време, в който и да е ден от годината.
Крайна точка
Изберете дата и час

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/10/04.

Възможно е Uber Reserve да не се предлага за вашето място за взимане

По-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосването на един бутон можете да поръчате превоз между летището и над 500 основни точки.

Ориентирайте се като местен

Приложението и шофьорът ви ще се погрижат за вас, за да не се налага да се ориентирате в непознат град.

Пътувайте без притеснения с Uber

Намерете любимите си функции, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане дори когато сте на ново място.

Начини да пътувате в района

 • Black

  Първокласни пътувания с луксозни коли

 • Uber Select

  Първокласни пътувания с луксозни коли

 • UberXL

  Пътувания на достъпна цена за групи до 6 души

1/3

Място за взимане: Летище Dubai Airport (DXB)

Отворете приложението, за да заявите пътуване

Когато сте готови, отворете приложението на Uber, за да заявите пътуване до крайната си точка. Изберете вариант за трансфер до летище DXB според големината на групата и необходимото място за багаж.

Следвайте инструкциите в приложението

Ще получите инструкции за местата за взимане на Летище Dubai Airport директно в приложението. Възможно е местата за взимане да се различават в зависимост от терминала. В Летище Dubai International Airport също може да има обозначения за взимане за споделени пътувания.

Срещнете се с шофьора

Отидете на мястото за взимане от DXB, посочено в приложението. Имайте предвид, че това място невинаги е пред най-близкия до вас изход. В приложението ще са посочени името на шофьора, регистрационният номер и цветът на колата. Проверете превозното средство, преди да се качите. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се с него чрез приложението.

Съвети за летище Dubai Airport

Wi-Fi на летище Dubai Airport

Във всички зони на летище Dubai Airport се предлага безплатна и неограничена Wi-Fi връзка с висока скорост. Ако нямате мобилно устройство, можете да използвате павилионите за интернет в обектите на Global Link и Connect.

Паркиране на летище Dubai International Airport

На летище Dubai International Airport има множество варианти за паркиране, подходящи за всички пътуващи. На Терминали 1 и 2 се предлагат икономични и първокласни паркоместа на различни разстояния от летището.

Обмяна на валута на летище Dubai Airport

На летище DXB има множество бюра за обмяна на валута. На всеки терминал има няколко обменни бюра, за да сте сигурни, че ще пристигнете с правилната валута в портфейла.

Най-често задавани въпроси от пътници

 • Uber се предлага на летище Dubai International Airport, така че можете да получите комфортно и удобно пътуване, където и да отивате.

 • За да откриете мястото за взимане, проверете в приложението на Uber, след като заявите пътуване.

 • Дори разстоянието да не е много голямо, е възможно тарифите за пътуване с Uber до и от летище Dubai International Airport да бъдат повлияни от часа, натоварването по пътищата и други фактори. Вижте приблизителните суми за пътуване в инструмента за очаквани цени на Uber.

 • Времето за взимане може да е различно в зависимост от часа, колко шофьори има на пътя и други фактори.

Още информация

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 600 летища по света.

Информация за посетителите за терминалите на летище Dubai Airport

Uber е идеалният вариант за пристигащи или заминаващи от летище DXB. Най-натовареното летище на света, Dubai Airport предлага авангардни удобства на посетителите от цял свят. Dubai International Airport се намира в квартал Al Garhoud, на около 5 километра от центъра на града. Това е основното летище, обслужващо Дубай, и най-добрият избор и за посетителите на града, и за прехвърлящите се на друг полет.

Терминали на летище Dubai Airport

На летище Dubai Airport има 3 основни пътнически терминала: Терминал 1, Терминал 2 и Терминал 3. Използваният от повечето авиолинии Терминал 1 е най-натоварен. Терминал 2 обслужва най-вече регионалните полети.

Терминал 1 на летище DXB

 • Всички международни авиолинии

Терминал 2 на летище DXB

 • flydubai
 • Други регионални и международни авиолинии

Терминал 3 на летище DXB

 • Emirates
 • flydubai
 • Qantas

Ресторанти на летище Dubai Airport

Бързо похапване или изискани ястия? В ресторантите на летище Dubai Airport ще намерите всичко, от което имате нужда. В над 80-те заведения се предлага кухня от цял свят. Butler’s Chocolate Café е идеалното място за любителите на сладкото, а ако харесвате азиатската кухня, изберете Chowking Orient Restaurant.

Придвижване на летище DXB

Между Терминал 1 и Терминал 3 има денонощен автобус совалка. Метрото също е вариант за трансфер между терминалите.

Какво да правите на летище DXB

Безмитните магазини на летище Dubai Airport са идеалният избор за шопинг терапия. Там ще намерите богат избор от възможности, включително луксозни марки, местни уникати и принадлежности от първа необходимост при пътуване. Каквото и да търсите – бижута, сувенири, парфюми или дрехи, там ще го откриете със сигурност.

Душове на летище Dubai Airport

За всеки, който иска да се освежи след дълъг полет, между Изходи C18 и C22 и Изходи B13 и B19 на Терминал 3 има безплатни душове. Така сте свежи и готови за следващата част от пътуването си.

Съхранение на багаж на летище Dubai Airport

На Терминали 1 и 3 на летище Dubai International Airport се предлагат няколко варианта за краткосрочно съхранение на багаж. Срещу малка такса оставяте багажа си за период до 12 часа. На Терминал 2 не се предлага съхранение на багаж. За тежките и неудобни чанти има портиерски услуги, както и възможност за опаковане на багаж.

Обмяна на валута на летище DXB

Както се очаква от най-натовареното летище в света, на DXB разполагат с множество бюра за обмяна на валута. На всеки терминал има няколко обменни бюра, за да сте сигурни, че където и да отивате, в портфейла си имате правилната валута.

Хотели близо до летище Dubai Airport

В самите Терминали 1 и 3 на летище Dubai International Airport ще намерите и няколко хотела. Идеален вариант за кратките почивки между полетите. В непосредствена близост до летището има множество хотели, а с кратко пътуване с Uber до центъра на града за пътниците се откриват и други възможности за настаняване.

Интересни места близо до летище Dubai Airport

Ако имате престой на летище DXB и разполагате с повече от 6 часа, наоколо има множество забележителности, включително:

 • Бурж Халифа
 • Плажовете на Дубай
 • Фонтан на Дубай
 • Dubai Mall

Повече информация за летище Dubai Airport ще намерите тук.

Facebook
Instagram
Twitter

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с тяхната дейност, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града. Промоционалната отстъпка е валидна само за нови потребители. Тази промоция не може да се комбинира с други предложения и не се прилага за сумите за бакшиш. Ограничена наличност. Възможно е предложението и условията да се променят.