Прескочи към основното съдържание
Uber
Uber

Летище Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW)

Независимо дали пътувате от летище Detroit Airport (DTW) до зоологическата градина, или от музея на изкуствата до летището, можете да разчитате на Uber, за да стигнете.

11050 Rogell Drive #602, Detroit, MI 48242
+1 734-247-7678

Още по-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосване на 1 бутон получавате превоз до и от летището в над 500 основни центъра.

Придвижвайте се като местни

Оставете на приложението и на вашия шофьор да се занимават с подробностите по придвижването ви в непознатия за вас град.

Чувствайте се като у дома си с Uber

Открийте своите любими функционалности, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане, дори когато сте на ново място.

Инструмент на Uber за очаквани цени

Примерните цени за пътници са прогнозни стойности и не отразяват възможните разлики поради отстъпки, закъснения заради натоварване на пътищата и други фактори. Възможно е да има фиксирани и минимални такси. Действителните цени може да са различни.

Начини да пътувате

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • UberXL1-6

  Пътувания на достъпна цена за групи до 6 души

Как да пътувате от летище Detroit Airport

Следвайте знаците към центъра за наземен транспорт (GTC)

След като вземете багажа си и преминете през контрола за сигурност, минете по въздушния мост към центъра за наземен транспорт (GTC).

Потърсете знаците за споделени пътувания

След като влезете в центъра за наземен транспорт (GTC), открийте знаците за споделени пътувания за допълнителни указания.

Срещнете се с шофьора на одобреното място за взимане

Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението на Uber.

Тарифи за паркинг за Летище Detroit Airport

Ако планирате пътуване до Летище Detroit Airport и смятате да шофирате, тук можете да откриете тарифите за паркиране.

Вариант за паркиране

Паркинг McNamara

Big Blue Deck

Зелени паркинги 1 и 2

Тарифа

24 $ на ден
14 $ на ден
12 $ на ден
Понякога е възможно тарифите за паркиране да не отразяват най-скорошните цени; тази информация е актуализирана на 20 ноември 2018 г..

Карта на Летище Detroit Airport

На летище Detroit Airport има 2 основни терминала. Зали A – C се намират в Терминал McNamara, а Зала D е в Северния терминал.

Най-често задавани въпроси от пътници

Да. Докоснете тук за списък на летищата по света, където можете да заявите пътуване с Uber.

Цената на пътуване с Uber до (или от) летище DTW зависи от някои фактори, като типа на заявеното пътуване, очакваното разстояние и продължителността на пътуването, пътните такси и текущото търсене на пътувания.

Можете да видите прогнозна цена, преди да заявите пътуване, като въведете мястото за взимане и крайната точка в инструмента за очаквани цени на Uber по-горе. След това, когато заявите пътуване, в приложението ще видите действителната цена, базирана на реални фактори.

Възможно е местата за взимане да зависят от вида на заявеното пътуване и размера на летището. Следвайте инструкциите в приложението, за да се срещнете с шофьора. Можете също да потърсите знаци, указващи къде на летището се намират зоните за споделени пътувания.

Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

Още информация

Шофирате с Uber?

Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 500 летища по света.

Информация за посетителите за летище Detroit Airport

Летище Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW) е най-натовареното в Мичиган и един от най-големите центрове за въздушен транспорт в САЩ. Летище DTW се намира на около 32 километра от центъра на Детройт, или около 30 минути с кола при идеални пътни условия. Леснодостъпно за пътуващите до и от град Детройт, езерото Мичиган и град Толедо в съседния щат Охайо.

Терминали на летище Detroit Airport

На летище DTW има 2 основни терминала, Терминал McNamara Terminal и Северен терминал. McNamara Terminal е разделен на 3 зали, A, B и C. В Северния терминал има 1 зала, D. Използвайте информацията по-долу, за да планирате пътуването си.

Терминал McNamara Terminal на летище DTW

 • Aeroméxico
 • Air France
 • Delta

Северен терминал на летище DTW

 • Air Canada
 • Alaska
 • American
 • Frontier
 • JetBlue
 • Lufthansa
 • Royal Jordanian
 • Southwest
 • Spirit
 • United
 • Wow
 • Lufthansa Club

Терминал за международни полети на летище DTW

Международните пристигащи и заминаващи полети се обслужват и на терминал McNamara Terminal, и на Северния терминал. Изходите за международни пристигащи и заминаващи полети на Терминал McNamara Terminal са 12, а на Северният – 26. От летище DTW се предлагат директни полети до над 30 международни дестинации.

Какво да хапнете на летище Detroit Airport

Летище Detroit Airport предлага множество варианти. На двата терминала ще откриете 100 места за хапване, включително кафенета, вериги за бързо хранене и ресторанти със сервитьорско обслужване. Освен това на терминалите на летище Detroit Airport има множество барове.

Придвижване на летище Detroit Airport

И в двата терминала на летище Detroit Airport има движещи се пътеки. В Зала A на терминал McNamara Terminal ще откриете и ExpressTram, транспортна система за превоз на пътници в дългата около 2 километра зала. ExpressTram има 3 спирки, разположени както следва:

 • Terminal Station: в централната част на залата, с лесен достъп до изходи A29 до A55, зоната за чекиране, зоната за получаване на багаж, наземния транспорт и тунела до Зали B и C
 • South Station: осигурява достъп до изходи A1 до A28
 • North Station: осигурява достъп до изходи A56 до A78

Между Северния терминал и терминал McNamara Terminal са налични и совалки. Совалките на летище Detroit Airport тръгват на всеки 10 минути от центровете за наземен транспорт и входа на хотел Westin.

Какво да правите на летище Detroit Airport

На летище DTW няма да скучаете. За желаещите да се отпуснат в спа центровете се предлага масаж, маска за лице, маникюр или педикюр. На летище Detroit Airport ви очакват различни магазини, от павилиони за вестници до щандове за козметика и бутици. В осветения тунел между Зали A, B и C се излъчва координирано представление със светлина и звук.

Обмяна на валута на летище Detroit Airport

На летище Detroit Airport бюрата за обмяна на валута се намират на следните места: – Терминал McNamara Terminal: Заминаващи (Central Link близо до Изход A38) и Пристигащи международни полети – Северен терминал: Заминаващи (срещу Изход D9) и Пристигащи (до зоната за получаване на багаж)

Хотели близо до летище Detroit Airport

Престой на летището? Полет чак на следващата сутрин? Среща близо до летище DTW? Ако търсите място за нощувка, ще откриете множество хотели и други варианти както около летището, така и в Диърборн и в центъра на Детройт.

Забележителности близо до летище Detroit Airport

 • Паркът на остров Бел
 • Източният пазар
 • Стадионът Ford Field
 • Музеят на Motown музиката в Детройт

Още информация за летище DTW тук.

Facebook
Instagram
Twitter