Прескочи към основното съдържание
Uber
Uber

Летище Charles de Gaulle Airport (CDG)

Независимо дали пътувате от летище CDG до Париж, или в обратната посока, можете да разчитате на Uber, за да стигнете.

95700 Roissy-en-France, France
+33 1-70-36-39-50

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосване на 1 бутон можете да получите превоз до и от летището в повече от 500 основни центъра.

Придвижвайте се като местни

Позволете приложението и шофьорът да се занимават с подробностите, за да не се налага да навигирате в непознат град.

Чувствайте се като у дома си с Uber

Открийте своите любими функционалности, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане, дори да сте на ново място.

Примерните цени за пътници са прогнозни стойности и не отразяват възможните разлики поради отстъпки, закъснения заради натоварване на пътищата и други фактори. Възможно е да има фиксирани и минимални такси. Действителните цени може да са различни.

 • UberX1-4

  Affordable, everyday rides

 • Berline1-4

  Premium rides in luxury cars

Отворете приложението, за да заявите пътуване

Когато сте готови, отворете приложението, за да заявите пътуване. Изберете вариант според броя хора и нужното място за багаж.

Следвайте инструкциите в приложението

Ще получите указания за мястото за взимане директно в приложението. На летището също може да има знаци.

Срещнете се с шофьора

Отидете на зададеното място за взимане, посочено в приложението. Имайте предвид, че това място невинаги е до най-близкия изход. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

Wi-Fi на летище Charles de Gaulle

С Wi-Fi услугите на летище CDG можете да получите безплатен и неограничен достъп до интернет, а има и първокласни варианти за хора, търсещи още по-бърза връзка.

Паркиране на летище Charles de Gaulle

На летище Charles de Gaulle има множество варианти за паркиране със зони за взимане и оставяне и възможности за краткосрочен или дългосрочен престой. На летище CDG се предлагат и услуги за трансфер със совалка от зоните за паркиране до летището.

Гардероб за багаж на летище Charles de Gaulle Airport

Можете да използвате гардеробите за багаж на летище CDG почасово или за брой дни в зависимост от графика и плановете ви за пътуване.

Uber се предлага на летище Charles de Gaulle Airport, така че можете да получите комфортно и удобно пътуване, където и да отивате.

За да откриете мястото за взимане, проверете в приложението на Uber, след като заявите пътуване.

Дори разстоянието да не е много голямо, е възможно тарифите за пътуване с Uber до и от летище Charles de Gaulle Airport да бъдат повлияни от часа, натоварването по пътищата и други фактори. Вижте приблизителните суми за пътуване в инструмента за очаквани цени на Uber.

Времето за взимане може да е различно в зависимост от часа, колко шофьори има на пътя и други фактори.

Шофирате с Uber?

Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 500 летища по света.

Uber е идеалният вариант за пристигащи или заминаващи от летище CDG. Летище Charles de Gaulle Airport, известно и като летище Roissy Airport, е най-голямото международно летище във Франция. Отивате в Disneyland? Или в самия Париж? Това е удобен вариант за международни и вътрешни пътувания. Само на около 25 километра северно от Париж, летище Charles de Gaulle Airport е чудесен вариант за посетителите в историческата френска столица, както и за пътуващите в по-широкия метрополен район на Париж.

Терминали на летище Charles de Gaulle Airport

На летище Charles de Gaulle Airport има 3 пътнически терминала: T1, T2 иT3.

Терминал 1 на летище CDG

Полети от Терминал 1 се извършват от следните авиолинии (както и други):

 • Aegean
 • Malaysia
 • Qatar

Терминал 2 на летище CDG

Терминал 2 обхваща 7 подтерминала, от 2A до 2G, като там се намира и ЖП гарата Aéroport Charles de Gaulle 2 на TGV-RER. От Терминал 2 се извършват полети на следните авиолинии :

 • Air France
 • British Airways
 • Cathay Pacific

Терминал 3 на летище CDG

Тази авиолиния, както и много други, извършва полети от Терминал 3:

 • Jordan Aviation

Какво да хапнете на летище Charles de Gaulle Airport

В ресторантите на летище CDG ще откриете любими френски ястия и стандартни предложения от целия свят: от гурме специалитети за бързо похапване до кафе. Каквото и кулинарно изживяване да търсите, ще го намерите в ресторантите на Charles de Gaulle Airport.

Придвижване на летище Charles de Gaulle Airport

CDGVAL ще ви отведе до различните терминали и 2 от зоните за паркиране на летище Charles de Gaulle, както и до автобусна спирка и совалката на летището. За директно пътуване до Париж се използват линиите на RER B от Терминали 2 и 3.

Какво да правите на летище Charles de Gaulle Airport

Каквото и да търсите: вино и спиртни напитки, козметика, или сувенири от пътуването до Париж, в магазините на летище CDG със сигурност ще го намерите. За бижута и часовници отидете в Chanel или Swarovski, или изберете нещо от новите предложения в Prada, Dior, Gucci и много други от водещите световни вериги за мода. На летище Charles de Gaulle Airport ще откриете и интерактивни зони за игра за деца, наричани зони Gulli, стаи за молитва и салони, където да се отпуснете.

Хотели на летище Charles de Gaulle Airport

На Терминал 2 има 2 хотела. Идеалният вариант, ако пристигате късно вечерта или много рано сутринта. На малко по-голямо разстояние, в район Roissy, където се намира и летището, ще откриете широка гама от икономични и луксозни хотели. В самия Париж ще откриете варианти за престой, подходящи за всеки пътешественик, независимо от бюджета.

Интересни места близо до летище Paris – Charles de Gaulle Airport

Ако имате престой на летище Charles de Gaulle Airport и достатъчно време да стигнете до центъра на Париж (ще ви трябват поне 6 часа), там има предостатъчно исторически обекти, които да разгледате. Совалки между летище CDG и центъра на Париж осигуряват редовен транспорт.

 • Триумфалната арка
 • Шанз-Елизе
 • Айфеловата кула
 • Музей „Лувър“
 • Парижката „Света Богородица“
 • Версайски дворец

Повече информация за летище Paris – Charles de Gaulle Airport ще намерите тук.