Прескочи към основното съдържание

Летище Chhatrapati Shivaji International Airport (bom)

Търсите алтернатива на традиционния трансфер или такси от/до Летище Mumbai Airport? Независимо дали пътувате от летище Mumbai International Airport до паметната арка Gateway of India, или от Нави Мумбай до летището, можете да стигнете до желаната дестинация с вече познатото ви приложение на Uber. Заявете пътуване до и от BOM с едно докосване на бутон.

3VQ8+R6 Mumbai, Maharashtra, India

Можете предварително да резервирате пътуване с Uber от Летище Chhatrapati Shivaji International Airport

Планирайте още днес, като резервирате пътуване с Uber до Летище Chhatrapati Shivaji International Airport. Можете да заявете пътуване до 30 дни преди полета по всяко време, в който и да е ден от годината.
Крайна точка
Изберете дата и час

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/01/31.

6:40 AM
open

Възможно е Uber Reserve да не се предлага за вашето място за взимане

По-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосването на един бутон можете да поръчате превоз между летището и над 500 основни точки.

Ориентирайте се като местен

Приложението и шофьорът ви ще се погрижат за вас, за да не се налага да се ориентирате в непознат град.

Пътувайте без притеснения с Uber

Намерете любимите си функции, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане дори когато сте на ново място.

Начини да пътувате в района

Място за взимане: Летище Mumbai Airport (BOM)

Заявете пътуване, когато сте готови да излезете от терминала

И изберете вариант за пътуване според броя пътници и нужното място за багаж.

Вижте подробностите в приложението

След като заявите пътуване, следвайте указанията за пътя в приложението.

Срещнете се с шофьора

Срещнете се с шофьора на P7 Запад за Терминал 2 и на всички места за взимане с превозно средство за Терминал 1.

Карта на Летище Mumbai Airport

На летище Chhatrapati Shivaji International Airport има 2 основни пътнически терминала. Терминал 1 обслужва само вътрешни полети, а Терминал 2 – и международни, и вътрешни.

Най-често задавани въпроси от пътници

 • Да. Докоснете тук за списък на летищата по света, където можете да заявите пътуване с Uber.

 • Цената на пътуване с Uber до (или от) летище BOM зависи от някои фактори, като типа на заявеното пътуване, очакваното разстояние и продължителността на пътуването, пътните такси и текущото търсене на пътувания.

  Можете да видите прогнозна цена, преди да заявите пътуване, като въведете мястото за взимане и крайната точка в инструмента за очаквани цени на Uber по-горе. След това, когато заявите пътуване, в приложението ще видите действителната цена, базирана на реални фактори.

 • Възможно е местата за взимане да зависят от вида на заявеното пътуване и размера на летището. Следвайте инструкциите в приложението, за да се срещнете с шофьора. Можете също да потърсите знаци, указващи къде на летището се намират зоните за споделени пътувания.

  Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

Още информация

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 600 летища по света.

Информация за посетителите за летище Mumbai Airport

Chhatrapati Shivaji Maharaj International Airport (BOM) е второто най-натоварено летище в Индия по брой пътници. Годишно през него преминават над 47 милиона души. Летище BOM е на около 24 километра северозападно от центъра на Мумбай, или на около 30 минути с кола при идеални пътни условия.

Терминали на летище Mumbai Airport

Летище Chhatrapati Shivaji Airport има 2 пътнически терминала, Терминал 1 и Терминал 2. Терминал 1 е за вътрешни полети, а Терминал 2 – вътрешни и международни. Салони за гости могат да бъдат открити на цялото летище Mumbai Airport. Използвайте информацията по-долу, за да планирате пътуването си.

Терминал 1 на летище BOM

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet
 • CIP Lounge
 • Loyalty Lounge
 • Pranaam GVK Lounge

Терминал 2 на летище BOM

На четирите си нива Терминал 2 на летище BOM осъществява полети на немалко международни превозвачи, включително British Airways, Emirates и United. От летище BOM има директни полети до над 43 международни дестинации.

Какво да хапнете на летище Mumbai Airport

На летище BOM ще откриете традиционна индийска кухня, както и популярни международни вериги за бързо хранене. Зона със заведения за хранене се намира в салона за заминаващи на терминала за международни полети (Терминал 2), след проверката за сигурност.

Придвижване на летище Mumbai Airport

Разстоянието между Терминал 1 и Терминал 2 е около пет километра, като между тях са разположени писти. Ако се налага да пътувате между терминалите, на летище Mumbai Airport има безплатен автобус за посетителите с валиден самолетен билет. Ако пътувате между терминалите, ще трябва отново да преминете проверка за сигурност, така че се уверете, че имате достатъчно време за престой. Терминал 2 има 4 нива, 48 ескалатора и 75 асансьора. Има и 42 движещи се пътеки.

Какво да правите на летище Mumbai Airport

Атракциите на летище Chhatrapati Shivaji Maharaj включат представления и изложби, организирани в различно време през цялата година. За децата на нива 3 и 4 на Терминал 2 e предвидена зона за игра. Ако ви се пазарува, на летище Mumbai Airport ще откриете магазини за традиционна индийска мода, както и търговски обекти на международно известни марки.

Обмяна на валута на летище BOM

На летище BOM има гишета за обмяна на валута ще откриете на следните места: в зоните за заминаващи и пристигащи на Терминал 1, в зоната за регистрация за заминаващи на Ниво 4, на Нива 1 и 2 на Пристигащи, на Ниво 2 (трансфер за вътрешни полети), на Ниво 4 SHA и на Ниво 2 на Пристигащи на Терминал 2.

Хотели близо до летище BOM Airport

Престой на летището? Полет чак на следващата сутрин? Среща близо до летище BOM? Ако търсите място за нощувка, наоколо има множество хотели и други варианти. Много възможности има и в центъра на Мумбай или в Hiranandani Gardens, на по-малко от 5 километра от летището.

Забележителности близо до летище BOM

 • Вратата на Индия
 • Храмът ISKCON в Мумбай
 • Плажът Джуху
 • Мани Баван (домът на Махатма Ганди)

Още информация за летище BOM тук.

Facebook
Instagram
Twitter

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с тяхната дейност, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града. Промоционалната отстъпка е валидна само за нови потребители. Тази промоция не може да се комбинира с други предложения и не се прилага за сумите за бакшиш. Ограничена наличност. Възможно е предложението и условията да се променят.