Прескочи към основното съдържание
Uber
Uber

Летище Chhatrapati Shivaji International Airport (BOM)

Whether you’re going from Mumbai Airport to the Gateway of India or from Navi Mumbai to Mumbai Airport, count on Uber to get you there.

3VQ8+R6 Mumbai, Maharashtra, India
+91 22-6685-1010

Още по-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосване на 1 бутон получавате превоз до и от летището в над 500 основни центъра.

Придвижвайте се като местни

Оставете на приложението и на вашия шофьор да се занимават с подробностите по придвижването ви в непознатия за вас град.

Чувствайте се като у дома си с Uber

Открийте своите любими функционалности, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане, дори когато сте на ново място.

Инструмент на Uber за очаквани цени

Примерните цени за пътници са прогнозни стойности и не отразяват възможните разлики поради отстъпки, закъснения заради натоварване на пътищата и други фактори. Възможно е да има фиксирани и минимални такси. Действителните цени може да са различни.

Начини да пътувате

 • Premier Executive1-4

  Especially Designed for Corporate Travel

 • Go Executive1-4

  Especially designed for Corporate Travel

 • Междуградски1-4

  Compact cars, outstation rides

 • INTERCITY1-4

  Comfortable sedans, outstation rides

 • XL Intercity1-6

  Comfortable SUVs, outstation rides

Как да пътувате от летище Mumbai Airport

Заявете пътуване, когато сте готови да излезете от терминала

И изберете вариант за пътуване според броя пътници и нужното място за багаж.

Вижте подробностите в приложението

След като заявите пътуване, следвайте указанията за пътя в приложението.

Срещнете се с шофьора

Срещнете се с шофьора на P7 Запад за Терминал 2 и на всички места за взимане с превозно средство за Терминал 1.

Карта на Летище Mumbai Airport

На летище Chhatrapati Shivaji International Airport има 2 основни пътнически терминала. Терминал 1 обслужва само вътрешни полети, а Терминал 2 – и международни, и вътрешни.

Най-често задавани въпроси от пътници

Да. Докоснете тук за списък на летищата по света, където можете да заявите пътуване с Uber.

Цената на пътуване с Uber до (или от) летище BOM зависи от някои фактори, като типа на заявеното пътуване, очакваното разстояние и продължителността на пътуването, пътните такси и текущото търсене на пътувания.

Можете да видите прогнозна цена, преди да заявите пътуване, като въведете мястото за взимане и крайната точка в инструмента за очаквани цени на Uber по-горе. След това, когато заявите пътуване, в приложението ще видите действителната цена, базирана на реални фактори.

Възможно е местата за взимане да зависят от вида на заявеното пътуване и размера на летището. Следвайте инструкциите в приложението, за да се срещнете с шофьора. Можете също да потърсите знаци, указващи къде на летището се намират зоните за споделени пътувания.

Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

Още информация

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 500 летища по света.
Намерете летище

Информация за посетителите за летище Mumbai Airport

Chhatrapati Shivaji Maharaj International Airport (BOM) е второто най-натоварено летище в Индия по брой пътници. Годишно през него преминават над 47 милиона души. Летище BOM е на около 24 километра северозападно от центъра на Мумбай, или на около 30 минути с кола при идеални пътни условия.

Терминали на летище Mumbai Airport

Летище Chhatrapati Shivaji Airport има 2 пътнически терминала, Терминал 1 и Терминал 2. Терминал 1 е за вътрешни полети, а Терминал 2 – вътрешни и международни. Салони за гости могат да бъдат открити на цялото летище Mumbai Airport. Използвайте информацията по-долу, за да планирате пътуването си.

Терминал 1 на летище BOM

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet
 • CIP Lounge
 • Loyalty Lounge
 • Pranaam GVK Lounge

Терминал 2 на летище BOM

На четирите си нива Терминал 2 на летище BOM осъществява полети на немалко международни превозвачи, включително British Airways, Emirates и United. От летище BOM има директни полети до над 43 международни дестинации.

Какво да хапнете на летище Mumbai Airport

На летище BOM ще откриете традиционна индийска кухня, както и популярни международни вериги за бързо хранене. Зона със заведения за хранене се намира в салона за заминаващи на терминала за международни полети (Терминал 2), след проверката за сигурност.

Придвижване на летище Mumbai Airport

Разстоянието между Терминал 1 и Терминал 2 е около пет километра, като между тях са разположени писти. Ако се налага да пътувате между терминалите, на летище Mumbai Airport има безплатен автобус за посетителите с валиден самолетен билет. Ако пътувате между терминалите, ще трябва отново да преминете проверка за сигурност, така че се уверете, че имате достатъчно време за престой. Терминал 2 има 4 нива, 48 ескалатора и 75 асансьора. Има и 42 движещи се пътеки.

Какво да правите на летище Mumbai Airport

Атракциите на летище Chhatrapati Shivaji Maharaj включат представления и изложби, организирани в различно време през цялата година. За децата на нива 3 и 4 на Терминал 2 e предвидена зона за игра. Ако ви се пазарува, на летище Mumbai Airport ще откриете магазини за традиционна индийска мода, както и търговски обекти на международно известни марки.

Обмяна на валута на летище BOM

На летище BOM има гишета за обмяна на валута ще откриете на следните места: в зоните за заминаващи и пристигащи на Терминал 1, в зоната за регистрация за заминаващи на Ниво 4, на Нива 1 и 2 на Пристигащи, на Ниво 2 (трансфер за вътрешни полети), на Ниво 4 SHA и на Ниво 2 на Пристигащи на Терминал 2.

Хотели близо до летище BOM Airport

Престой на летището? Полет чак на следващата сутрин? Среща близо до летище BOM? Ако търсите място за нощувка, наоколо има множество хотели и други варианти. Много възможности има и в центъра на Мумбай или в Hiranandani Gardens, на по-малко от 5 километра от летището.

Забележителности близо до летище BOM

 • Вратата на Индия
 • Храмът ISKCON в Мумбай
 • Плажът Джуху
 • Мани Баван (домът на Махатма Ганди)

Още информация за летище BOM тук.

Facebook
Instagram
Twitter