Прескочи към основното съдържание

Летище Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL)

Независимо дали пътувате от летище ATL до аквариума Georgia Aquarium, или от ботаническата градина в Атланта до летището, можете да разчитате на Uber, за да стигнете.

6000 N. Terminal Parkway, Atlanta, GA 30320
+1 800-897-1910

Още по-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосване на 1 бутон получавате превоз до и от летището в над 500 основни центъра.

Придвижвайте се като местни

Оставете на приложението и на вашия шофьор да се занимават с подробностите по придвижването ви в непознатия за вас град.

Чувствайте се като у дома си с Uber

Открийте своите любими функционалности, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане, дори когато сте на ново място.

До 15 $ отстъпка

Получете отстъпка от 5 $ за всяко от първите си 3 пътувания. Използвайте код за промоция NEWRIDER15. Изтича 30 дни след прилагане на кода за промоция в профила ви в Uber.

Начини да пътувате в района

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

 • UberX

  1-3

  Достъпни ежедневни пътувания

 • Комфорт

  1-3

  По-нови коли с повече място за краката

 • UberXL

  1-5

  Пътувания на достъпна цена за групи до 6 души

 • Hourly

  1-3

  Request a ride by the hour to get around in a dedicated car

 • Pool

  1-2

  Споделени пътувания за по-ниски разходи

1/6

Как да пътувате от летище ATL

Излезте на долното ниво Пристигащи

За взимане от терминала за вътрешни полети отидете от зоната за получаване на багаж до долното ниво Пристигащи, излезте от летището, пресечете пешеходната зона и следвайте знаците за споделени пътувания.

За взимане от терминала за международни полети трябва да се срещнете с шофьора до външния тротоар.

Заявете пътуване, когато стигнете в зоната за взимане за споделени пътувания.

За взимане от терминала за вътрешни полети отидете в зоната за взимане за споделени пътувания и след това изпратете заявка. Не заявявайте пътуването предварително, тъй като може да се наложи шофьорът да плати за паркинг, ако остане там над 15 минути.

Срещнете се с шофьора на определеното място за взимане

Уверете се, че сте на правилния терминал и място за взимане, и се срещнете с шофьора. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез вариантите за свързване в приложението.

Тарифи за паркинг за Летище Atlanta Airport

Ако планирате пътуване до Летище Atlanta Airport и смятате да шофирате, тук можете да откриете тарифите за паркиране.
Тарифи за паркинг за Летище Atlanta Airport

Тарифа

36 $ на ден
19 $ на ден
14 $ на ден
14 $ на ден
10 $ на ден
Понякога е възможно тарифите за паркиране да не отразяват най-скорошните цени; тази информация е актуализирана на 20 ноември 2018 г..

Карта на Летище Atlanta Airport

Зали A – E са за вътрешни полети, а Зала F е за международни. Можете да намерите паркинг навсякъде около Зала T.

Най-често задавани въпроси от пътници

 • Да. Докоснете тук за списък на летищата по света, където можете да заявите пътуване с Uber.

 • Цената на пътуване с Uber до (или от) летище ATL зависи от някои фактори, като типа на заявеното пътуване, очакваното разстояние и продължителността на пътуването, пътните такси и текущото търсене на пътувания.

  Можете да видите прогнозна цена, преди да заявите пътуване, като въведете мястото за взимане и крайната точка в инструмента за очаквани цени на Uber по-горе. След това, когато заявите пътуване, в приложението ще видите действителната цена, базирана на реални фактори.

 • Местата за взимане може да зависят от вида на заявеното пътуване и размера на летището. Следвайте инструкциите в приложението, за да се срещнете с шофьора. Може също да потърсите знаци, указващи къде на летището се намират зоните за споделени пътувания. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

Още информация

Шофирате с Uber?

Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 600 летища по света.

Информация за посетителите за летище Atlanta Airport

Hartsfield – Jackson Atlanta International Airport е най-натовареното летище в света. Ежедневно то обслужва средно 275 000 пътника. Намира се само на 16 километра от центъра на Атланта, в метрополен район с размера на Масачузетс, и е добра начална точка за пътуващите по работа или за удоволствие.

Терминали на летище Atlanta Airport

На летище Hartsfield Atlanta International Airport има 2 терминала: за вътрешни и за международни полети. Разположени са в противоположните краища на летището, като между тях има 7 зали:

 • Зала T е до терминала за вътрешни полети
 • Зала F е на терминала за международни полети
 • Зали A, B, C, D и E се намират по азбучен ред между двата терминала, като Зала A е най-близо до терминала за вътрешни полети.

И в двата терминала на ATL има различни салони за гости, включително American Airlines Admirals Club, Delta Sky Club и United Club. Използвайте информацията по-долу, за да планирате пътуването си.

Терминал за вътрешни полети на летище Atlanta Airport

В Северния терминал можете да се чекирате за следните авиолинии:

 • Alaska
 • American
 • Boutique Air
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • Spirit
 • United

В Южния терминал можете да се чекирате за авиолиния Delta.

Терминал за международни полети на летище Atlanta Airport

Терминалът за международни полети е на 3 нива, които включват Изходи F1 до F14 на Зала F. Нивото за заминаващи предлага директна връзка към почасовия паркинг и нивото за пристигащи. Терминалът за международни полети обслужва над 75 дестинации в 50 държави, като там ще откриете авиолинии като British Airways и KLM.

Какво да хапнете на летище Atlanta Airport

На летище Hartsfield – Jackson Atlanta International Airport можете да хапнете в 110 обекта, от международни вериги за бързо хранене до първокласни ресторанти със сервитьорско обслужване. Ресторантите и другите места за хранене на летище ATL се намират в залите и атриума.

Придвижване на летище Atlanta Airport

Летището на Атланта има собствен подземен транспорт, Plane Train, свързващ терминалите за вътрешни и международни полети. Влаковете с по 4 вагона се движат по затворено трасе с дължина 5 километра, като на всеки 2 минути има влак. Превозват средно над 200 000 пътници на ден. SkyTrain свързва Georgia International Convention Center с някои от най-добрите хотели на летището.

Какво да правите на летище Atlanta Airport

На летище Hartsfield се предлагат различни атракции, като това включва и художествена програма с експонати в различни зони на летището. Част от експонатите са постоянни, а други се променят периодично. Летище ATL организира 4 ежегодни концерта, които се провеждат в атриума. За любителите на кучетата има парк за игра с размер 90 квадратни метра. Ако имате време за пазаруване, на летището ще откриете различни магазини, от павилиони за вестници до бутици.

Обмяна на валута на летище Atlanta Airport

В Зали A, B, D, E и F, както и в атриума на летище Atlanta Airport са налични над 10 места за обмяна на валута.

Хотели близо до летище Atlanta Airport

Престой на летището? Полет чак на следващата сутрин? Среща близо до летище ATL? Ако търсите място за нощувка, на летището има над 60 хотела, както много други варианти наблизо.

Забележителности близо до летище Atlanta Airport

 • Ботаническата градина на Атланта
 • Centennial Olympic Park
 • Зоологическата градина на Атланта

Още информация за летище ATL тук.

Facebook
Instagram
Twitter

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с тяхната дейност, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града. Промоционалната отстъпка е валидна само за нови потребители. Тази промоция не може да се комбинира с други предложения и не се прилага за сумите за бакшиш. Ограничена наличност. Възможно е предложението и условията да се променят.