Прескочи към основното съдържание

Летище Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (atl)

Търсите алтернатива на традиционния трансфер или такси от/до Летище Atlanta Airport? Независимо дали пътувате от летище ATL до аквариума в Джорджия, или от ботаническата градина в Атланта до ATL, можете да стигнете до целта си с вече познатото ви приложение на Uber. Заявете пътуване до и от ATL с едно докосване на бутон.

6000 N. Terminal Parkway, Atlanta, GA 30320
+1 800-897-1910

Можете предварително да резервирате пътуване с Uber от Летище Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport

Планирайте още днес, като резервирате пътуване с Uber до Летище Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport. Можете да заявете пътуване до 30 дни преди полета по всяко време, в който и да е ден от годината.
Крайна точка
Изберете дата и час

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/29.

Възможно е Uber Reserve да не се предлага за вашето място за взимане

По-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосването на един бутон можете да поръчате превоз между летището и над 500 основни точки.

Ориентирайте се като местен

Приложението и шофьорът ви ще се погрижат за вас, за да не се налага да се ориентирате в непознат град.

Пътувайте без притеснения с Uber

Намерете любимите си функции, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане дори когато сте на ново място.

Начини да пътувате в района

 • UberX

  1-4

  Достъпни ежедневни пътувания

 • Комфорт

  1-4

  По-нови коли с повече място за краката

 • UberXL

  1-6

  Пътувания на достъпна цена за групи до 6 души

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

1/5

Място за взимане: Летище Atlanta Airport (ATL)

Отворете приложението, за да заявите пътуване

Когато сте готови, отворете приложението на Uber, за да заявите пътуване до крайната си точка. Изберете вариант за трансфер до летище Atlanta Airport според големината на групата и необходимото място за багаж.

Следвайте обозначенията на всеки терминал за зоните за взимане при споделено пътуване на летище ATL.

Излезте от терминала

Ще получите инструкции за местата за взимане от ATL директно в приложението.

За терминала за вътрешни полети излезте на долното ниво и ще имате достъп до всички места за взимане на летище Atlanta Airport.

Ако сте на международния терминал, излезте на ниво „Пристигащи“ и ще имате достъп до всички места за взимане от летище Atlanta Airport.

Потвърдете местоположението си

Изберете терминала и място за взимане от ATL, както е посочено в приложението. Имайте предвид, че това място невинаги е пред най-близкия до вас изход.

В приложението ще са посочени името на шофьора, регистрационният номер и цветът на колата. Проверете превозното средство, преди да се качите. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се с него чрез приложението.

Карта на Летище Atlanta Airport

Зали A – E са за вътрешни полети, а Зала F е за международни. Можете да намерите паркинг навсякъде около Зала T.

Най-често задавани въпроси от пътници

 • Да. Докоснете тук за списък на летищата по света, където можете да заявите пътуване с Uber.

 • Цената на пътуване с Uber до (или от) летище ATL зависи от някои фактори, като типа на заявеното пътуване, очакваното разстояние и продължителността на пътуването, пътните такси и текущото търсене на пътувания.

  Можете да видите прогнозна цена, преди да заявите пътуване, като въведете мястото за взимане и крайната точка в инструмента за очаквани цени на Uber по-горе. След това, когато заявите пътуване, в приложението ще видите действителната цена, базирана на реални фактори.

 • Възможно е местата за взимане да зависят от вида на заявеното пътуване и размера на летището. Следвайте инструкциите в приложението, за да се срещнете с шофьора. Може също да потърсите знаци, указващи къде на летището се намират зоните за споделени пътувания. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

Още информация

Шофирате с Uber?

Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 600 летища по света.

Информация за посетителите за летище Atlanta Airport

Hartsfield – Jackson Atlanta International Airport е най-натовареното летище в света. Ежедневно то обслужва средно 275 000 пътника. Намира се само на 16 километра от центъра на Атланта, в метрополен район с размера на Масачузетс, и е добра начална точка за пътуващите по работа или за удоволствие.

Терминали на летище Atlanta Airport

На летище Hartsfield Atlanta International Airport има 2 терминала: за вътрешни и за международни полети. Разположени са в противоположните краища на летището, като между тях има 7 зали:

 • Зала T е до терминала за вътрешни полети
 • Зала F е на терминала за международни полети
 • Зали A, B, C, D и E се намират по азбучен ред между двата терминала, като Зала A е най-близо до терминала за вътрешни полети.

И в двата терминала на ATL има различни салони за гости, включително American Airlines Admirals Club, Delta Sky Club и United Club. Използвайте информацията по-долу, за да планирате пътуването си.

Терминал за вътрешни полети на летище Atlanta Airport

В Северния терминал можете да се чекирате за следните авиолинии:

 • Alaska
 • American
 • Boutique Air
 • Frontier
 • JetBlue
 • Southwest
 • Spirit
 • United

В Южния терминал можете да се чекирате за авиолиния Delta.

Терминал за международни полети на летище Atlanta Airport

Терминалът за международни полети е на 3 нива, които включват Изходи F1 до F14 на Зала F. Нивото за заминаващи предлага директна връзка към почасовия паркинг и нивото за пристигащи. Терминалът за международни полети обслужва над 75 дестинации в 50 държави, като там ще откриете авиолинии като British Airways и KLM.

Какво да хапнете на летище Atlanta Airport

На летище Hartsfield – Jackson Atlanta International Airport можете да хапнете в 110 обекта, от международни вериги за бързо хранене до първокласни ресторанти със сервитьорско обслужване. Ресторантите и другите места за хранене на летище ATL се намират в залите и атриума.

Придвижване на летище Atlanta Airport

Летището на Атланта има собствен подземен транспорт, Plane Train, свързващ терминалите за вътрешни и международни полети. Влаковете с по 4 вагона се движат по затворено трасе с дължина 5 километра, като на всеки 2 минути има влак. Превозват средно над 200 000 пътници на ден. SkyTrain свързва Georgia International Convention Center с някои от най-добрите хотели на летището.

Какво да правите на летище Atlanta Airport

На летище Hartsfield се предлагат различни атракции, като това включва и художествена програма с експонати в различни зони на летището. Част от експонатите са постоянни, а други се променят периодично. Летище ATL организира 4 ежегодни концерта, които се провеждат в атриума. За любителите на кучетата има парк за игра с размер 90 квадратни метра. Ако имате време за пазаруване, на летището ще откриете различни магазини, от павилиони за вестници до бутици.

Обмяна на валута на летище Atlanta Airport

В Зали A, B, D, E и F, както и в атриума на летище Atlanta Airport са налични над 10 места за обмяна на валута.

Хотели близо до летище Atlanta Airport

Престой на летището? Полет чак на следващата сутрин? Среща близо до летище ATL? Ако търсите място за нощувка, на летището има над 60 хотела, както много други варианти наблизо.

Забележителности близо до летище Atlanta Airport

 • Ботаническата градина на Атланта
 • Centennial Olympic Park
 • Зоологическата градина на Атланта

Още информация за летище ATL тук.

Facebook
Instagram
Twitter

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с тяхната дейност, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града. Промоционалната отстъпка е валидна само за нови потребители. Тази промоция не може да се комбинира с други предложения и не се прилага за сумите за бакшиш. Ограничена наличност. Възможно е предложението и условията да се променят.