Ohita ja siirry pääsisältöön
Uber

Kerro meille sijaintisi

Anna lähimmän kaupungin nimi, jotta voimme näyttää oikeat alueeseesi liittyvät tiedot

Valitse kieli

Valitse, haluatko saada erikoistarjouksia, suosituksia tai tuotepäivityksiä. Huomaathan, että saat edelleen tarjouksiin ja mainontaan liittymättömiä viestejä, kuten matkakuitit ja tietoa tilistäsi, vaikka lopetat viestien tilauksen. Kiitos, kun käytät Uberia.

lopeta tilaus

sähköposti

Anna alla sähköpostiosoitteesi, jos et halua saada sähköpostia Uberilta.

Voit myös klikata Lopeta tilaus ‑linkkiä aina sähköpostiviestin lopussa. Huomaa, että et voi estää esimerkiksi matkakuitteihin ja tuen vastauksiin liittyvien tapahtumien sähköpostiviestejä.

Jos haluat taas saada sähköpostiviestit, ota yhteyttä tukeen Ohje-sivun kautta.

Tekstiviesti

Voit lopettaa kaikkien Uber-tekstiviestien tilauksen lähettämällä viestin STOP numeroon +1 415 237 0403. Joillakin markkina-alueilla voit myös lopettaa tekstiviestien vastaanottamisen vastaamalla tekstiviestiin STOP tai UBER STOP. Voit tilata viestit uudelleen vastaamalla tekstiviestiin START. Voit tilata viestit uudelleen myös ottamalla yhteyttä tukeen Ohje-sivulla. Saattaa sisältää viesti- ja datamaksun.

Push-ilmoitukset

Voit ottaa Push-ilmoitukset pois käytöstä mobiililaitteellasi seuraavilla ohjeilla. Voit ottaa ne takaisin käyttöön laitteellasi koska tahansa.

iOS-laitteet:

  1. Napauta aloitusnäkymässä Asetukset
  2. Vieritä alaspäin ja valitse Uber-sovellus
  3. Napauta Ilmoitukset
  4. Poista valinta kohdasta Salli ilmoitukset

Android-laitteet:

  1. Napauta aloitusnäkymässä Asetukset
  2. Napauta Sovellukset ja ilmoitukset
  3. Valitse Uber-sovellus
  4. Voit poistaa kaikki ilmoitukset käytöstä poistamalla valinnan kohdasta Salli ilmoitukset tai voit poistaa ilmoitukset erikseen kohdissa Tarjouksia ja uutisia tai Tili- ja matkailmoituksia
Huomaa että sinun on valittava, haluatko tili- ja matkailmoitukset Push-ilmoituksina vai tekstiviesteinä. Näitä viestejä ei voi ottaa pois käytöstä, koska ne ovat tärkeitä kyytiesi sujumisen kannalta. Asetusten päivittyminen muutosten jälkeen voi kestää muutaman minuutin.