Skip to main content
Uber

Tell us your location

Please enter your nearest city name to help us display the correct information for your area

Select your language

Sfaturi esențiale pentru livrări

Câteodată apar probleme pe parcursul livrărilor Uber Eats. Aici găsești căteva sfaturi care te pot ajuta în situațiile dificile.

Ce să faci dacă nu găsești clientul

Odata ce ai ajuns la destinația de livrare, vei găsi toate informațiile necesare pentru a putea localiza clientul (nr. interfon, etaj, etc.) în aplicație. Dacă ceva lipsește sau dacă nu găsești clientul, acesta trebuie contactat de minim 2 ori, accesând secțiunea CONTACT din meniul aplicației.

Important: Trebuie să folosești numărul de telefon asociat contului UberEats pentru a putea contacta utilizatorul.

Dacă clientul nu răspunde după ce l-ai apelat de 2 ori, recomandăm să aștepți 5 minute și să apelezi din nou. După această perioadă, poți anula comanda marcând-o ca LIVRARE NEREUȘITĂ. Important: Vei fi plătit pentru livrare și anularea nu va impacta eligibilitatea pentru campaniile de bonusuri.

Nu pot livra mâncarea ( accident, pană, pachet compromis, etc.)

Dacă ești în drum către restaurant și nu ai colectat comanda încă, recomandăm ca prima oară să ceri asistență de urgență (dacă este necesar). Dacă este posibil, anulează cursa cât de curand poți. Ulterior, este nevoie să contatezi echipa de suport și șă raportezi incidentul.

Dacă deja ai ridicat comanda și ești în drum către punctul de livrare, recomandăm să să ceri asistență de urgență (dacă este necesar). Apoi avem nevoie să contactezi echipa de suport UberEats și să raportezi incidentul.

Clientul te sună să schimbe adresa de livrare

Odată ce ai preluat comanda și ești în drum către client, acesta poate suna să schimbe adresa de livrare.

Ești îndreptățit să nu accepți noua adresă, dacă aceasta este la o distanță mult mai mare ca cea inițială. Dacă alegi să livrezi la noua adresă, este recomandat să contactezi echipa de suport și șă ne înștiințezi de schimbare, pentru a putea ajusta tariful.

Altfel, dacă vei refuza adresa nouă, deasemenea este necesar să contactezi echipa de suport și să comunici situația.

Comanda pe care o livrez a fost anulată.

Este posibil ca livrarea acceaptată să fie anulată de restaurant sau de echipa de suport. In acest caz, comanda va dispărea din aplicație și se va reveni la ecranul de start.

Dacă acest lucru se întâmplă, tariful tău va fi calculat pe baza distanței parcursă de la restaurant și vei fi liber să folosești mâncarea cum preferi.

Aștept de mult timp la restaurant

Când cererea este mare, este posibil ca timpul de preparare al restaurantelor să crească. Recomandăm să aștepți cel puțin 15 minute la restaurant. Dacă ai așteptat peste 15 minute si mâncarea încă nu este gata, poți anula comanda pe motivul TIMP DE AȘTEPTARE EXCESIV in aplicație.

Înscrie-te online acum

ÎNSCRIE-TE PENTRU A CONDUCE