Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ενημερώστε μας για την τοποθεσία σας

Εισαγάγετε το όνομα της πλησιέστερης πόλης για να μας βοηθήσετε να εμφανίσουμε τα σωστά στοιχεία για την περιοχή σας

Select your language

Λυπούμαστε που αποχωρείτε!

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες, για να διακόψετε την επικοινωνία από την Uber.

κατάργηση εγγραφής

email

Εάν προτιμάτε να μην λαμβάνετε email από την Uber, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email σας παρακάτω.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στην «Κατάργηση εγγραφής» στο κάτω μέρος οποιουδήποτε email. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας στα email που αφορούν συναλλαγές, όπως αποδείξεις διαδρομών και απαντήσεις υποστήριξης.

Εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε την επικοινωνία μέσω email, απευθυνθείτε στο κέντρο υποστήριξης μέσω της σελίδας Βοήθεια.

SMS

Εάν προτιμάτε να μην λαμβάνετε SMS από την Uber, πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου σας παρακάτω.

Σε ορισμένες αγορές, μπορείτε επίσης να απαντήσετε «STOP» σε οποιοδήποτε γραπτό μήνυμα, για να μην λαμβάνετε πλέον μηνύματα SMS. Μπορείτε να εγγραφείτε εκ νέου στην υπηρεσία απαντώντας «START» σε οποιοδήποτε μήνυμα. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε εκ νέου επικοινωνώντας με το τμήμα υποστήριξης μέσω της σελίδας Βοήθεια.

Λάβετε υπόψη ότι η εγγραφή σας θα καταργηθεί μόνο για τα SMS επικοινωνίας για σκοπούς μάρκετινγκ. Η επικοινωνία μέσω SMS θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται για μηνύματα που αφορούν συναλλαγές, όπως ενημερώσεις λογαριασμού και διαδρομών, τα οποία είναι σημαντικά για την εμπειρία χρήσης σας. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις μηνυμάτων και δεδομένων.

Ειδοποίηση push

Εάν επιθυμείτε να εξαιρεθείτε από τις ειδοποιήσεις push, μπορείτε να το κάνετε μέσω της κινητής συσκευής σας, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες. Μπορείτε να αναιρέσετε την επιλογή σας οποιαδήποτε στιγμή μέσω της συσκευής σας.

Για συσκευές iOS:

  1. Αγγίξτε «Ρυθμίσεις» από την αρχική σελίδα
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω, για να επιλέξετε την εφαρμογή Uber
  3. Αγγίξτε «Ειδοποιήσεις»
  4. Απενεργοποιήστε την επιλογή «Να επιτρέπονται ειδοποιήσεις»

Για συσκευές Android:

  1. Αγγίξτε «Ρυθμίσεις» από την αρχική σελίδα
  2. Αγγίξτε «Εφαρμογές και ειδοποιήσεις»
  3. Επιλέξτε την εφαρμογή Uber
  4. Απενεργοποιήστε τη λειτουργία «Να επιτρέπονται ειδοποιήσεις», για να απενεργοποιήσετε όλες τις ειδοποιήσεις, ή απενεργοποιήστε την επιλογή «Εκπτώσεις και νέα» ή την επιλογή «Ενημερώσεις λογαριασμού και διαδρομών»
Λάβετε υπόψη ότι για τις «Ενημερώσεις λογαριασμού και διαδρομών», πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στις ειδοποιήσεις push και στα γραπτά μηνύματα SMS. Αυτά τα μηνύματα δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν, επειδή είναι σημαντικά για την εμπειρία χρήσης σας. Εάν αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις, μπορεί να χρειαστούν μερικά λεπτά για να ενημερωθούν.